Arkadaşlar kim aldı kim sattı pasta atabilecek var mı. Şimdiden tesekkurler
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Arkadaşlar kim aldı kim sattı pasta atabilecek var mı. Şimdiden tesekkurler
Arkadaşlar formda kimse yokmu herkes satıp çıktımı. Bir benmi kaldım bu uyuz hissede
Arkadaslar eski mesajlari okudum valla herkes bezmiş bu hisseden ama merak etmeyen bence hisseye bahar geliyor hersey cok guzel olacak :)
Bugun unlu menkulden unlu menkule 1 milyon lot ozel emir gecti aksam gorecegiz bir aciklama gelecekmi acaba 8 ay once yollanan bu haberle ilgili bir gelişmemi var arkadaslar
Gözde Girişim'in bağlı ortaklığı Makina Takım'ın stratejik alıcılara muhtemel satışına yönelik çalışmalar ve görüşmeler yapılmasına başlanılması amacıyla şirket yöneticilerine yetki verildi
Hiç bir gelişme yok değerli arkadaşım. Bu M. Ü lu ara sıra farklı platformlarda yalan haber üflüyor sonra yukarıdan malı veriyor. Sonra haberi yalanlayip aşağıdan topluyor. Yakında hikayeden bir haber falan ufkerse hiç sasirmayinYTD
Hayırlısı degerli arkadasim qnb ve gedik 2 milyona yakin mal aldi son 2 gunde sanki bişeyler olacak gibime geliyor cok yakinda
verem edder bulaşmayın....aglayanın malı gulene yaramaz....
Değerli arkadaşım ben neredeyse bir yıldır bu hissede kabir azabı çekiyorum. Forumda yazılan bir yazıdan etkilenerek neredeyse ceketime kadar bu hisseye girdim. Zarar dizi aştı. Maliyet yüksek olduğu için sat al da yapamıyorum. Senin anlayacağın bu hisseye bulastiysan peygamber sabrına sahip olman gerek. YTD
tdgyo 110 dan geldi yakaladı ömür törpüsü
Değerli arkadaşım bu busguvitci M. Ü nün ipine takıldık bir kere hepimizi Allah kurtarsin
Yaw Bi adam ol biraz dik dur oran buran oynamasın. Yükselme tamam ama gittiğin yerde bari tutun.
makine takımın speği tam bir dansöz asena gibi kıvırtıyor.ama bilmiyor bu kıvırtmanın müşterisi cok olur inşallah anlamıştır nedemek istedimizi
Bence bu gedikme ünlü menkul karşılıklı işlem yapıyorlar ve aynı kişi. Yoksa gedik dün 1.53 maliyetle aldıklarını aptal mi ki Bi dünya zararına satsın. Adamın aklından zoru yok yaYTD
Bence bu hisse kadar hain bir hisse yok zararda olan satmasin kansızlık diz boyu bunda bir oyun var dün 1.55 lerden şimdi 1.37 bu ne laaa
Nasıl bir hissesin, nasıl bir spek seni eline geçirdi anlamış değilim. Yaw tamam yükselme razıyız, ancak 50 gram istikrarlı
31 gram delikanlı ol bunada razıyız.
Senin hisse gibi ben senin taaaaa iki yanağına gül koyayım.
Ovala bakalım spek amca daha nereye kadar ovalayacaksin bakalim
Yemin ediyorum bunlardan daha süzme iyi aile çocuğuna rastlamadım. Siz anlayın artık.
Sakın kipirdarsin uyuz kağıt
Sayın ulas az kaldı bence tahminim 1 hafta içinde 1.50 üzerine atıp kalıcı şekilde yükselecek.bu kadar baskının patlaması da sert olacak.zararda olan arkadaşlara zararlarını kurtarma fırsatı dileğiyle...
Umarım kalbinizde ki gibi olur değerli arkadaşım GREENEARTH sagliklar diliyorum.
Yine birileri (ki bana göre likide sağladığını söyleyen aracı kurum) hisseyle 26+5 yapmaya başladı. (siz anladınız)
Samimi söylüyorum şu ünlü denilen zerzavat kurum hisseden elini çekse şimdi 3 lu 4 lu rakamları konuşuyor olacaktık. YTD
Kerevit %15 gözde%6 ülker%4 primli.....Çok haklısınız unlu büyük ihtimal 3-5 çakalla anlaşmış çakallar tahtada hırsızlık peşinde büyük ihtimal unlu tahtayı sıkıştırıp yol vermeyerek sözde likitide sağlayarak sakalını alıyor....Anlayan anladı benim tahtada gördüğüm bu......ytd
Satışa en yakın hisse kesnlikle makina takım.....Unlu ve çakal avanalerinin alavere dalaverelerine itibar etmeyin.....Esas büyük çıkışa bu hisse hazır hem bilançosuyla hem borçsuzluğuyla hem 3 vardiya full çalışmasıyla hemde yurtdışı talebiyle....ytd
Hele bana bir söyleyin bu hisseyi kim borsaya soktu. Kulağına bir şey diyeceğim. Yooo güzel bir şey diyecegim
Ünlü menkul sen var ya sen. YTD
Eyyy ünlü menkul. Kedinin fareyle oynadığı gibi oyna bakalım. Elbette götüreceksin bu işin başka yolu yok. Şimdilik kendin çal kendin oyna. Bizde kenarda seyirciyiz şimdilik. Elbette ki kafana vuracagimiz günler gelecek. YTD
Nazlan bakalım ünlü menkul daha nereye kadar nazlanacaksin bakalım. Elbette ki günü geldiğinde ÖPE ÖPE gideceksin. Ehhh bizde o günü sabırla bekleriz.
Bu mendebur hissede benden başka kimse yok sanırım.
Var da senin kadar yazan yok [emoji23]
bol kazançlar...
Hocam nasıl yazmayayım iflahimi kesti bu mendebur hisse. Bende biraz uzak kalacağım formdan. Sağlık ve bol kazanç
Haklisin tas olsa catlar ama malum tasioz
bol kazançlar...
1.51 ustune atıp kalalı kalırsa 1.54-1.57-1.59 -1.62-1.64 ve 1.70 test etmesi muhtemel olabilir ytd