Öküzün AL tuşunu kırmış bu Milli porselenci. Yeşili unuttuk bu hissede.
Hisse 5 görsün zarara bakmam ama nerde.
Printable View
Öküzün AL tuşunu kırmış bu Milli porselenci. Yeşili unuttuk bu hissede.
Hisse 5 görsün zarara bakmam ama nerde.
Takası gören oldumu belki tarihte ilk defa oluyor tek ama tek satıcı yatırım finans 92 348 lotla başka bir lot yok satan...
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün tek satıcı Yatırım Finans. . Toplamda 112.688 lot işlem yapmış.. Net satış adeti 92.348 adet.
Sema güral hanıma da yazdım twtrda buldum hesabını like ları retwt leri bekliyorum... Halka açılarak halkı dolandıran ne kadar patron varsa Allah a havale ediyorum
Bu kağıt çıkarsa sayın sert ol un sayesinde çıkar çok güzel ifade etiniz tsk tabiki tıvitirda rekor beğeni bekliyoruz
Gerçekten bu ülkede dürüst insan yok herkes birbirini kandırmaya çalışıyor,en basit kutpo, sermayesi kadar kâr açıklıyor kim inanır...? hangisi doğru? sermayesi mi? Kârımı? Yada ödediği vergimi? Ya da inandığı... doğru mu? Bütün koğuşun cuması mübarek olsun...inananlarında! İnanmayanlarında![emoji16][emoji3][emoji3]ytd...!!!
Kutpo da gerçek olan ile var olan arasında bir kopukluk var. Bu hisse 40 üstü kar açıklamadığı sürece buralardan kıprdamayacağa benziyor. Bu karında ekonomik şartlara baktığında zor olduğu aşikar. Tabi patronlar bir film çevirmez ise.
Kutpo nun ne yapmak istedini anlamak mümkün değil bizim bilmediğimiz olumsuz bir haber olabilir ve en son bilançoda Faliyet karı yazmamasi hisseyi bu fiyatlara getirmiştir belki de karı gizlemis olabilirler son bilançoda gösterebilir daha önce böyle yapmisligi vardır patron hisse alımı yapsa belirsizlik kalmayacak ama onunda hiç hisseyle ilgilendiği gorunmuyor
o kopukluk,sadece kanuni boşluklardan yararlanıp kendilerine zenginleşme sağlamaları(içten soyma) ama eninde sonunda gelecekte bir gün gelecek ve bu milli namussuzlardan birisi benim kapımı çalacak ve tanesini 2.5 dolardan 2011 yılında almış olduğum beher hisseme en az 4 dolar verecek ve ben belki olur diyeceğim.Ey Allah korkusu olmayan ama varmış gibi görünen NG tayfası ben hep buradayım ya sizler?ÖLÜM VAR ÖLÜM NAFİİİİİİ...............hepinizin cuması ve duası kabul olsun inşallah,NG sizin olmasın
Gayrimenkul şirketi kurmasını nedeni kutahya da en değerli yerinde arsaları mevcut buralarda 500 bintl ye lüks konutlar satılmaktadır alınan arsalar in değeri suan sermaye kadar değeri vardır yıllarca değerlendirmeye tabi olmamistir
Eğer biri yattığı yerden kalkamıyorsa altını kirletmiştir diye bir Hint atasözü vardı.
Bu ızdırabın da bir sıkıntısı varki kalkamıyor, hep aynı yerde yatıp duruyor.
Sorun bu adamların kendilerine farklı bir kulvar açamaması. Porselende ve seramikte gelebilecekleri en yüjsek noktaya geldiler. Para bol miktarda var. Yeni bir kulvar için bir ara Enerjiyi seçtiler alkahtan geri çekildiler yoksa para batacaktı. Bu adamların yapacağı en doğru iş farklı bir sektöre daha el atmaları olacaktır. Bu maden olabilir veya bizim bilmediğimiz onların keşfedeceği bir sektör. Gayri menkul sektörünede girdiler, otel turizm sektörünede. Bir şekilde bir yol bulmaları gerekiyor bence.
Trakya’da doğal gaz bulunmuş. Bu ülkenin yer altı zenginlikleri ortaya çıkartılmış değil. Yarın belki karadeniz ve akdeniz de , Ege de doğal gaz hatta petrol bulunacaktır. Bu haberler hem ülke için hem de maliyetleri bunlara bağlı olan bir çok şirket için büyük avantaj sağlayacaktır. Ne demişler atalarımız, borsada gerçekler satılır, hikayeler satın alınır. Alın size bir hikaye.
En az 300 milyon sermayesi olması gerekir...ytd...!!!
Kutpo öz varlıkları ile bu ülkede hatırı sayılır bir değer. Yeniden değerleneleri yapılsa mevcutun üzerine epey koyar gibi geliyor bana.
Arkadaşlar, lafın özü şu, hiç bir hisse spekülatörsüz gitmez. Kutpo’ ya gereken sadece iyi bir büyük elin müdahalesi. Biz ne yazarsak yazalım, nesöylersek söyleyelim bu değişmeyecek biz hissemize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Gerisi o büyük elin gelmesine bağlı
Şirketten öyle bir haber düşecek ki yabizi ihya edecek yada rezil edecek görüntüsü var 1 aydir
Rezil olmak için habere gerek kalmadı bugüne kadar :))
Yine geldi maliyete bakalım ne olacak
Yatırım finans takı şatis kim bence nafi gural dir i rezil ga git asla yatırım tavsiyesi değildir
Sözümde durdum 39 a aldım aktifden al dedim satış kalkması lazımdı adam sistem girmiş gelene çakıyor dedi dealar satışdaki lot aynen kaldı bunlar bizi bellemiş ama Allah yanımızda olursa kıralı gelse bir şey yapamaz Allahım mahçup etme üzme daha fazla lütfen..
Kamyonu dayadılar isteyen istediği kadar alabilir... Şu an sadece bizim psikolojimize oynuyorlar.. ver olum ver daha ne kadar vereceksen ver hodri meydan biz paraya değil aslolana güveniriz...
Tahta kontrol altında. Çok uzun zamandır. Bunun altından mutlaka bir şey çıkacak. Ne çıkacak bakalım.
Kıytırık yabancı bir kurumun satışlarıyla Milli Porselencinin hissesi tarumar oldu.
Milli olsa 10-20 milyon lira masaya koyar o yabancının soluğunu keserdi, ama işine geliyor demekki, kendi milli yatırmcısı onun hisselerinin hamallığını yaptığı için çok rahat.
Sema gural yazınca çıkıyor twitter da u la yazın.. Sonra fırçanızı yazın büyük nimet bizim gibi ky lar için
kütahya seramik porselen idi noldu?İçinden seramiki aldılar sessizce porseleni borsada milleti soymak için başka seçenek olarak kullandılar her yolda kendileri zenginleşiyor kimin parasıyla?BİZLERİN tabiki....Bu ülkede her sistem milleti soymak üzerine kurgulanmış bizlerde çarkın içinde dönüp duruyoruz.Aslında kendime kızıyorum ben neden kurumsal olmamış böyle .iktir .oktan bi hisseye bulaştım diye eğer bunun yerine 2011 yılında asel-arçelik-goody-şişecam-tskb alaymışım şimdi paramın miktarı 10-15 kata ulaşmıştı....ah benim cahil kafam ah artık ufak adamların ufak şirketlerinden uzak duracağım,kıssadan hisse 10 yılda ÖĞRENDİM yatırımcılık iş değil az yada çok kar varsa satacaksın arkadaş..ytd
Hata İMKB 30 dışına çıkmakta. Düzen tamamen birileriin sırtından geçinme düzeni. Burada suçun çoğu bizde. Bu üç kağıtçıların hisselerini alarak büyük tuzağın içine düşüyoruz. Kumar mantığı ile olmasa bile bu kan emicilerin hisselerine yatırım yaparak beklemek dahi kurtarmıyor bizi. Tam aksine batırdıkça batırıyor. Milli porselenci , Milli dolandırıcı olmuş. Yatırımcısını her türlü bilanço oyunu ile alt etmeye çalışan, karını bölüşmeyen, yatırımcısının elindeki hisseyi pula çevirmeyi hedef haline getiren bir yönetim nasıl oluyorda Milli oluyor anlamak mümkün değil. Bu olsa olsa “ Bu milletin .... koyacan “ denen millilerden olduğu açık ve net.
Bu ulkede patronlar sirketlerini kurumsallastirmak icin degil...kendisine guvenenleri yolmak icin halka irz ediliyor...Kanunlarin zenginlere uydugu ..fakirlerin kanunlara uydugu ullkelerde de
Korunup kollaniyorlar...
borsa 100 bini geçmiş piyasa normalleşmiş şirket sürekli kar ediyor daha ne olması lazım ki..gecen hafta teknik olarak al pozisyonundaydı ama atak yapmadı..destekler 4,34-4,22-4,15 uzun vade düşünenlerin %10 luk alımları her desteğe geldiğinde yapmaları en mantıklısı.ben öyle yapıyorum her alt destekte %10 alım yapmaya devam edeceğim.YTD
20 yılda bunlar karun oldu ama hissesini alan zararda bu nasıl oluyor bizden kaçırıyorlar aynı devletten vergi kaçırmak gibi.. Ben çalışıyorum neden hissedar benim kadar kar etsin diyor bu arada aldığı ücret ve huzur paraları hariç.. Sonra alınları açık beyfendi ve hanımefendi oluyorlar madem paylaşmıyacaktın neden borsaya açıldın
Bu milli soyguncularla ilgili görüşümü yazarak konuyu ben açtım görüyorumki hemen herkes aynı fikirde buda demek oluyor ki küçük hissedarlar olarak organize olabiliriz.Şahsen kar açıklayacak fakat yine bilanço hileleri ile soyguna çanak tutan bir bilanço bekliyorum(20 milyon civarı)bu sefer Avukat tutarak suç duyurusunda bulunmayı cidden düşünüyorum sanırım kayıtlara geçecek böyle bir durum tiwıttırda(benim yok)yazmaktan 10000000 kat daha yararlı olacaktır.AYKIRI düşünenlerin değerli fikirlerini almak isterim.Saygılarımla.......YTD
[QUOTE=kutupbaşı;3145004]Bu milli soyguncularla ilgili görüşümü yazarak konuyu ben açtım görüyorumki hemen herkes aynı fikirde buda demek oluyor ki küçük hissedarlar olarak organize olabiliriz.Şahsen kar açıklayacak fakat yine bilanço hileleri ile soyguna çanak tutan bir bilanço bekliyorum(20 milyon civarı)bu sefer Avukat tutarak suç duyurusunda bulunmayı cidden düşünüyorum sanırım kayıtlara geçecek böyle bir durum tiwıttırda(benim yok)yazmaktan 10000000 kat daha yararlı olacaktır.AYKIRI düşünenlerin değerli fikirlerini almak
Sevgili kardesim
Onceki yorumumda yazdim
Bazi ulkelerde kanunlar zenginlere uyar..fakirlerde kanuna uyar..eger boyle bir ulkedeysen Allah dusurmesin..birak hakkini almayi..haksiz duruma dusersin..Bazi ulkelerde ise kanun vardir. Zengine de fakire de esit uygulanir.Zengin hem itibarinin zedelenmesinden hem alacagi cezadan korkar.Kanuna dikkat eder...Bzimkilerde itibar yok onu ben soyleyeyim..ulke olarak hangi gruba giriyoruz sen dusun
Kesinlikle yüzde yüz size katılıyorum. Firman kıymetliyse halka açma. Açıyorsan adam gibi kazancını paylaş.
Her zaman yazdım yine yazıyorum; İstanbul da 2018 de teslim edeceklerini ilan ettikleri ikiz kuleler hâlâ bitmedi,neden? Ben bunları yazdıkça onlar kutponun dediler,kardeşim bu ailenin değilmi? Kesin ya XXL beceriksizler, yada büyük problem var.... piyasada Karaca show yapıyor,kutponun esamesi yok,daha ne diyeyim...ytd...!!!
İyi haftalar milli ve zengin patronun fakir ortakları.
Bu finansmandan mal almadan beklemek lazım, kussun nereye kadar olursa.
Bugün de bir mok olmayacağı başından beli oldu, %1 artı olan endeksed 1 kademe bile almıyor.