saygilar sana!!
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
saygilar sana!!
Aynen katılıyorum kimse kimseye küfredemez hele ailesine şiddetle kınıyorum
Genelde burda şişkoya söven olurdu.Koruyan da lazım.Ama yanlış yatırım yapmışsınız yorumları tam doğru değil.Karakter yoksunu patron ve adamları heryerde haber yapıp millete malı kakaladı.Buradaki yatırımcıların tek hatası patron hissesi almaları.Ekranı açıp kaç lot alınıp satılmış kim almış satmış yok al vermiş yok sat vermiş teknik taktik diye bakmanın bir anlamı yok,adamlar kendi aralarında paslaşıp duruyor.Bırakında Ky rahat rahat sövsün adamlarında stres atmaya ihtiyacı var.ytd
Demirel: “Durup dururken bir ülkenin vatandaşı Başbakanına sövmez.Yaptığımız uygulamalarla kim bilir adamı nasıl bunalttık ki, bize galiz küfürler etmiş. Kıssadan hisse
İnsan arkasından rahmet mi lanet mi okunacağını kendi belirler. Nokta
Kufur edip ortaminizi gerdigim icin ozur dilerim, bana terbiyesiz diyen arkadas ve onu destekleyen arkadaslar sizin icin bikez daha siskonun g... S... Yim yalan Dolan manuple hareketler le bizi carpinca sorun yok ben param gittigi icin kufur edince sorun!!! Neyse saygilar
Kimin ne yaşadığını bilemeyecegimden bilsem bile elimden birşey gelmeyeceginden kimseyi elestirmem. Yaşamadan eleştiri kolay. Yaşa da öyle konuş derler .
Aynen kardesim
buraya millet yaptığım zararı kurtarabilecek miyim bir haber var mı diye giriyor..sonuçta para kazanmak için yatırım yapmış..bekle.. bu sene turizm hissesi yükselmezse sittin sene yükselmez..bu sene iyi bir kar açıklamazsa sittin sene açıklayamaz..zararını kurtarırsın inşaallah..ama para kazanacağın yere küfretmek o paranın değerini bereketini bitirir..küfürle yoğrulmuş paradan hayır gelmez..zamanında egs holding almıştım..içimde acısı hala durur.bir ev parası gitti..ama küfretmedim..sen küfredeceğim diyorsan dağlara çık..orda küfret..kimse duymasın..bir de şöyle düşün..geçmişte bu hisseyi beş liralardan alsan nolurdu..olaya bir de iyi yönden bak..yoksa mutlu olamazsın..
Eskiyamiyim daga cikim =) seni benimle tartismaya sebep kilan siskonun tekrar g... S....yim
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7e033634bd.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2b503b5f06.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3 yıldır bu kağıttayım.Dolar bazında zararımı söylesem şaşırsınız.YERİNİ BULAN KÜFÜR KÜFÜR DEĞİLDİR.Yıllardır bu sözünde durmayan,çakma karadenizlilere PATRONİÇE diyorum..HAAA 5 TL gösterse yine PATRONİÇE.O gülen suratlarla yatırımcısının yanında olduğunu iddia edip 89 bedelli yapan,yok vilları satacağım,yok kanal istanbul,yok parayı may boyaya verdim,yok pendikteki arazime proje en son tavşannn da OTELİ 200.000 ab parasına satılığa çıkardım.YALAN DOLAN KATAKULLE.Her gün gedikle tahtanın içine et arada Ak ve İş ten alım yap.Göstermelik investten alış gir.Yetmez tahtaya 31 .ler çöreklensin.Yarısı senin elinde olan hisseyi Kuşlu sitedeki birkaç çapulcu sahiplenip TEKTU BİZİM HİSSEMİZ demesine izin ver......Daha neler neler.Ha yarın yine birilerini bıktırım taşır mı 1 e 1.10 ancak o PATRONİÇELER bilir.YERİNİ BULAN KÜFÜR KÜFÜR DEĞİLDİR.Önce o savunduğunuz Patroniçeler adam olacak ondan sonra layık oldukları gibi anılacak.Et kardeşim hatta benim namıma bile edebilirsin.Zira bunlar ben de sabır mabır bırakmadı. PATRONİÇELERİMİZ adam olun adammm
Bir yıldan fazladır bu hissedeyim. Ne fırsatlar kaçtı bunun yüzünden. Patron senetlerine bulaşmamak lazımmış.
Aynen kardesim cok haklisin....
Tam bir .....
Hoşuna gidiyor böyle konuşmamız.
Kademeler hep yalan. 0.74 hafta başından beri satış emri gerçekleşmiyor
harika bir yazı ellerinize sağlık.
BAZI SORULAR SORALIM ???????????????????
1.Borsada (TEKTU) HİSSEDE NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK YAPANVE BUNU TESPİT EDEN SPK daha ilerisini neden incelemez ???
HİSSEDE PATRONUN ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ İŞLEMLERDE BİLİNÇLİ,RAHATSIZ EDİCİ,ALDATICI,YANILTICI işlemler yaparak YASAKLANIYORSA.......
PATRONUN HABERİ OLMAYACAK ÖYLE Mİ ???????????????
AKLIMIZLA ALAY ETMEYİN LÜTFEN....
2.ARA ARA HİSSEYE GİRİŞ YAPIYOR GÖSTERİLEN GRUPLAR VE BELLİ HEDEF VE RAKAM VERENLER TA Kİ 5.00 DİYEBİLENLER...
KİMLERİ
KİM ADINA HİSSEYE ÇEKİYOR..
PATRONUN HABERİ OLMADAN 1 KADEME BİLE KALDIRAMAYACAK BU GÜRUH HANGİ KİRLİ PAZARLIK VE İLŞKİLER KURMUŞLARDIR?????????????????
3.BELLİ ARALIKLARLA BASINA SIZDIRILAN YA DA YÖNETİM KURULU KARARI İLE ELDE TUTULAN ..........ARAZİ.........OTEL.....GYO.... VS VS SATIŞ ,ORTAKLIK,BİRLEŞME GİBİ SAHTE KARARLAR ALDIRILARAK VE KAMUOYUNA PAYLAŞIMDA BULUNARAK HİSSEDE YÜKLÜ ALIMLAR SONRASI 4 MAYMUNU OYNAYARAK SESSİZLİKLE BIKTIRARAK VE KÜFÜRLER EDİLEREK ALINAN HİSSELER UCUZA TEKRAR ALINIYOR VE PUSLU HAVA BEKLENİYOR....
PATRONUN HABERİ OLMADAN BU İŞLEMLER YAPILABİLİR Mİ ?????
4. 2 KADEME ARASINA MİLYON LOTLARI GÜNLERCE,AYLARCA YIĞARAK GÜNLÜK,HAFTALIK DÜRÜST YATIRIMCILARI ÖZELLİKLE GEDİK YATIRIM KULLANILARAK SÖVÜŞLEMENİZİ YATIRIMCIYI KORUMAKLA MÜKELLEF OLAN KURUM VE KURULUŞLAR GÖRMÜYOR MU ???????????
ŞİRKET KAR VE ZARAR TABLOLARI HİÇ BİR ZAMAN YATIRIMCI TARAFINDAN GERÇEKÇİ BULUNMAMASI ŞİRKETİN VE PATRONUNUN GÜVENİLİRLİĞİ İLE İLGİLİ CİDDİ BİR DURUMU GÖZLER ÖNÜNE SERMEKTE........
KISACA BİRİLERİ GARİBAN PARASI İLE KÜPÜNÜ DOLDURMAKTA...
GEREK SPK VE GEREKSE CUMHURİYET SAVCILARI BU SOYGUN DÜZENİNİ BOZMADIKÇA ............
NE DESEK BOŞ..................
harika yazmışsın kardeşim,kalemine sağlık bizim sadece suçumuz bu ********lere güvenip hisselerini almak bu ... memleketinde her zaman parası olanın düdüğü ötüyo ve çoğu kimseyide satın alıyor
İyi güzelde kağıda gelen yokki hacim yerlerde bilanço düzelmeden kimseye pazarlayamaz veya haber altyapısı lazım borsagündem:))
Bedellide gördük kimse katılmadı 0,89 tan patron 55 milyon lot almak zorunda kaldı sonuçta en büyük yarayı bana göre patron aldı
Arkadaşlar atladığınız bir konu var bana göre bu kagıdın önü şimdi daha açık imamoğlu , yılmaz la hemşeri ve ikisi aynı meslekle uğraşıyorlar ve bu gurubun arazileride istanbulda büyük ihtimal aralarıda iyi yeni projelere hazırlanın benden demesi y t değildir
Bu faiz ortamında sizce may efendi inşaat yaparmı :) ayrıca iki arazi var bildiğimiz birisi kurtköyde dağınık arazi inşaat yapması zor tek arazi sefaköy arazisi yıllarca dillendirler çeşme arazisini 7 8 senede zor bitirdiler borsadaki performansa bakın içler acısı sabır bakalım ne olacak halimiz
Boyle bir o cocuk lugu girulmusmjdur????borsa yukselio dusuo borsa dusuyo daha cok dusuyo.. Sisko senin gelmisini gecmisini...... Satarsam en adiyim
Kimseye kızmıyorum. Kafama sıçayım kafama .
Evet herkesin kendi suçu ama bu şeref yoksunu şişkonun hiç mi suçu yok?Hisse alan insanları her türlü yalan haber ile umutlandıran pohpohlayop şirketin içini boşaltan bu faiz oranı ile çatır çatır yiyen buradaki Ky ler mi ?Mallar onun adamlarında istediği gibi oynatıyor.Satışta 1m alışta 1m koymuş 200k gibi işlemle idare edip gidiyor.Patron hisselerine herkes gelip işlemde yapamaz çünkü adam istediği gibi yönlendirebiliyor.Yani biz yine bu şeref yoksunun yapacağı işlemlere kaldık..ytd.
Gedik ten işlem yapan tam SPK lık.İşlem bazlı manipülasyon...
Tam bir katıksız......
SOYGUN DÜZENİ;
Patron belli bir aracı kurumdan sürekli işlem yaparak.......günlük ÖRNEK : 0.72 İLE 0.73 ARASI 250 bin 350 bin küçük yatırımcıyı gidiyor diye aldırarak ve düşürerek panikletip tek kademede alış satış yaptırsa yani ortalama 300.000 x 0.73 : 2019.000 aldırarak ve tekrar 0.72x300.000 sattırarak 3.000 tl kazanır bist 220 gün ortalama işlem yapsa 220x3 :660.000 tl yıllık kazanç olur...
büyük vurgun..........
sitelerde,medya da, internet ortamında pazarlanarak diyelim ki üye sayısı 4.000 ila 10.000 olan 2 lider bulunsa ve bunlar üyelerine al verse........kendileri 300 veya 500 bin lotu 0.67 gibi alsa sanal yükseltmeye başlasa ve 0.72 ,73 gibi AL ALA AL verse....ve ben bilirim yok sen bilirsin atışması sitelerde yazdırsa yaklaşık 5 milyon lot aldırsa ........
0.68 - 0.74 ve üstü patrona 5 ila 10 milyon lot sattırılsa ortalama 300 bin ila 500 bin bıraksa bunu her ay tekrarlasa yıllık 3.600.000 ila 4.000.000 tl para bırakır.......
zavallı bizlerin parası ile viski yudumlamak çok cazip.......
bunu yalan haber,fısıltı,ortaklık,,satış vs vs vs süslediklerinide düşünürsek bir çok patron hissesinde oynana oyun budur.........
ya patron nasıl kazanacak işte böyle..
yıllık 5 milyon hiççççççççççç üzülmeden,büzülmeden VURGUN yapabilirsin.......................
tabi suç bunlarda değil;
yazılana,çizilene inanarak işlem yapan bizlerde......
al temettü vereni,temeli sağlam olanı,uzun vade güzel gidecek potansiyeli olanı vsvsvsvs........
yıllar çok şeyleri acı tecrübelerle öğretiyor.......
günlerce GEDİK üssünden kalkan uçakla sürekli KÜÇÜK YATIRIMCI katlediyor.......bakan yokkkkkkk,gören yok..............
Elimde 1 mil civari var a.... a... Sokmak icin bekliyorum...
Nasıl alabiliyorsunuz bu sabıkalı kağıttan bu kadar lot büyük cesaret
Aynen baba 0.86 maliyet.. Devam atayburagim beklemeye
Borsanın b sinden anlamam onu baştan söyleyeyim. Sağlam para ve sağlam hisse olmadan 1.5 yıldır gördüklerim yapılabilir mi bilmiyorum. Kim yapıyor yapıyor mu onuda bilmiyorum.ama ilginç olan şeyler var . Hisse bu çıkar düşer ona lafım yok ama garip. Yatırım tavsiyesi değildir.zira bu konuda bilgi eğitim Birikim sahibi değilim. Hissi olarak yazdım.
Meli ve sener en sonunda karılarınızı ve sizi birisi sozle degil gercekten sevecek...........bu kadarda tutulmazki bir kagıt.....son dakika 73 devirdiler geene....
Antalya turist rekoruna yenisini ekledi
Turizmin başkenti Antalya, tarihin en iyi sezonunu yaşıyor. Kente, bir günde 90 bin 989 turist geldi.
https://www.ensonhaber.com/antalya-t...ni-ekledi.html
trizm sezonu sonrası bilançoları merak ediyorum...............
bakalım nasıl zarar yazacaklar...........UTANMAZLAR.