100.000 , 100.000 nalla gitsin 370.000 nedir yani
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
100.000 , 100.000 nalla gitsin 370.000 nedir yani
bu adamlar salak.global yabancı full robot merill zaten robot hsbc robot adamlara minimum 300 k verdiler bi günde.
teknik olarak çok iyi kapadı Tufan abinin dediği gibi bence 2 ya da 3 grup var bu tahtada.biri daha once yazdıgım gibi ak digeri tacirler ekurisi bi bu h****tor garantiyi çozemedim en b.ktan işlemleri ordan geçiyorlar.
Nuh un Gemisi kalkmıştır İnşaAllah. Limanda kalanlara selam olsun. Adında asalet, içinde bereket var. :)
Her zamanki Nuh, borsa rekorlar kırarken yerinde sayar, geri geri gider, milleti bıktırır, borsaya düzeltme gelir bu tavana gider :)
bilançonun 11 marta kadar süresi var.... sert ve agrasif hareketlere erken başladı sanki. acelesi var gibiydi. Hayırlısı bakalım.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
Karanlık odada tavanda kalan 250 bin lotun 110 bin ini tırtıklamışlar...
Hisseye bugün girmek nasip oldu. Şirketin web sitesini biraz inceledim. Gerek konumu gerek limanı ihracat potansiyeli müthiş bir fabrikaymış.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun kardeşim
Tşk ederim. Umarım şansımız yaver gider. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tşk ederim. İşlerin rast gitmesi anlamında söylemiştim. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...459bb2c904.jpg
Kademelerde satış tarafında adam akıllı lot yok.
Hoş şimdi buralardan sürse aşağıya kim ne diyebilir. 9 dan 10 dan her fiyattan alım fırsatı verdi yatırımcıya. Geçen sene mart ayında şuanki fiyatın 30 tl olması için kim el sıkışmazdı. Tahta yapıcıyı ve firmayı bir kere daha tebrik ediyorum,,,
Ben derim kardeş niye veriyorusn derdin nedir diye sorarım.
Şirket değerine gelmiş sadece
mal değerli ise değerinden yüksek tutacaksınki
temettüleri tek başına löp löp yiyebilesin .
tabii çok bilmiş arkdaşlar der tabi 55 liralık kağıtta 2 lira - 1 lira temettüden ne olurkine
valla çok şey olur.
bu tahtayı yapan da süzme devre kestirdi
nasıl becerdi o işi harbiden
millet çimsada dökülsün diye heralde :party:
Bugun salak sacma hareketler yapti..
Keske 53 ustu kapatsaydi daha da mutlu ederdi...
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar bu nuhcm 9 aylık 2020 de 300 m kar yapmış bu karda tek seferlik şeyler mi var yoksa devamı beklenecek şekilde mi etti bu karı merak ediyrum ltfen bilen varsa yazabilr mi?
https://i.hizliresim.com/aIUAzY.png
ünye çimento yeniden değerlemesi var 2.-3. çeyrekte ama esas faaliyet karına bakmalısın..
Hasat sezonu baslamis..tavani tabani bol olur artik..
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir kaç gündür mal veriyorlar piyasaya bilanço öncesinde kartlar yeniden dağıtılıyor.
Çıkmak isteyenler için iyi bir ortam var. Bekleyecek olanlar tahtayı pek takip etmesin bence.
yarın tavan 58,00 Tüm zamanların rekoru. hayırlısı bakalım.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
İşlem hacmine dikkat edin ⛔️
valla 252 haftalık tarihi dibinde mal alan biri olarak söylüyorum
Ortalık bu kadar belirsizken elimdeki temettü veren
ve yurt içi durgunluğunda bile full kapasite çalışan ve en önemlisi çok iyi yönetilen bir çimento hisse senedini
çok çıktı diye satmak ahmaklıktır BENCE .
mal dağınıktır gitmiyordur eyvallah
piyasa bozar bozabilirde adam basar alttan almaya çalışabilir
ama bunların hepsi olasılık
aa karı aldın cebine indirdin onada lafım yok
ama ben vermem arkadaş çıktı yere dönsede vermem
vermedimde hiç tahtaya mal vermeyide düşünmüyorum
akinonya surların atış olmaz. )))
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8ecc4ad9b5.jpg
Eğer bu alış patronsa fabrikanın karşısına heykelini dikmek şart olacak.
Tufan abiye katılıyorum.Mal dagınık bence de.ak grubu tacirler grubu ve vakıfdaki eleman ve yancıları.bu duzeni ya patronlar ya yabancı bozar
Arkadaşlar merak ettiğim birşey var cevaplayan olursa çok memnun olurum. Nuh çimentonun limanı herhalde sadece kendi ihracatı için kullanılmıyordur, diğer işletmelerin kullanımına da açıktır herhalde. Malumunuz Egegübrenin tüm karı limanından kaynaklanmaktadır. Gübreden zarar ediyor. Trabzon limanıda malumunuz. Demek istediğim Nuh çimentonun da liman gelirleri oldukça fazla olmalı. Nuh çimentonun liman gelirleriyle ilgili bilgi verecek arkadaş varmı acaba. Teşekkürler