Saat 15 te bitiyo arkadaşlar çağrı formunda yazıyor kapta.Bu arada tacirler biraz milli ol yabancıya hizmet niye bu kadar baskılıyosunuzki?
Printable View
Saat 15 te bitiyo arkadaşlar çağrı formunda yazıyor kapta.Bu arada tacirler biraz milli ol yabancıya hizmet niye bu kadar baskılıyosunuzki?
Pardon 17.00 düzelteyim bi öncekini okumuşum
Kottan çıkıştan vazgeçmesi durumunda 10 yıllık temettü ödemesi yada bedelsiz bölünmesi gibi bir zorunluluk varmı?Böyle şeyler konuşuluyor uydurma bişeymi.
hisse iyice sığlastı, bu kadar topladıktan sonra vazgectim diyemez
Adamlar borsadan pay almadı ilginç...Halbuki güzel mal toplayabilirdi şu son 3-5 günde 53 altından.
Bugün gidecek mal önemli. Eğer kayda değer bir mal giderse patrona işte o zaman güzel hareketler görülebilir.
ayın 2 sindeki bildiriminde % 91,12 yazıyordu 3 ve 4 ünde verilenler hariç.
Ben elimdekileri vermemeyi tercih ettim inşallah pişman olmayız kazanan biz oluruz.
farketmezki alım yapmak için kapa bildirim apmak zorunda yada aldıklarını bildirmek buseferde fiyat oralarda kalamazdıki.
Ben izocam gibi değil bi kent gida gibi olmip gibi olmasini bekliyorum ytd.
Vay arkadaş nasıl iştir, film ne yöne gidecek
Hayirlisiyla inşallah kaznçlı çıkariz satmamakla.
a1 ve unlu garantiye virmanlamis 2 gun onceki garanti takasi 28 bin daha artti.. garanti 100.000 lotu gecti aybasindan beri. patrona gidecek bence ... bir cok kurumdan topladigini garantiye gonderiyor. acaba daha cok mu
adam belki daha onceden epey topladi hicbisi bilmiyoruz
izleyici cok artti :)
Benim size tavsiyem sabirli olun hissenize sahip çıkın ötesini berisini bilmem :)
Ne olursa olsun son 50-100 bin lot için tavan tavan olacaktır işte tavan görünce abilerimiz o tada bize fikir uretmeli. Sayılara bakarak takasları inceleyip istediğini almış mi almamis mi çıkalım mı bekleyelim mi
33 bin oldu takas garanti 110 bin civari..
Daha istediklerini toplayamadilar bence ben bi miktar 53 ustune girdim aldilar yani.
bu noktada toplayamazlarsa cagri sonrasi ya hacimsiz asagi basip panikletip toplayacaklar(zamana yayyarak) yada yukari surerek gelen mali toplayacaklar ..
globalde yanci 2 gun once garantiye gondermis. topluyo su an
Acaba dolaşımda nekadar kalacak akşamki virmanlarla birlikte hisse çok sığlaşacak merakla bekliyorum.
51.200 e basip agaci sallarmi bilmem 17.00 gecsin anlariz
off 76 bin oldu garanti takasi yani tolam 160 bin topladi aybasindan beri .
200 gececek gibi patron ( onunsa)
ve 53 garantisi bitti