forumda DİN tartışılması kesinlikle yasaktır.!!!
Printable View
forumda DİN tartışılması kesinlikle yasaktır.!!!
Bende Acun Ilıcalı ya öteden beri gıcığım...
Reis in has adamlarındandır
En baş yalamalardandır
Sorsan bu yalamaya da yerliyiz/miliyiz,geleneklerimiz-göreneklerimiz der ama ITIR ESEN adlı 2017 güzellik kraliçesi ile kadayıfı fırına vermekle meşgulmuş...(ben medyanın yalancısıyım)
Sakat olan yani benim eleştirdiğim kısım Acun un 50 yaşında ITIR ESEN ablamızın ise (ltf buraya dikkat buyurunuz) 19 yaşında olması
Evet yanlış okumadınız 19 yaşında...
Lise önlerinde volta atanları (biraz da kılık kıyafet faulse) polis sübyenci şüpesi ile göz altına alıyor,peki Acun nun yaptığına ne demeli?
Geleneklerimizin neresin de var 19 yaşındaki kıza iç geçirmek?
Valla benim 19-20 li yaşlarda kızım olsa Acun un komşusu/ tanıdığı olmak istemezdim
Her an gönlü kayabilirdi bizim kıza...
saygılar/başarılar
Acun un önceki eşi Şeyma Subaşı ile mercimeği fırına verdiğinde de hanım kızımızın yaşı 20-22 arası idi..(sanırım)
Demek ki Acun kardeşimiz için üst limit 22 yaş ,alt limit 18 yaş
Çıtır seviyor demek ki abimiz...
Yaşasın geleneklerimiz-göreneklerimiz....
saygılar/başarılar
Napsin o kadar parasi var 40 yas ustu mature mu baksin kendine.
Isimler ve davranislar munezzeh yanlis bulmuyorum
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nizami vardi? :notr:
Yok mu şöyle dolaresle ilgili bir haber ru,,trup falan aksiyon yapmadı mı? Değerli metallerde bir hareket bir haber yok mu. Göklerden inen altın falan olsa dolar da olabilir . Sakin bir hafta sonu mu yani. Peki önümüzdeki hafta neye bakacağız?
Venezuella bugün itibari ile Wikipedia'yı yasakladı. Venezuella dünyada Wikipedia'yı yasaklayan ikinci ülke oldu.
Benim simdi eve donmem lazim, 15-20 dakikalığına konuyu fazla ısıtmayın!:yes:
Ben evde, gerekli harlamayi yaparim!:he:
Bugün sabah BIM'den 25 kuruşa poşet satın alan vatandaş öğleden sonra poşeti iade etmek için tekrar BIM'e geldi. Tüketici yasası gereği satılan poşeti yasal süresi içinde iade etmek istediğini söyledi.
Ahali dağılmış, Reha GAYA'ya gorev düşmez artik, hadi eyi geceler...
https://twitter.com/realDonaldTrump/...84259510304768
Starting the long overdue pullout from Syria while hitting the little remaining ISIS territorial caliphate hard, and from many directions. Will attack again from existing nearby base if it reforms. Will devastate Turkey economically if they hit Kurds. Create 20 mile safe zone....
gece gece 5,50 turp gaz yaptı
Donald Trump
Eger Turkler Kurtlere saldirirsa onlar ekonomik alanda perisan ederiz. 20 mil uzantisinda guvenlik koridoru olustur.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acik acik tehdit etti herif. Kurtler de Turkleri kiskirtmasin diyor ayni zamanda. Akp ye iyi secim malzemesi olur. Bildigin danisikli dovus.
Trump, :Suriye'den çekilme sürecinin başladığını duyurarak, "Eğer Türkiye Kürtleri vurursa, Türkiye'yi ekonomik yönden mahvederiz. 20 millik (32 km) güvenli bölge oluşturulabilir. Aynı zamanda Kürtlerin Türkiye’yi provoke etmesini istemiyorum" dedi.
20 dakika sonra tokya acilacak. Asil hareket orada. Turk medyasi da uyusun.
rte ve yancısı için yerel seçimler öncesi bulunmaz nimet. ne hikmetse?
türkiye pkk ypg yi vurursa karşılığını alır diyor.
Yarın c.sözcüsü kalın konuşur gene.
rte cesaret edemez konuşmaya :)
yarın dolar bakalım ne olacak.
o anca işler sakinleşince xxx konferansı olur orada bahseder 1-2 kelime :)
Temcit pilavi gibi her secim oncesi ayni sey. Secmende az biraz akilli olsun demi. Surekli ayni oyuna gelinmez ki.
yalnız trump’ın attığı tweetin zamanlaması manidar. Trade mi etti acaba. :)
Görüldüğü üzere nekadar kırılgan bir ekonomimiz var. Ve bu suriye olayı çok canımızı yakacak.
Sabaha kadar biraz gevşer.Sabah ki demeçler çok önemli.
Çavuşoğlu gene korkudan arar pompeoyu :)
Twitten Isid den de bahsediyor ama ben bu twitte bir tehdit anladim. Ozellikle eger kurtlere saldirilirsa olan kismindan.
Yarin ola hayrola bakalim.
hepsi bu yazıda..
“Suriye’den çok geç kalmış çekilmeye başlarken, IŞİD’in bölgesel halifeliğinden geriye kalan çok az şeyi de, bir çok yönden sert bir şekilde vuruyoruz. Yeniden toparlanırlarsa, yakındaki mevcut üslerimizden yeniden saldıracağız.”
“Kürtler’i vurmaları halinde Türkiye’yi ekonomik yönden mahvederiz. 20 millik bir güvenli bölge yaratacağız ve aynı şekilde Kürtler’in Türkiye’yi provoke etmesini istemiyoruz.”
“ABD’nin uzun vadeli Suriye’de IŞİD’i yok etmesi politikasından en çok faydalananlar Rusya, İran ve Suriye oldu. Biz de yarar sağladık ama askerlerimizi eve getirmenin zamanı geldi. SONU GELMEYEN SAVAŞLARI durdurun!
beş dakika sonra attığı tweetle az bir gevşedi usd.
"....Likewise, do not want the Kurds to provoke Turkey. Russia, Iran and Syria have been the biggest beneficiaries of the long term U.S. policy of destroying ISIS in Syria - natural enemies. We also benefit but it is now time to bring our troops back home. Stop the ENDLESS WARS!"
https://twitter.com/realDonaldTrump/...86625672376322
Simdi Reis in tutumu onemli bu durumda. Ya sen kimsin allahsiz derse filim kopar, yok kardesim sen istersinde ben yapmaz miyim derse bir sey olmaz
Ama secim oncesi milliyetci oylar lazim. Bunun icinde bir film lazim.
halimize bak. ülkenin ekonomisi bir adamın belki de kafası güzelken yazdığı 2 satıra bakıyor. güçlü türkiye... yersen.
yarın sözcü kalın abd kendine gelsin der salı grup toplantısı reis ucan tekme atar adaylar belirlendi ve secim startı verilir:bravo: