Sngyo , müsait olunca bakar mısın prof kardeşim .
Printable View
Sngyo , müsait olunca bakar mısın prof kardeşim .
Endeks toparlamasa akşam yemeğin parasını Algyo kumbarasından alırız artık.esselocan beyle paylaşırız sıkıntı yok.
Aslında düşüşlerdede al sat yapılabilir ama cesaret ve tecrube gerek.Sabah bir miktar CUSAN 6,68 aldım ama cesaret etmediğim için az aldım 6,80 den sattım.
Hocam şu can sıkıcı seansta bize birşeyler anlatda fikir alalım.zaman geçsin.
SNGYO ; 3.93 den işlem görüyor...
DİRENÇ ; 3.99 - 4.14...
DESTEK ; 3.80 - 3.71...
İki destek de önemli... Ama ; 3.71 kanal desteği kırılırsa bir alt kanala düşer... Üzerinde kaldığı sürece de ; 4.14 yapabilir... Burayı da geçerse ; 4.56 kanalına girer... Girerse ara dirençleri de yazarız...
Y.T.D.
hocam gözde finansa bakabilirmisin .rica etsem
GOZDE ; 6.67 işlem görüyor...
DİRENÇ ; 6.85 - 7.09...
DESTEK ; 6.54 - 6.27...
İki desteğin üzerinde olmasıda iyi...
Yukarıda ; yükselişin devamı hatta hızlanması için ; 7.09 kanal direnci önemli...
Geçerse ve desteklerse ; 7.91 kanalına girer...
7.27 - 7.63 - 7.91...verdiğimiz dirençleri geçer desteklerse takip edilecek...
Y.T.D.
Teşekkürler
Dibin dibi vardır herzaman... Tabiki zarardan satıp daha aşağıdan alışlar yapıyorum... Bu maliyeti düşürmek...yada zararı azaltmak anlamına geliyor...
Sayın mühendis ankara nın dediği de çok doğru...hep ky lar ben sattım kağıt uçtu der...
Ama benim yukarıda anlatmak istediğim Sat-Al ; örnek vererek anlatayım, bugün 11.70 den sattığım; EREGL (maliyeti düşük olmasına rağmen) 11.32 den yerine koydum...Daha düşmezmi düşebilir bugünkü iskenderi kenara koydum...:)))
Duruma göre dediğim mesele böyle havalarda kağıt alıp satarım diye düşünürsen çorbayı speke içirirsin...yukarıdaki örneğin tam tersi olur...
Bir değişle benim olmayan hisseyle Al-Sat yaparsam zarar edebilirim..Ama benim elimdeki hisseyi satıp yerine koyarsam spek bile şaşırır...
Sat-Al budur...
Y.T.D.
Arkadaşlar yanlız daha önce de söylediğim gibi... Herkesin köklü beklentili hisseleri mutlaka vardır... Onları hedeflerine gelene kadar ancak varsa boşta para onunla destekleyin...sonra kaptırmayın...Benim sermayemin üçte biri bunun içindir...ben bununla yapıyorum bu işi...
Yanlış anlaşılmasın...
Y.T.D.
Hocam ardyz yukselen kanal desteği günlükte 34,00 mü?
Pandemi ile ilgili gelebilecek sert tedbirler satılıyor...
Y.T.D.
çok teşekkür ederim hocam .RABBİM işinizi rast getirsin .bol kazançlar
Sayın hocam sizden uzun vade için de istemiştim ancak siz kısayı yazmıştınız. Akşam müsaitlik olduğunda inşaallah uzun vade olarak yazarsanız memnun olurum. Uzunda hedefim 35-40 TL eğer gelirse daha yukarısı. Deva derdime çare olur mu bakacağız? Teşekkür ederim.