O konularda şanslıyım abi. Her aldığım ev, araba, motor neyse kapora verir vermez eklemişimdir listeye. Çok düzenli hesap tutarım, şansımda şimdilik yaver gitti hepEk 21950
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
O konularda şanslıyım abi. Her aldığım ev, araba, motor neyse kapora verir vermez eklemişimdir listeye. Çok düzenli hesap tutarım, şansımda şimdilik yaver gitti hepEk 21950
Yok yav herkesin kesesi kendine ve herşeyin de bir bedeli var diyorum...Ve ayrıca herkes te haddini de bilmeli evet...
Ben de o özellikteki bir sitede kirada ve + 381 TL aidat vererek ve 2003 model bir araba kullanarak yaşıyorum...
Angarayı o anlamda çok iyi bilmiyorum...Bilenler bir semt önerebilir sana...:)
viop teminat mk 21.39% günlük
Tı1 mk 22.29% günlük
23.35% 24 günlük
Abi şöyle ki: motoru sattım araba almak zorunda kaldım bebek yoldaydı. Otomobil bayiindeyim, hobi olarak pasta cila yapıyorum hafta sonları. Arabalarım hep sıfır gibi durur. Millette ederinden fazla para verir. 2. El bayiimizde var çocuklara sorarlarsa bu kadar de derim illa bir sazan çıkar :)
toblolarda gosterilen mevduat yeni hesap acanlar icinmi?
mesela ben sekerbankda hesap actim. tabloda simdi 3.5 gosterior. 1 ay sonra tabloda mesela 3 olursa onnan devam edirmi?
bu hos geldin gece gunduz falanla farklidir demi? sure bittikten sonra faiz baya dusuyor
Anl mk 21.75% günlük
21.68% 2 günlük
bende sitede oturuyorum 220 lira aidat. 7 blok var33 daire desem 231 mi 235 mi neydi. 6 güvenlik + 3 de bahçe işleri vs ile uğraşan personel var kendi bünyesinde. +1 yönetici. havuz var açık sadece. ortak yeşil alan var çocuk parkı var. her şeyi karşılıyor adam o parayla 190 dı 220 oldu bu yıl. her blokta çift asansör var. millete sorsan bunu da ister şunu da ama iş para almaya geldi mi istemiyorlar. 500 bizimkine göre baya pahalı ama daire sayısı az olabilir.
Yok sans degil baya bir sanslisin ki aldigin arabalar civic haric kupon arabalar olup genelde kar birakmaz ona ragmen iyi kar etmissin...
Sizinki cidden cok iyiymis hocam. Bu civarda havuzsuz sadece guvenlik gorevlisi olan baska hic birseyi olmayan siteler minimum 250 topluyor. Daire sayisi da sizinkinin enaz 3 katidir. Diyorum ya bir dolaplar donuyor biz de kebap gibi vermek zorunda kaliyoruz yoksa ertugrul hocanin dedigi gibi gidip sokak arasi bir evde oturmaliyiz...
Ykb 365k temdit 42 gün %19.75 bağlandı.
Borsa secime kadar 110 gösterecekler sanki herşeye rağmen..Mevduatçı gecen sene dolar almadık diye üzülürken bu sene borsa için aynı hikaye olabilir...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok cücük bir yatırımcı olarak faizde sadece 2 ay kalabildikten sonra kaşıntım tuttu ve bugünkü dönüşte;
portföyün üçte birini altın
üçte birini Deniz Portföy ppf
üçte birini dolares vadeli (3,8% aylık)
yaparak riski yaydım, tüm lobileri terste bırakıp dünya lideri olmaya bir adım daha attım :oleyo:
Denizbank'ta Ocak ayında 23,5 ile başlayan faiz aşkımız Şubatta 20, Mart'ta 19% bana özel faiz verince erken bitti :halay:
TL oran alan var mı? Yarın dönüşüm var
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TAHVİL SON DÜN % YÜKSEK DÜŞÜK
Tr 2 yıllık tahvil 18,90 18,68 1,18 18,90 18,68
Tr 5 yıllık tahvil 16,37 16,37 0,00 0,00 0,00
Tr 10 yıllık tahvil 15,50 15,40 0,65 15,52 15,50
Merhaba arkadaşlar denizbank daha önceden kredikartı hesap ücreti almıyordu almaya başladı iptalini istedim iptal etmiyor bana önerebiliceginiz banka varmı hayırlı kandiler
Ben riski seven biriyim .Mantığım risk almadan para kazanılmaz der her işde .
Şu an yüzde 50 hissedeyim .Ancak bence her portföyde en az yüzde 20-25 hisse bulunmalı .
Yurtdışı hisseler döviz bazlı olduğu için bu oran yüzde 50 den aşagı olmamalı derim .Tek sorun global kriz ne zaman başlayacak .O sırada hissede olmak istemem .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
07 Mart Perşembe 14:30 YABANCILAR 1 MART HAFTASINDA 51 MN $'LIK DİBS SATTI, 199 MN $'LIK HİSSE ALDI
2020 abd başkanlık seçimlerine küresel durgunluğu bir şekilde aşmak için siyasetçiler her türlü işi yaparlar diye düşünüyorum. Bu nedenle küresel kriz için 2021 güzel bir tarih gibi duruyor.
%50 hissede olup bunun %70'i Türkiye %30 msci world etf uygun gibi geliyor...
Tüm hesaplarımı kapatacağımı söyledim biraz sonra gene arayarak iadesini isteyecegim geçen senelerde iade ediyorlardı şimdi müşteriye gerek Yok galiba bankanın