takasta gedik
299.000
olmuş diyorlar
hani gedik te satılacak kalmadı diyenlere duyurulur
bunlar uzaydan geliyor ya gedikten gelmiyor
yatırım filan tavsiyesi
değildir
Printable View
tahta yapan arkadaşların burayı okuduklarına eminiz. şuan çıkmaza girdiler 2 ihtimal mevcut
1. bekleyip makina kuruldu haberinden sonra gelecek olan yatırımcılar mal isteyecekler o sebeplede yukarı sürerken almak istedikleri malı başkalarına kaptıracaklar.
2. yada yavaş yavaş yukarı sürüp satmak isteyenin malını 15 üstü alacaklar.
görünen köy çıkış yolunuz kalmadı malesef buralardan mal beklemek ahmaklık olur.
tercih sizlerindir.
Makina parkuru geldi mi , son Kap haberinde makina parkurunun gelişi peyderpey tamamlanmkta olup diye bir ifade kullanılmış. Parçaların gelişi tamamlanmamış mı tamamlanmış mı belirsiz bir ifade kullanılmış. İşlem hacmi dd çok sığ. Almak mümkün değil. Alsan nasıl satıcan?
DİKRAN'A HAYIRLI OLSUN
https://odatv4.com/erdogan-acikladi-...-09062117.html
kanal ıstanbulun duran dogan firmasına hiçbir katkısı yoktur. tek çatı olayıda uydurmaca yöneten gurubun değişmesi lazım
6 milyon liralık gene parça eklemiş teşvikli makinaya .
6 milyon lirada huzur hakkı eklese y. k. başkanına mis gibi gene zarar yazdırır bilançoya işi gördüler gene.
Alan razı değil satamiyor satan razı değil zarar etti.kim razı tabiki YK başkanı helal olsun valla .
Zaten makinanın kurulumu Arap saçı mübarek sanki Mars'a uzay üssü kuruyor.
Allah sonumuzu hayreylesin.
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Heidelberg in tüm dünyaya henüz satmış olduğu 3 makineden biri...
Parça dediğin ise sadece bir kalıbı...
Hafızanda nasıl bişey canlandırıyorsun bilmiyorum, ama 1 tek bitcoin üretebilen uzay üssü gibi bir işlemci düşün....işte öyle bir makina ..
Aslında o boyutta fabrika bile az ..
Zaman ister bu tarz yatırım döngüleri.
Bu hisseyi ne zaman alsam mı acaba diye düşündüğümde üst düzey yöneticilere tek çeyrekte 3.1 milyon lira verildiği aklıma geliyor vazgeçiyorum.
Bu büyüklükte bir şirkette üst düzey yöneticilere senede 15 milyon lira verilmesi ahlaksızlıktır.
Yarım akıllı fukaraların yorumlarına takılmayın 70 milyon faaliyet karı yapan şirket için gayet normal tutar. Hisseyi istemediği fiyattan verdi şimdide alamıyor gelmiş burda show peşinde. Sakın ola burda benim satırlarımın altına dahil yorum yazma uzaaa ense tıraşını görelim.
Şirket ismini nick yapmış, hisse ile ömürlük nikah kıymış birinin en ufak bir olumsuz yorumda saldırıya geçmesi gayet normal. Ama saldırıya geçerken biraz da bilgi sahibi olsa normal karşılarsın ama gram bilgi yok.
İsterse 200 milyon faaliyet karı yapan şirket olsun yöneticilere bu kadar para aktarımı göremezsin. Bunun normal olduğunu hangi bilginle söylüyorsun? Bana çok değil bunun gibi 5 tane örnek ver bakalım. Hisseyi bu zamana kadar 1-2 günlük taşıma dışında alıp satmadım. Benim hisseyi istemediğim fiyattan verdiğim ile ilgili yorumunu nerenden uydurduğun yaptığın yorumlardan belli.
:) emin ol şirket çalışanı vs değilsen senden daha fazla bilgiye sahibimdir bence insanların bilgisini hayalini fazla sorgulama.sirket makina almakla doğru yerinde bir karar vermiştir.lakin kurulum aşaması profosyonel bir şirkete ( YK başkanı 3 aylık 3 milyon ücret aliyo) yakışmadı.Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
izci kardeş bu ücret maaş değil. Genel kurulda maaş brüt 6.200 TL olarak onaylanmış. Yönetim kurulu üyeleri ve genel müdür ile yardımcısına verilen primler bunlar. Muhtemelen şirket cirodan belli bir payı prim olarak dağıtıyor yöneticilere. 8 kişiye üç ayda 3.1 milyon vermiş. Her şirket bunu bilançoda açıklamak zorunda. 2-3 şirket var bunun gibi ciroya göre yüksek dağıtım yapan.
Bu kadar Genel yönetim giderlerini çevirebilmek kolay iş değil tabiiki...
O zaman bir anlat üstad bizde bilelim benim hayalim bu kadardı .
Yönetim kurulunun ücretini çok diyoruz eleştiriyorlar.zarae ediyo bu şirket Zarar siz nerde yasiyonuz ,yada başka iş var bu işin içinde.makinanin kurulum aşamasında amatorluk var diyoruz ondada elestiriliyoruz yav 2 yılı aştı makine olayı farkindamisiniz.sahi bi anlatın bizde bilelim
garantinin 2102 lot satış maliyeti 4.92 :p
Nihayet 6 aydır süren düşüş trendi kırıldı. Önümüzdeki hafta daha iyi performans göstermesi dileği ile.
Bilançomuz geldi 10 milyon kâr hayırlı olsun
Bilanço güzel geldi. Ciro artışı devam ediyor. Finansman borçları bir kaç sene sonra bittiğinde ciddi bir kar yazacak. 6 aylıkta 35 milyon faize giden para var. Yıllık 60-65 milyon kabaca faize gitmiş olacak. Bu karlılık ile bir kaç sene sonra net faiz gideri yerine net faiz geliri elde edeceğini düşünmek bile heyecan verici. 3- 4 yıl sonra milyarlık ciro ve %20 net kar hiç te hayali değil. Bu da hisse başı 5-6 lira kar demek . Hayırlı olsun .
Kesinlikle hocam.ben geçen yıl ekim ayinda 2022 yılında cirosunun 1 milyon civarında olmasıni bekleyerek yatirim yaptım.kendime 3 yıl zaman tanıdım ve bunu bekleyecem.finansal verileri jantsa gibi olunca bakalım nasıl fiyatlanacak hissemiz.Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço , zarardan kara geçiş mükemmel. Satışlar mükemmel. Finansal borçlarını yavaş yavaş eritecek ve o zaman bilanço gerçek şeklini alıp çok daha iyi hale gelecek. Ancak şu anki haliyle bile sene sonu sermaye üstü kar çok muhtemel. Asıl 2022 23 ü düşünemiyorum bile.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senslik küçük yatırımcı muhabbetidir
Ne acelen var namıssız, biraz bekleseydin...
Yatırım tavsiyesi değildir, olamaz...
gün..
dikkat çekenlerden.. şimdilik takibe alalım bakalım..
https://i.resm.im/CnFJabR.JPG
ufaktan tırtıklamaya başladık.. hayırlısı..
bistte 52 haftanın en düşük 4 hissesinde 2.ve 3 sıra ihlas holding ve iheva var anlayın gerisini.. kansızlıkta zirveyi bırakmıyorlar
370 milyon ciro 9 aylikta yeni makina işleme tam olarak alınmadı henüz tam kapasite ile çalışmaya başlayınca 1 milyar ciro yapınca kar ne kadar olur sizce dostlar.
Ayrıca e ticaret yatırımı ve yeni iş anlasmasllarida diğer beklentilerimiz .
2023 hedefimiz kaç TL olmalı bu verilere bakarak?
buradayım Diproyal hocam..
orta vade çok iyi yerlerde olacaktır bu da.. umarım iyi kazanç elde edersiniz..
ben artık grafik ve yazma işini bırakıyorum buralarda.. bir çok hise topiğinde grafik attım bugüne kadar ama bazen yüz yüze olsan söylemeyecekleri sözleri burada yazma cüreti olan adam kılıklı soytarılar ile muhatap olmak bıktırıyor insanı.. iki cümle kuramayan tipler vs..
zaten endeks bir yola çıktı ve orta uzun vade çok iyi yerlere gidecek.. doğru zamanda doğru hisseler çok iyi kazandıracak bu süreçte..
bol kazançlarınız olsun sizin ve takip edenlerimin..
Sayın sevenhil grafiklerinizden mahrum etmeyin. Selametle kalın
Hocam,
Grafik ve görüşlerinize değer veriyorum. İlgiyle takip ediyorum. Paylaşımlarınıza devam ederseniz sevinirim.
Durdo özelinde ise yaklaşık 5 yılı aşkındır yatırımcıyım. Bir an hareket ediyor o anı yakalamak oldukça zor ya da ben beceremiyorum :)
Arnavutköy oldukça güzel bir yer. Umarım daha az değerli bir arsaya taşınırlar :)
Durdo, düzeltme yakında tamamlanır.. dosta selam durdoya devam..:)