Erdoğan: Bakalım nasıl yönetecekler ?
Printable View
Erdoğan: Bakalım nasıl yönetecekler ?
Resmen yonetsinler de goreyim diyor....tehdit gibi...
Erdoğan : Şuan Ankara'da ilçelerin çoğu Ak Parti'de , İstanbul'da mevcut ilçe sayısından daha fazlası Cumhur ittifakında. Halkımız büyükşehir belediye başkanını verse dahi ilçeleri yine Ak Parti'ye vermiş.
Anlaşilan olay yeni baslayacak....pek hayra alamet bi konusma degil...
"Sistemde yeni reformlar, tahkim..." RTE
Erdoğan: Sakın ha küsmek kırılmak olmasın.
Kabine değişir artık
Kimseye "Eeeeey ....., sen kimsin ya!" demedi.
Anadolu Ajansı : AA Seçim Yayın Sistemine sahadan veri akışı gerçekleşmemektedir. Sahadan veya YSK'den veriler ulaştığında sonuçların aktarımı sürecektir.
Parti içine de mesaj verdi değiştirecek sanırım
Erdoğan: "Yalan yanlış vaatlerde bulunanlar buyursunlar, bakalım nasıl yönetecekler, göreceğiz."
Anladigim cok kizgin ve hayal kirikligi yasiyor...
tehditler var ama genede beklenenden yumuşak bir konuşma yaptı
Olgun bir konuşmaydı.. artı yönlerine baktı kendi açısından
tamamdır istanbulu ve bırsayı kaybettikin değişik şekilde açıklandığını düşünüyor ve yatıyorum
Anadolu Ajansı: Sahadan veya YSK'dan veriler ulaştığında veri akışı devam edecektir.
Ćunku hala şaşkın, inanamiyor....bence ne yapacagini bile bilememenin psikolojik konusma...dogal olarak sakinmis gibi konustu....
Anadolu Ajansı: Sahadan veri akışı yok, veri ulaştıkça sonuçlar aktarılacak.
Zaten reis birkaç gündür 4.5 sene daha seçim Yok diyordu, görüyor sonuçları kendi anketlerinden
Hani anketciler husrana ugrayacakti...bence kendi ugradi...buyyk bi osmanli tokadi yedi....
Başta damadi degistirecek...
O balkondan boğaz görünmüyor belli ki
damadımız kalsın çok güzel şive yapıyor
Partinin ustunde kimse degildir diyorsa degistirir...
Babam ilkokulda öğretmen olarak dersime giriyordu, diğerlerine örnek olsun diye midir nedir en çok beni cezalandırıyordu. Bu damada da bir kaynana terliği, kayınpeder fiskesi gerekli...
2 saat 7dakika oldu hala veri gelmedi:notr:
zaten bizans fethedilmedi işgal edilmedi mi ?
ahan gazeteci 16 büyükşehiride saydı istanbul yok
girin şu verileri mina
uyuyalım yahu
Başkan yatamadın tabii
yeter la pes balarım AA sınada verisinede gidiyorum yatacam:)