İyi akşamlar,
VAKKO bilanço geldi.
http://i.hizliresim.com/86vmz1.png
Printable View
İyi akşamlar,
VAKKO bilanço geldi.
http://i.hizliresim.com/86vmz1.png
Çok süper değil ama zararların zirve yaptığı bu piyasa şartları için iyi bilanço. Hayırlı olsun..
Satışlar, faaliyet karı ve FAVÖK çok iyi artmış
Ben incelemedim ama kaba rakam 45 milyon kara gore iyi degil.3 ayda 13 milyon artmis.yil son bu kadar daha gelse yillik 60 milyon olur.buda gecen seneki karla ayni kalir.
Esas faliyet karına odaklanın ortaklık ve satış cepte bir habere bakar😀
Ytd
THY giyim ihale kışlık parası bu bilançoya girdimi acaba bu çok önemli yılsonuna eklenirse 12 aylıkta bilançoda patlama yaşanır
Ytd
İlginç bir gün olacak VAKKO da...Bakalım yönünü nasıl çizecekler ?
Karanlik odada simdilik eksi acti.4.20 ile.anormal bir blanco gelmedi fiyati cisturcak.4 ustu kalalim yeter.12 ayliga dogru mart basinda tekrar bir yukaru hareket bekliyorum.
4.17 basiyorlar.beklenti bitti.
Taban mı oldu ? 3.87
osmanlı bastı. Biraz toparladı gibi
4,10 civarı açacak gibi
Kitapçı abi, hani bunun bilançosu iyi gelecekti.
Blanco kotu degil.normal geldi.iyi blanco 6 aylikta gelmisti ve onu 3 ten baslayip 4 ustune kadar fiyatlandirdi.fiyati normal su anda.tahta sahipli.
Kötü birşey yok bilançoda...
Biraz kâr satışı sonrası gerçek yönü belli olur...Yeni bir beklenti oluşturabilirlerse...
Yoksa buralarda oyalanır böyle...
Vakko yuzune o kadar cok hisse kacirdimki.dun bossa alayimmi ded8m.6.68 den.aks yunsa alayimmi dedim.gecen hafta basi klimasan 12 iken alayimmi dedim.ilgilendigim tum hisseler uctu.vakkoyu satmaya kiyamadigima kaldim.vakkodada hedefim 5 ustu 5.20 civari idi.ha cikacak ha cikacak derken aylar gecti.hedefime varir 12 aylik marta dogru tahminim ama en az 3 ay var...
Vakko gecen sene ortaklik gorusmeleri nedeniyle yukselmisti.gazete haber8nde 200 250 milyon euro istendigi k9nusulmustu.fakat duyumlara gore 80 milyon dolar 90 milyon dolar teklif ettiklerini o zaman soylendi.ortak bulunamadi.su anda 115 milyon dolar civarinda fiyat 4.10 iken..vakkonunda 250 milyon tl civarinda finansal borclari var.patron ortaklik icin blancolari duzeltmesi gerektigini temettu vermesi gerektigini anladi.2 yildirda temettu verdi.bu yilda yuzde 5 civarinda vermesini bekliyorum.fk su anda 9.2 fiyatimiz normal.4 ustunde dayan be vakko 3 ay daha :)))
Takas yapistirabilcek varmi.kim alip satiyor.size guzel bir analiz yapayim.
İş bitti yapı paydos durumları mı ? 2.100.000 lot üstünde işlem oldu bugün...
https://www.yatirimkredi.com/vakko-yabanci-takas-orani
Spegin malini takibe devam.tarih sirasina gire listeleyip hergun bakalim.
Bugun 2.334.000 lot islem olmus.asiri fazla degil.normal.mal cikarken 20 milyon 30 milyon lot islemler yapiyorlar gunde...zaten mali cikmak istese yukari hareket hacim yapip basardi mali.devre kesmis yuzde 5 dusmus kagida kolay kolay ayni gun yatirimci gelmez...bunu spek bizden daha iyi biliyor..peki o zaman amac nee..
Kesinlikle korkutma yildirma mal gelsin diye ugrasma hareketi bence ..
Gun sonu takaslara bakincada zaten alan satan belirgin yok.yalniz hic aceleleri yok.yavas yavas bekliyerek gidiyorlar.zamanini biz bilmiyoz.ben bu 9 aylikla 5 uatu 5.20 civarindan satarim diye umut edip 2 aydir bekliyordum.ama olmadi.ne olursa olsun mart ayinda blano zamani hedefime gelmesini tahmin ediyorum.3 ay beklermiyim nasip.hergun yuzde 10 yuzde 20 potansiyelli hisseleri kacirdim.
Hissenin yuzde 43 leri patronda isyatirimda.yuzde 22 civari spekte citi yabancida.geriye 5 milyon lot var ama mal gelmiyor tahtaya..trade etmeye karar verirse spek yuksek hacim ve asiri fiyat oynakligindan belli olur.genelde surekli trade vardi.hala 3 aydir trade etmedi spek...
:shh::shh::shh: Sessuz...
Son sessizlik buğün
Spekcigim endeks uctu.hisseler ucuyor.diger hisselerden herkes kazaniyor.ordan cikanlar vakko gibi prim yapmamis hisselere yonelecek.Bir iki milyon lot kacirabilirsin elinden.dersenki tahtadan mal bekliyom.gelmez kardes.hele bu saatten sonra hic gelmez.adam satip ne alacak tum hisseler uctu.fiyati kaldirki mal gelsin.eylul bas8ndan beri 100 bin lot bile toplayamadin.yuzde 30 yukari cek.kap en az 3 milyon Lot hisseyi...
Yeni bir beklenti yaratana kadar buralarda oyalanır...Endekse paralel...Endeks gevşedikçe gevşer, çıktıkça az da olsa çıkar...
Yeni bişeyler/beklentiler/hikayeler lazım artık...
Spekcigim istedigin kadar bas.3.98.istersen 2.90 bidaha bas..artik yeni sloganimiz "martin sonu bahar" en8nde sonunda martta yillik blancida hedef fiyatima geleceksin.4 ay daha sıkarsın.
Yine de iyi tutuyorlar aslında 4.00 civarı ve üstünde...Hacim de düşüyor...Kimse satmıyor pek bu fiyatlardan...
Eylul basindan beri spekigin mali citideki 3.500.000 ilee 3.800.000 arasinda degisiyor.fiyat 4 lerde oyalandi 75 gundur.ne mal cikmayada calismadilar.4 ustu yukari zorlasa mal gelir ama demekki kurtarmiyor spegi.ama mart yillik blanco zamaninda anormal sartlar savas trump v.s durum olmazsa hedefime gelecek.
Endeksle birlikte yukarı-aşağı sallanıyor...
Yeni bir hikaye/beklenti lazım...
4 üzeri 1 ila iki gün dinlensin yeter
Oyak alışı 1 milyon lotu geçti bakalım ne olacak ytd
Son 15 gunluk takas hareketleri bende boyle gorunuyor ve Oyak'in niye etkili olabilecegini ne yazik ki anlayamadim, lutfen anlamama yardimci olabilirseniz memnun olurum.
Ben hissede cok cok yeniyim, teknik olarak alim yaptim ve kismen kisa vadeliyim, dolayisiyla sizler daha iyi bilirsiniz.
https://i.hizliresim.com/VQn8dP.jpg
Herkese iyi hafta sonlari, bol kazanclar.
Haftaya izlersin hateketini😀
Ytd