İngiltere'de Brexit anlaşması kabul edildi
Printable View
İngiltere'de Brexit anlaşması kabul edildi
iş yatırımda sorun mu var bu işlem geçici olarak kapalıdır 7LXMLHISAS03-AP-00- YAZIYOR alım satım yaptırmadı
Audi tipinde aslında korunan bir şey yok. Ayna yerlerine kamera konulmuş,sadece görüş alanı artıyor. Kırılırsa daha masraflı duruyor.
Sadece biz yaparsak son nesil yaparız konusuna parmak bastım,ama tahminim aynalar yetişmedi.
Ayağı tamir ettirdiniz mi siz onu deyi verin.
Can ATAKLI nın videosunu da seyretmenizi tavsiye ederim,link vermiştim. Oldukça eğlenceli idi.
goolede her okuduğunuz doğru değil diri vurgulamak istedim.Yazarda onun tuzağına düştü.Maksat üyelerimiz doğru öğrensin :)
Sn. Nikrece nasır dedi, bistürü ile temizledi arkasından kuru buz ile dağladı, umarım geçer.
TFF, kulüplerin takım harcama limitlerinde yapılan değişiklikleri iptal etti
UEFA, Medipol Başakşehir'e 'asker selamı' nedeniyle kınama cezası verdi.
Kapanan tüm Cafe Trend & Trade başlıkları geçici arşive alınmıştır..
Kapanan başlıklara ulaşmak isteyenler https://www.hisse.net/topluluk/forumdisplay.php?f=98 'den ulaşabilirler.
Tele1'de Mansur Yavaş'ı izledim...
Godummu oturttu vallayi....
Namuslu adama hasret kalmışız kardeşim...
14-15 Aralık tarihlerinde yapılan Açıköğretim sınav sonuçları açıklandı . Adaylara Sonuçlar Anadolu Üniversitesi web sayfasından ulaşabilirler
Korucu Kürtler tukaka.!
Oturma eylemi yapan Kürt anneler tukaka.!
Pekiii, kim cici?
PKK/hdp'li teröristler cici.....
Seni de cicini de XXX...
https://veryansintv.com/diyarbakir-a...pidan-kaciyor/
Oktay:"S-400, F-35 ile başlayan süreçte bizi yaptırımlarla tehdit edenler, tehditlerin bizi yerli tasarım ve üretime daha motive edeceğini bilmelidir"
Adalet Bakanı Gül :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4d36dae100.jpg
Terörden Arananlar Listesi'nde 'yeşil' kategoride yer alan terör örgütü DHKP/C'nin üst düzey sorumlularından Oya Aslan yakalandı
2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi
Merkez Bankası, reeskont ve avans işlemlerinde uygulanan faiz oranlarında indirim yaptı. Reeskont faiz oranını yüzde 17,25'ten yüzde 12,75'e indirdi. / TrtHaber
https://veryansintv.com/sendikanin-d...i-daha-atildi/Alıntı:
Eğitim İş Sendikası, Diyarbakır Annelerini ziyarete giden öğretmenlerden ikisini daha sendika üyeliğinden ihraç etti. Böylece, ihraç edilen öğretmenlerin sayısı 5e ulaştı.
Eğitim-İş,
siz Eğitim-Sen'den bunlar Kürtçü biz Atatürkçüyüz diye ayrılmadınızmıydı.!
Madem bu .oku yiyecektiniz niçin ayrıldınız.?
S&P, 2020 yılı için Türkiye'nin planlı gözden geçirme tarihlerini 31 Ocak ve 24 Temmuz olarak açıkladı. Daha önce Fitch, 21 Şubat ve 21 Ağustos, Moody's 5 Haziran ve 4 Aralık, CI Ratings 29 Mayıs ve 20 Kasım olarak planlı değerlendirme tarihleri açıklamıştı.
Msb: Üs bölgesinde sivrisinek ısırması sonucu batı Nil virüsü enfeksiyonu olan bir asker şehit oldu .
Tüpcü iddia işine girdiğinden beri liglerde enteresan maçlar ve sonuçlar olmaya başladı.
1 tl ye bilet alın hisseli olarak şanssa ona da çıkar
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Şans oyunlarında hille hurda v.s yoktur,zaten bunu yapabilecek bir teknoloji dünya üzerinde mevcut değildir. Bunu yayan aşırı köktenciler dir, no el ciler. Umut güzeldir, verceğiniz 20 TL. En azından 31 ne kadar hayal kurdurur.
20 tl ye 1 hak yerine 1 tl lik 20 hak daha mantıklı değil mi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En acı şey,arabayı muayeneye götürürken,ruhsatın içinden 70 milyonkuk biletin çıkmasıdır.Geçenlerde deynonun biri geldi vurdu. Ruhsatın içinden çıkan kredi kartına uzun uzun baktın dan sonra ne aradım seni dedi.Yani öyle bir şey.OKURSA BAKSIN, SON 10 GÜN.
Nikrece değil, Pollyanna mübarek.:oleyo:
70 Milyon gayme, deve oldu deve!:yes:
Hilleli olursa somut olarak çıkar ortaya. O kadar çok video var ki adam 10 numara çekilişini sayısal loto çekilişi olarak lanse ediyor. Bir takım çekilişlerde hille hurda olabilir,sıcak top soğuk top uygulamasını biz fifaya uygulatmışızdır. 6 haneli ve üstüne hille hurda yapmak bu günkü teknolojiye göre mümkün değildir. ANCAK önceden belirlenen şartlara göre,saklanan bir numaraya isabet ettirmek gibi basit hillerle mümkündür. Ki bu kendini çabuk belli eder
Sayısal loto da tutturrma ihtimaliniz 14,5 milyonda 1 dir. Şimdi 8.5 milyon kolon ihtimal yapılıp,devir ederse hille var diyemezsiniz. Bunu dünya üzerinde becerebilecek bir teknoloji yok. Ben onu dile getiriyorum. İzmir torba denilen sistem küçük çekilişler içindir. PİNTİLİK ETME ver şu yirmiliği :)
Şuan tek hileli olmayan spor toto dur nokta 10 maç bizim lig5 maç yurtdışı
Maçlar cumadan başlar eğer bunuda ayarlayan varsa secde edin öbür tarafta cennet için basın parayı
Yıllardır almam ama Market siparişinden çeyrek bilet kazandın diye getirip verdiler...
Paramla aldıklarıma değil de buna büyük ikramiye çıkarsa bozulurum almamayı da düşünebilirim yani!