https://resmim.net/f/22GhO7.jpg
Printable View
https://resmim.net/f/eT7ZN7.jpg
aylık takas
Eline sağlık cefaks. Yorumlayabilir misin? Bu takas pastalarını pek anlayamıyorum..
1.374B ciro, 25m net kar. Bu piyasada gayet iyi. Bu vuk karı.. spk da değelemeler kara yazılacak. Çok iyi kar gelir beyler
Demedim mi ben size 14subat sevgililer gününde bitiyor ceza diye?
Bittiyse internet üzerinden 1 lot sat bakalım satabiliyormusun
Yada kredili bir işlem yap görelim 😁
Ben sadece sordum. Bitti dedim mi demedim mi diye? Hatirlamiyorum da tam dedim mi demedim mi???
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 çok iyiydi yaaa...🤣🤣yaşı küçük bunun, veyahut mümeyyiz değil...
Yahu bu forumda bloklama yok değil mi arkadaşlar?
Demişde olabilirim, dememişde olabilirim. Dediysem demişimdir. Ama demediysem dememişimdir. Dediysem bir sorun bakalım niye dedim. Hiçbiriniz sordunuz mu? Sormadiniz. Bir sorun bakalım niye dedim...
İyiki ceza gelmiş. 1.50 den sattıklarımı 0.80 den yerine koyucam inşallah..... Bekliyorum bakalım
Maho ağa zeki adam hiç olmaz, züğürt ağa tüccar adam o da olmaz. Şaban olabilir.
Arkadaşlar hisse tavana gidiyor kesici girmesine rağmen.
Mali tablo iyi gelecek muhtemelen.
güzel kar açıkladı ama 30 kuruşlardan 130 kuruşlara geldiğinide unutmamak lazım....
bence mevcut seviyeleri biraz pahalı
Demedim mi ben size hedefim 1.80 diye????
Dedim mi yaa.... Harbi hatırlamadım şimdi... Dedim mi demedim mi? Bilen var mı???
Topiğide ölü kağıdı da ölü yatırım cısı zaten pert.
Salı günü mali tablo açıklanacak mızmız...çok sağlam kar bekliyorum
Bu kağıt beklentileri boşa çıkarmakla ünlüdür.
gideceği varsa gider, kötü bilançoda bile,
düşecekse cillop bilançoda (ki ben bu adamları az biraz tanıyorsam, o cillop bilanço hiç gelmez) bile aşağı yuvarlanır.
Ancak bu kağıdın hala gidecek yeri olduğunu düşünüyorum, bilançodan bağımsız olarak.
Evet katsura ya katılıyorum, bu sngyo nonoş/totoş gibi bir şey aynı sahibi gibi :)) her boku beklersin gerci halka açıldığından beri sadece soyulmuş içi yurt dışına kaçırmış paraları avni mikrobu...ondan sonra ver elini servet gyo yok frankfurt ta owse ohh ne ala oyle bir serefsiz ki ; yarın holding bunyesinde biz sngyo gozden çıkardık artık neyim varsa servet gyo dese kim ne diyecek ? boyle duzene boyle patron :(
Akşam mali tablo açıklanıyor. Hadi hayırlısı...
Hala yayınlamadılar...küfredemeyeceğim!
1.7 milyar ciro 215 mılyon net kar..
Göreceğiz öyle kar yazmakla olmuyor koranavirüsün formülünü bulduk deseler bile gitmez patron istemedikten sonra
Halen 300.000 lirayla devre kesici gönderiyor abin bey korkmayın koronavirüs ekrandan geçmiyor tahtaya bakın
Avni bey madem koranavirüsünden bu kadar çekiniyorsun o zaman işçilerini de koru ve inşaaat ları durdur işçileri evine gönder lütfen