Bjk hisse bile uçtu. Sene başına göre çok primli. Fenerde her şey var . Bakalım hızlı aksiyon olacak mı. Alanlar satmazsa mecbur kotlar değerli olur. 168 TL üzeri bekliyorum
Printable View
Bjk hisse bile uçtu. Sene başına göre çok primli. Fenerde her şey var . Bakalım hızlı aksiyon olacak mı. Alanlar satmazsa mecbur kotlar değerli olur. 168 TL üzeri bekliyorum
TE de tavanı gösterdiler.
Tavan hayırlı olsun,,,1.5 milyon alıcı var.Bofa süpürdü.
"Mevcut yönetime çağrıda bulunan Aziz Yıldırım, "Jose Mourinho'dan sonra şimdi futbolcu ismi vereyim, onları da alsınlar. Romelu Lukaku, Paulo Dybala, Alexander Sörloth ve Anderson Talisca'yı istiyor Mourinho. Bunlardan iki tanesini halletsinler, diğerlerine biz gelince bakarız" dedi..
Sarı-lacivertli taraftarlar başkanlık yarışının kızışmasından mutluluk duyuyorlar.."
Haberler.
Gelecek sezona Jose Mourinho ile başlayacak olan Fenerbahçe, yaz transfer dönemini de hareketli geçirmeyi hedefliyor.
ÂLÂ ÂLÂ:yahoo:
ACUN ILICALI'DAN TRANSFER MÜJDESİ
Acun Ilıcalı, başkan Ali Koç'a sorduk şampiyonluk sözü veriyor musunuz sorusuna "Öyle bir takım kuracağım ki, ben bu sözü vermiyorum siz göreceksiniz,diye cevap verdi.
Şampiyonluk derken, Avrupa Şampiyonluğunu mu kastediyor acaba ? :bravo:
MOURINHO GÖRÜŞECEK
Avrupa'ya dönmek isteyen 32 yaşındaki Saıdo Mane ile Jose Mourinho'nun bir görüşme gerçekleştireceği ve Fenerbahçe'ye davet edeceği belirtildi.
Adam tam bir terminatör:)
Duramadim tavana yakin biraz ben de aldım:) Bu sene kim başkan olursa olsun şampiyonuz. Bu net. Ama Mou dan beklentim şampiyonlar Ligi bileti ...
aynen tüm tuşlara basacaktır. ya çakılacağız, ya fezaya uçacağız.
Tavanımız hayırlı olsun,,tüm fonlar saldırıyor,,,atmaca gibi üşüştüler.:halay:
beni şaşırtmadı, helal olsun Ali Koç be ya. Sanki yolun başında gibiyiz gibi bir his var içimde. :bravo:
142.10 eski tepe,,üstünde kapatırsa,,nerelere gider.
hissede günlük hacim her geçen gün azalıyor, bu yukarıya fişeklemek için çok önemli bir işaret. kağıdı önüne gelene dağıtmıyorlar henüz. en azından hafta sonuna kadar tavan bozulmaz diye düşünüyorum. yatırım tavsiyesi değildir.
Son dakika: Erden Timur, Galatasaray'daki görevinden ayrıldığını açıkladı! Sarı - kırmızılılarda bir dönem sona erdi...
Fenerin şampiyonluğu hayırlı olsun. :bravo: yatırım tavsiyesi değildir.
MAYIS / 2025
1. FENER
2. BEŞİKTAŞ
3. TS
4. GS
Not: Yakında İcardi'nin ayrıldığını duyarız, gelen haberler o yönde. Yatırım tavsiyesi değildir.
Ali nin elinde ne kadar hisse var acaba😀
Ytd
Acun Ilıcalı: Gerekirse Cumhurbaşkanı'na çıkıp anlatacağım!
Fenerbahçe'de Ali Koç'un yönetimine giren Acun Ilıcalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Fenerbahçe'nin ilişkisi hakkında çarpıcı sözler sarf etti.
Saha için tamam, saha dışı çalışmaları başlamış, hayırlı olsun. Yatırım tavsiyesi değildir.
Fener,diğer sportifleri de coşturdu,,bu sene rekabet,kıran kırana geçecek.
Kredili işlem cezası geldi fenere
parası olmayan almasın kardeşim, daha iyi oldu. şimdi işlem hacmi daralacağından hissede sadece orta ve uzun vadeli beklentisi olanlar kalacaktır. hadi hayırlısı. yatırım tavsiyesi değildir.
Acun Ilıcalı:
Fenerbahçe tarihinin en iyi kadrosu kurulacak. Para sınırı yok. Mou'nun istediği elit oyuncular takımımıza kazandırılacak. Acun/Branco futbolun başında ve çok iyi anlaşıyorlar. Mou ortamdan çok memnun.
devre mevre kalmadı, yandı bitti kül oldu. sinir harbi başlıyor.:halay:
165 lerde biraz dinlenmesi lazım,,hızlı çıkışlar tehlikeli,,,hemen şampiyon olmadı ya.
Ya da tavan tavan değil de,,kademeleri doldura doldura gitmesi daha sağlıklı.
José Mourinho bunun için getirildi zaten. Transferi bizzat kendisi yapacak. İsmail Kartal ve Ali Koç yönetimi yanlış transferler yaptı. Bu hatalar tekrarlanmayacaktır diye düşünüyorum. 2+1 yıl bu teknik yönetim iş başında kalacak. Benim tahminim lige kesinlikle ambargo koyar fenerbahçe, avrupada bu sene zor ama seneye büyük başarılar gelebilir. yatırım tavsiyesi değildir.
Bence 165 de beklentiler fiyatlandı,şimdi fiiliyat zamanı,,alınacak transferler başarılı olacaklar mı?
Kısaca evdeki hesap,çarşıya da uyacak mı?
Bedelli,tahsisli olacak mı?
Gelişmeler izlenecek,sportif başarı ve hissede bölünmeler hisseyi daha da yukarılara taşır.
Ama şimdi izleme zamanı geldi diye düşünüyorum.
Malesef Bank of şeker gibi tavancilar yüklü satışa başladı 155.2 TL su anda.
Akşamki maçta Mert Müldür ü çok beğendim.,,,,defansda osayı,mert,gitmesse Ferdi,osterwolde (geçen sene çok hata yapıyordu,bu sene kendisini bayağı geliştirdi) defansda iyiler,,,iyi bir stoper alınabilir.Orta sahaya tekniği iyi,oyun kurucu bir adam alınması lazım.
Forvete yırtıcı,adam eksilten Onacu ayarında bir oyuncu lazım,,bir de sağaçık,sol açık.5 kişi iyi transfer şart.
İrfan,Cengiz çok sakatlanıyorlar.
José Mourinho ya güveniyorum. ismail kartal veya okan buruk değil kesinlikle. yaptığı yapacaklarının teminatıdır. ali koçta bundan sonra tribüne gelir takımı yalnız bırakmaz. bedelli sermaye artışı mutlaka olacaktır. yeni sponsorluklarda yakında patlar. çok hareketli bir döneme gireceğiz kongre sonrası. bu hisse daha çok su kaldırır. yatırım tavsiyesi değildir.
ben bu morinyonun 3 ay sonra kovulacağına adım kadar eminim. adam daha önce çalıştığı 5 takımdan ayrılmış ve hepsinden tazminat almış.toplamda 5 takımdan 98 milyon avro tazminat almış. o büyük takımların kadrolarıyla iş yapamayan bu adamın fb de Mert hakan yandaş artisti ile iş yapacağını beklemek hayal mahsülüdür. boşuna şampiyonluk hayali kurmayın yoksa 10 sene yaşadığınız hayal kırıklığına 1 tane daha eklenir
Ali Koç,"Rüya takım kuracağız,ayrıca Fener hisselerinin h.a.o. %32 gibi çok düşük,önceki yıllarda maaş ödemesi için hisse satmıştık,yine kullanacağız"dedi.
Sermaye artırımından bahsetmiyor,sadece hisse satacağız diyor.
Artık sermaye artırır öyle mi hisse satar,yoksa artırmadan mı satar,bilemem.
Bu haber hissede nasıl bir yankı bulacak bakalım.
Baki Atılal,Fener hissesinin teknik düzeltmesi 130 dedi.
Hele bir durum bakalım, Ali Koç hafta sonu bir başkan seçilsin. Sonra gelecek sezonun en iyi kadrosu kurulsun. Ardından sportif başarılar üst üste gelmeye başlasın. Bu hisse buralarda kalır mı hep birlikte izleyelim. Bu arada rakip takımlar tel tel dökülmeye başladı şimdiden. Fenerle yeni sezonda baş edebilecek bir takım göremiyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.