Aynen öyle oluyor.
Aldıkları fonları övenler kendi ayağına sıkıyor gibi oluyor.
Printable View
Ek 24044
Sarhoşluk [emoji857][emoji857][emoji857]
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Ben geçen hafta EIB'ye girdim 2 gün sonra çıktım artık iflah olmaz o fon 😀
Borsa +4.5 , siz 0.3 getirdiniz utanmadınızmı tarzında mail yazdım yoo utanmadık diye geri döndüler 😀
EIB'ten bir şey çıkmaz bu saatten sonra bu fonlar memur fon'ları gibi sabit / statik veya hafif eksi giden borsada iş görürler. Boğa piyasası fon'u değil bunlar. Faiz düştükce bu fonların pili bitti hissede veya türevde sıfırlar ve nedense genelde borsanın düşüşüne pozisyon açıyorlar ona göre konumlandırıyorlar kendilerini.
Oyle gozukuyor.cikis a inaniliyorsa hisse icerikli lerde risk alinmali.her kes kendine gore tabi.ytdSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aramızda Serbest fon'a giren nitelikli arkadaşlar varmı ? 🙂 Getirileri baya uçukta her gün işlem yapmayıp pusuya yatan fonlardan sanırım , 1 milyon haricinde kullanma şansımız yok sanırım bunları.
MAC 2.2
OPH 2.7 artmis
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolardaki hareketlere bakin...
Birseyler oluyor
Onsu gebertmisler gece
En fazla 1,80 beklerken süpriz yaptı
Sent from my iPhone using Tapatalk
MAC 2.20%, TKF 1.96%, GMR 1.88%, MPS 1.40%.
TCD'nin robotlar iyi iş çıkarmış yine.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Nazar degmesin ayy Nazar sana
Osd
Tpf
Eib
Tcd
Sanki eib sevilmeyi pek sevmiyor
Didi bunun tek aciklamasi rygyo gibi duruyor
Gun icinde gozonunde tutmakta fayda var
Bloomberg yatırımcı borsaya itiliyor ve bu borsa bir momemtum veriyor diyor. Diğer yandan 10.000 puana kadar düzeltme mümkün diyor
sadece 1,80 beklerken değil, bazılarımız fonun çok fazla büyüdüğünü düşünüp yeni fonlara falan geçmeyi sorgularken böyle oldu. işin özü, çok ama çok sabırsızız vesselam. bir anda uzaya fırlattığımız bir fonu birkaç gün sonra yerin en dibine sokmaktayız. tcd hakkında en sağlıklı değerlendirmeyi vebster üstat yapıyor. neden tcd sorusuna en güzel cevabı o veriyor. oldukça da ikna edici şekilde.
Cds 265 e inmiş
Hacimde günlerdir 20 milyarın üstündeymiş.
üstadım, açık konuşmayı her zaman sevdiğimden tcd'yi tebrik ettiğim kadar, seni de tebrik etmek istedim. çünkü günlük getirilerde tcd açısından olan en ufak bir gerilemede bazılarımız bu
fonun çok fazla büyüdüğünü ve getirilerin düşmeye başladığını, bu nedenle farklı fonlara geçmeyi düşündüklerini
söylerken sen, sürekli olarak bu fonun sadece geçen ayın tablosuyla değerlendirilemeyeceğini ve her an sürprizlerle güzellikler yapacağını söyledin.
tcd'yi hepimize sevdirdin, hem de gerekçelerini en anlaşılır şekilde açıklayarak. bu yüzden her türlü tebriği ve taktiri hak ediyorsun. bol kazançlar dileğiyle
Saglikli yukselis icin
Bugun maks 120.959 da kapatmasi lazim
Asagida ise 119.500 altina kirmamasi lazim...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1c746d3afd.jpg
merhaba arkadaşlar bizim gibi ky'ya faydalı olabileceğini düşündüğüm paylaşımlar yapılmış. https://www.ekonomist.com.tr/kapak-k...yapmali-2.html