cezalık bir durum yok bence..
bu arada hayırlı olsun kazancınız..
Printable View
Tek fiyat ta iken bildigim kadariyla alim fiyati eslesme fiyatinin altinda kalirsa gerceklesmiyor islem. Zaten tavanada alim girsen eslesme fiyatindan gidiyor diye biliyorum. O bakimdan mumkun mertebe yukarilara yazarsan alimi gerceklesecegini dusunuyorum. Ha gidipte 1000 kusur lot yazarsan eslesme fiyatini sen belirlersin. Tek fiyattan alim yada satim yapmadim. Teorik bildigim kadariyla boyle.
iyi fiyata geldi umarım gider nasip artık
Borsada fiyat yoktur,trend vardır.
Trend varsa fiyat önemsizdir.
Yıldız pazarda tek fiyat oluyor mu ?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konya yıldız pazarda ve orada tek fiyat var!!!
Buraktepe dolar alırım sözünüz beni çok üzdü 100 lira olacağını bilsem almam..
son dakikalarda baya salmışız. endeks +ceza gelecek korkusu olabilir. artık zaten buralardan taşımak da zor iş..
beklemeye devam.hayırlısı bakalım
Güzel.....
Hem burada hem de baska yerlerde ceza korkusu baya dillendirilmiş..... Alım zamanı
Güzel hacim güzel maliyetlenme.. sanki devir teslim oluyor, bayrağı başkaları devralıyor...
Asla yatırım tavsiyesi değildir https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...167e922492.jpg
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn arkadaşım aşağıda KENT hissesi verileri mevcut..
Özsermaye..765.000.0000
Piyasa değeri...78.000.000.000
F/K...630..
Karton piyasa değeri 7 milyar lira.Yani 1 KENT olabilmemiz için bu fiyatları 11 ile çarpmalıyız..
Yani piyasa değerine bakarak yorum yapmamız doğru olmaz.Krtn buradan 1 lot 26000 lira olduğunda anca KENT olabiliyor..
Bu durumu başka hisselerdede görebiliriz..
Hissenin arkasında hikayesi var.Haber bekliyor.SPK onayıyla 2.dalga alım gelecektir.Tarihi bedelsizi tarihi fiyatlamayla yapması kadar doğal birşey olamaz..
Ekranı kapatıp anlık aksiyon dalgalarına kapılmadan bekleyenlere güzel karlar yazmaya devam edecektir..
ASLA YTD..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son çeyrekte bilanço da iyi gelebilir . Malum paket servisleri karton siparişlerini etkiler 😅
kimse kalmadı mı?
Bence çok kimse kalmadı balinalar başbaşa kaldı
hareketli son iki günün ardından an itibariyle yataya sarıyor havası var...
benim için bugün hiç olmazsa 2.430 üzerinde kalması ve kapanışı yeter (gönül istiyor ki 2.480 ve üstü kapanış yapsın)
buradayız sessizce bekliyoruz risklerigöze alarak
Yarın bütün gözler spk nın haftalık bülteninde olacak...
Alicida 270 lot var.Demekki en az %5 artar bu gün.
Evet ,birde 4 lot daha alim olsa 2.500 kapayacaktı:)) ama almaya vakit kalmadi seans kapandı:))
Bugün spk onayı gelecekse tavan kaçınılmaz...
Asla yatırım tavsiyesi değildir
-- faiz kararı beklendiğinden piyasa ölü numarası yapıyor....kritik saat:14.00
--bedelli-bedelsiz'in 15 günde onaylandığı çok nadirdir. çıkarsa sürpriz olur.. ben onay beklemiyorum
--an itibariyle sayfada ziyaretçi sayısı 11 kişi.. baya azalmışız
2 hafta degil hocam 1 ay oldu. Onay gelebilir belki ama beklendiği gibi etki yapar mi onu bilmiyorum
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
spk'ya onay için başvuru tarihi 30 ekim..bu tarih baz alınmalı..
Terki joe nasıl gidiyor Amerika’da işler ?turump un seçilememesi işine sekte vurdu mu ? biden le ahbaplığı geliştir sonuçta herkes dondurma sever, neyse bugün faizler için iyimserim demişsin yarım saat sonra açıklanacakmış oradan nasıl görüyorsun, gol olur mu ?özlettin dön artık ytd
faiz artırımı kaç olur ve nasıl etkiler hisseyi ? Bence % 3,25 artacak. Piyasa beklentisi 4 ve üzeri
4,75 arttırdı
TERKİ JOE youtube.com/watch?v=22VmhEdv5wA
tam terki joeee oldu terketttıler banka ve sanayıdeler
[QUOTE=FİBONACCİ;4937020]Sn arkadaşım aşağıda KENT hissesi verileri mevcut..
Özsermaye..765.000.0000
Piyasa değeri...78.000.000.000
F/K...630..
Karton piyasa değeri 7 milyar lira.Yani 1 KENT olabilmemiz için bu fiyatları 11 ile çarpmalıyız..
Yani piyasa değerine bakarak yorum yapmamız doğru olmaz.Krtn buradan 1 lot 26000 lira olduğunda anca KENT olabiliyor..
Bu durumu başka hisselerdede görebiliriz..
Hissenin arkasında hikayesi var.Haber bekliyor.SPK onayıyla 2.dalga alım gelecektir.Tarihi bedelsizi tarihi fiyatlamayla yapması kadar doğal birşey olamaz..
Ekranı kapatıp anlık aksiyon dalgalarına kapılmadan bekleyenlere güzel karlar yazmaya devam edecektir..
ASLA YTD..
Bu durumda bir hayli yolumuz neden olmasın🤔 diye düşünmüyor değilim..🗽
FK:59,56
PD/DD:13,22
Piyasa Değeri (TL):7.052.533.624,64
Sermaye:2.837.014,21
Öz Sermaye:533.345.016,00
Defter Değeri:188,00
Fiili Dolaşım Oranı:21,00
Piyasadaki Senet Sayısı:595.772,98
Fiili Dolaşımdaki Hisse Sayısı595.773
Mali Tablo Dönemi:2020-9
Son Dönem Kârı96.455.820,00
Şirket Profili
Ünvan:KARTONSAN KARTON SANAYI VE TICARET A.Ş.
Faaliyet Alanı:Kuşeli karton üretimi
vay arkadaş bütün bedelsiz bekleyenler tavana gidiyor. burda hazır verilmişi var. buraya da bekleriz :)
Bizim yatırımcımiz gidenin arkasından koşmaya bayılır...karton şimdi tavan olsa yığılırlar almak için.. :)
Bugün ansızın bir supriz yapacak diye düşünüyorm:))
Tavanda ne kadar satıcı var paylaşabilecek arkadaş var mı?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şuanhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2c8029dbae.jpg
Kesinlikle YTD.
Teşekkürler.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.