8119'a ZINNIKYOK yazabiliyor muyuz?
Printable View
8119'a ZINNIKYOK yazabiliyor muyuz?
Bu migros haziran ayında 40 lira olursa çok pis küfür ederim. Yahu biride elimizden tutsa, destek verse, yok malasef. :) Korkudan bist ekranı acamıyoruz valla.
halkb düşerse sondaki destek seviyesi nedir ? teknikçi arkadaşlara soruyorum. ona göre bir hesap yapacağımda. beton ile ilgili.
TH nerede hakketten :oleyo:
OTOKAR, 104,90 ilk endeks hareketinde yürüyeceklerin başında buda var. izlemek isteyenler için.
Ben 3,75 olursa alırım, olma ihtimalini açıkcası yüksek görüyorum, neden görüyorum, çünkü meteor gibi şeylere bakıyoruz, daha kötüsü ne olabilir, evet malasef öldürmeden bırakmayacaklar, hala alan var, en son evlere gelip tabanca dayayarak sattırabilirler, henüz o evreye gelmediler. 68 bin endeks 3,75 halk, CİTİ yi haklı çıkarmak için. Belkide devletin Citi ile hesabı var onu bilmiyorum.
bira böyle sıradışı takılmak iyi geliyor, son 10 günde dolardan 10-12 bin aldım, öncesinde migros güzel verdi, yani artık tok alıcı rolundeyim. korumak lazım.
hiç de bile seni hep savundum, kötülemek yok, konjoktor değişti, istanbula girerken çıkarken ateş ölçüyorlar, ne günlere kaldık.
Tüm dünya kısa sürede daha çok likit paraya dönecektir. ülkemizde ikinci el arac ve emlak fiyatlarında %30-40 gerileme beklemek hayalcilik olmaz. Kapanan otomotiv fabrikaları açılsada talep eskiye oranla aslı aynı olmaz, otomotiv ana sektör, oteller temmuzda açılmayacak, açılacaksa şimdiden kayıt yaptırılmalı, sezon değil yıl bitti.
Cok dogru evet. Gereksiz maceraya gerek yok, parayi korumak onemli. Umarim borsa hangi sureyi satin aliyorsa onceden, 1 sene midir nedir artik, o zamanlar guzel olur.
http://share.matriksdata.com/Images/...1635216456.png
Hacim yok ama kademeler ağzına kadar dolu. Halkbank viop kısmına bakmak lazım. short long var mı diye.
abd işsizliğine ait bir grafik inceledim. bugün hakan atilla telefonla arasa senet al şu gün şu saat olacak dese mümkün değil. ben inanıyorum 1-2 ay sonra her şey düzelecek bundan netim, belkide insanlar buna alışacak, aynı ingiliz modeli gibi ama şimdi değil, varlık korumak önemli.
twiterdeki grafiği yada gifi lütfen herkes izlesin.
Grafik ABD işsizlik rakamları, grafiğin başlangıç tarihi kızılderilere kadar alınmış. Yani son 10-15 yıl değil.
Bitki doktoru hadi artık sahipsiz bırakma hisseyi
ne biçim abd imiş.
bir hafta da işsizler ordusu yaratıyor.
milletini günlükçü işlerde çalıştırıyor
17.8 milyar dolar borc benim değil valla, damat ödeyecek, benim borcum var ama çok değil taksitli 40 bin tl 3 yıllık maaşa dokunmuyor. kredi kartımı 1-2 ay önce kullanmamaya başladım sıfır borc.
Istanbulda taksi plakasi fiyati bu kadar dusmusken almak mantiklimi?
Isler duzelince ayda 12 bin temiz birakiyor.
bir görüşe göre dünyada hipertansiyon dönemine girilecekmiş.
böylece ülkelerin borcu düşecekmiş.
bir noktaya kadar zorlayacaklar, sonra bırakacaklar, belki o nokta geldi, belki gelmedi, ama 6 milyar insanın 5,999 kişi 1 kişi için çalışıyor bunu unutmamak lazım. o 1 kişi düğmeye bastı, elini çektiği an normalleşir, kendisine yeniden çalışacak sistem ve insanları hırpalasa da yok etmeyi göze almaz. Bakınız petrol normale dönüyor, bu güzel bir gelişme.
bugün iki kez niyetlendim, 7,52-53 den garanti alacaktım, grafikler güzel dönüş için ama kapanışa geliyoruz adam 7,49 yakıyor. Haber gelecek hacim çok eksik iyi yada kötü bir haber gelecek.
Tüketim %40 düştü diye düşünsek fiyat değil tüketim de onları kurtaramayacak. fiyat neden düştü, talep azaldı, abi ucuz vereyim al tüket, ama malasef bu yemek gıda değil, tüketim yok petrolde. hindistan polislerinin insanları kovalama görüntüleri çok şeyi gösteriyor, tüketim canlanmalı.
hindistan polisi petrol yimedikleri için mi zopaladı.
pok yesinler.
onu da yiyorlar zaten
Varmı sıkıntı tahtada .. Yok dimi..:cool:
Cumartesi antalya ya gidecektim, sabah aradılar, giriş çıkışları Vali kapatmış. Tamam sorunlu bir sürec içindeyiz, neden yönetimiyoruz, orayı kapat burayı kapat. Ama faturalar ödeniyor, üstelik sayaclar okunmadan gecmiş veriler ile ödeniyor.
vali açıkladı.
kuzugöbeği mantarı için şehrimize gelmeyin dedi
Bizde kanun çıkarıp işsizliği yıllık açıklarlar olur biter, yada enflasyonu belirleyen kişiye bu görev verilir. :)
Yok, sadece damata borcunu hatırlattık, sorun yok, faizleri piyasadan önce onların artırması gerektiğini söyledik ki merkezin kontrolünde olsun her şey.