Evet geçiyor diye biliyorum
Printable View
Webster üstad olmayınca 1 yazıyla bir sayfa ilerlemiyor.
Bunun müsebbibi Webster'i küstürenlerdir.
Aklıma hemen birisi geldi...
Arkadaşlar GMA Fonuna alış emri giremiyorum 'işleme kapalı' görünüyor. İlk defa fonda böyle bir durumla karşılaştım.
Bilgisi olan var mı?
ES kritik yerlerde
https://i.hizliresim.com/2K9mKp.png
Guncel tabloya eklemek icin 2-3 adet yabanci fon kaldi. Bir terslik olmazsa yarin aksam tabloyu yayinlarim.
Tahmini gun sonu ;
ACC 0,17%
EID 0,06%
FPH -0,09%
GL1 -1,15%
GMR -0,11%
MAC -0,05%
MPS 0,08%
TCD -0,14%
TKF 0,58%
TTE -1,35%
YDI -0,14%
ZPE -0,03%
RBH 0,90%
XU100 -0,25%
Eib kuzumuzun bugunki degeri nedir acaba?
Saygilar.
Mps % - 0.10
Tca % - 0.92
Zpf % - 0.17
Virüs süreci bize şunu gösterdi.
Kaos anında altın gümüş vs hikaye
Herkes en likit ve geçerli değer olan dolara saldırıyor.
Virüsün ilk dalgasında da böyle oldu.
Bugün de 2 dalga korkusuyla ABD tahvillerine hücum edildi., dolar değer kazandı.
Halbuki dolar faizi sıfıra yakın ve güya FED piyasayı dolara boğuyor
Ama kimse bunu umursamıyor, güvenli tek limanı dolar olarak görüyor yor maalesef.
2.dalga korkusu yatışınca dolar gerileyecek ki yavaş yavaş başladı sanki.
hisse yoğun fonlar fırsat gördü mü bir hisseye yüklenemiyore , portföydeki kertiğin % 10 undan fazlası ile alamıyor... bi de % 40 sınırı var , yüzde 5 i geçen hisselerin toplam kertiği o sınırı aşamıyor... üstüne bi de kreması yüzde seksen hisse taşıman lazım... aslında bu bir dezavantaj bence... hedge için endeks kontrat satabiliyorlar da onda da terste kaldın mı mortingen ştrase..... ee şortlamayayım hisse azaltayım desen % 80 in altına düşemiyosun... ben bugün hisse fonu kursam direkt serbest fon kurarım kafam rahat eder yönetirken...
EIC kuzumuz için yeni fiyatımız: 0,020546
2 dalga virüs bahanesiyle düşen ABD endesleri hızla yükseldi ve artıya geçti.
Dow 1000 puan arttı.
Gene aşı bulundu galiba:)
Avrupa Birliği (AB) hükümetleri, AstraZeneca'ya 300 milyon doz corona virüsü aşısı için 750 milyon euro (5 milyar 775 milyon TL) ödeyecek. Bir aşı için fiyat 2,5 euro (19 TL) olacak.
ÜRETİME BAŞLADI
Piyasa değeri açısından İngiltere'nin en büyük ilaç şirketi olan AstraZeneca, Oxford Üniversitesi’nden bilim insanlarıyla geliştirilen corona virüsü aşısının üretimine başlandığını 5 Haziran’da duyurmuştu.
Henüz aşının tamamen başarılı olduğu kanıtlanmamasına rağmen geliştirme sürecinin devam ettiğini duyuran şirketin CEO’su Pascal Soriot, BBC’ye açıklamalarda bulunarak, “Eğer şu an dozları üretmeye başlamazsak aşının etkili olduğu ortaya çıktıktan sonra gelecek talebe karşılık veremeyiz” demişti. (REUTERS)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rusya’nın geliştirdiği Kovid-19 aşısının klinik testleri yaz sonuna kadar başlayacak
Rusya’nın yeni tip koronavrüse (SARS-CoV-2) karşı geliştirdiği aşının klinik testlerine yaz sonuna kadar başlanacağı bildirildi. https://tr.sputniknews.com/koronavir...ar-baslayacak/
Bugün
Altın fonları eksi
Eurobond fonları eksi
Hisse fonlarının çoğu eksi
Kiraların çoğu eksi
İlginç bir gün oldu.
Aylık Ortalama Tedavül Oranı : 1.678
bu ne demek?