Artı Gap'a alışıp vadeliye son saldıran kimse çok yazık olucak.
Bugün son gündü.
Printable View
Artı Gap'a alışıp vadeliye son saldıran kimse çok yazık olucak.
Bugün son gündü.
Evet arkadaşlar 5 iş günüdür artı gaplar artılar ile gidiyoruz
Bugün de kredili mal ile
Banka kredisi ile
Evimize gidelim yarın nasıl olsa tekrar yükselir
Ytd. Arkadaşımın dediği bu vallahi sadıç hergün yükseliyor DİE telefon açtı az önce
Müjdemi isterim
Benim çok yakın arkadaşım bugün telefon açtı sadıç bu borsa hergün yükseliyor DİE namı değer ters flamam Benim
Bu zamana kadar beni hiç yanıltmadı bakalım ne olacak bu sefer
Arkadaş 127 bastım löngü dedi
Şu işe bak 5 gündür
Nereden satarsak satalım kar edemedik
5 iş günüdür kazançsız eve gidiyoruz
Hissemiz bile geri basıyor anlamadım ki arkadeş
Arkadaşlar şuradan döner, buradan döner, şu kredi çekip basmış vs vs diyerek hep gaza getirdik kendimizi ama işin sonunda delik her gün büyüyor... şuradan döndü, artık buradan son diyerek bence fazla gaz vermeyelim.. Tamam piyasanın gitmesi saçma ama sonuca bakalım gidiyor mu gidiyor...
Dax + 3.90 bu normal degil
Resmi olarak Asi haberi gelecek muhtemelen
Tehlikeli bir inatlasma basladi. Dogrudur yerlerde olmasi gereken borsalar fedin gazıyla fezaya kitlenmiş durumda. Bu işin sonu hesap patlatmaya gidiyor. Net bir v çıkışı oldu. Nasd** ve bizim ulusal tum endeks ilk v yi tamamlayan borsa oldu. İblisler bankaları, tuprasi , vb büyük kağıtları baskılayarak vadelide short toplayarak işi gördü. Kaldıracı 2 den fazla tutmayın. Donuyla inatlasan altina yapar. Kesinlikle long flat en doğru yöntem şu aşamada. Bırakın satacaksa önce iblis satsın yada alsın. Eğer inatlaşma büyürse u100 u 131 bine kadar alırlar. 131 bin dedigimizde 20000 dolar ancak eder.
Dax +4 oldu
127300 den 4 dane daha salladım.
bakalım düşecek mi. :he:
Secbul 14 yasinda forumda arkadaslari ona einstein diyor
genelde bistte senede iki yada üç trend oluyor 20bin puanlık
Bu son dalgada Sercannn abigiller 81binden beri ralli yapıyorlar 28bin puan oldu. ilk defa uzun zamandır bu kadar uzun soluklu ralliyi korona virüsü akabinde gördük. nerden döner bilemeyiz ama yolun sonuna yaklaşıyoruz gibime geliyor.. tekrar 80binleri görmek dileğiyle iyi akşamlar.
diz seviyesi-göbek seviyesi
ayak seviyesi-baş seviyesi
Parası cok olan traderler, endeks yükselirken diz seviyesinde alır göbek seviyesinde satar.
Aynı şekilde endeks düşerken de göbek seviyesinde satar diz seviyesinde alır.
Olay tamamen ayak ve baş seviyesinde gerçekleşiyor ve bu ayak ve baş seviyesini ky nin poz. u belirliyor DİE düşünüyorum.
ky yükselişe inandığı vakit dönüş başlar
Borsaların dönmesi lazım ama dönmüyor, Dow da 26800, dax ta da 13170 son nokta; oraları da geçerse üstüne %100 yapmalı.
Sonsuz para varsa fiyatlar sonsuza kadar gidebilir. Onu tutacak hiçbirşey yok.
Short maliyetini bin puan iyileştirdik, akşama yine zarar yazacağız.
Herkese bol şanslar,
Aslinda en büyük paradoks u galiba adamlar dow dax bunları verirlerken yaşıycaz sanki
Cunki onları hunharca alıp bizi yavaşca aldıklarından
Onlardan bağımsız da olabiliriz
Dönüş esnasında
Yatırım tavsiyesi değildir
Dax da Alımlar çok ahlaksızça
Teşvik felan mı veriyor bu alamanlar
Hergün 3/4 yükseliyor
Sercann bu topikte BİST 90.000 endeksten beri long dedi mi?
Her zaman diyorum bistin salt ederi 40 bin gerisi dunya merkez bankalarının olağandışı abarti genislemeleriyle oluyor fed e duaciyiz
Kendi merkez bankamizin biste katacağı tek kurus deger
yok
Masallah dow
Aracı kurumlar bile ne yapacağını şaşırdı
4/5 kurumla çalışıyorum
Piyasa ile onların görüşü uyuşmuyor
Aracı kurumlara ky kamyonla para getiriyormuş. Fonlara giren ayrı. Bireysel emeklilik ayrı. Sorun sistem kar üretmiyor. Para eninde sonunda buhar oluyor.
BİST Ulusal Tüm 100, virüs öncesi seviyesini de geçti...
Teknik olarak daha da yukarı gidecek duruyor.
Yani yan kağıtlarla yola devam edilebilir teknik açıdan.
YTD.
22 bin puan 3 ay da yükselirken
1 ileri 2 geri tarzı geldik
I.g 5 iş günün de 7 bin puan geldik
Olaya bak long iken böyle ahlaksızça hergün yükselmemiştik gariziniz bana mı ulan
Yiğidi öldür hakkını yeme demiş büyüklerimiz.
o dönemde hergün zopa yerken Sercannn abi israrla 81 binge güvenin dediydi.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=42569&page=21
Topiğe bir soru sordum. Cevap veren olmadı... Bir daha soruyorum. Endeks 90.00'den beri Sercan dışında yükselişe inanan var mıydı?
Bozkurt abim dışında... Cevabı yapıştırdı çünkü...
evet hatırlarsak 97 100 arasında sıkısma vardı ve 20 bın puandan bahsetmıstık......puanın yönü yukarı gibi oldu..
Benim gönderilerime bak, Sercan'ın gönderilerine bak. Usta, lütfen bu topiğe bakıp işlem yapma. Sevgiler ve saygılar...:yes:
Borsada tecrübesi yada on yıldan az geçmişi olanlar şunu iyi bilmelidir bir ayda kazandığını geri vermek bir hafta sürmez karşındaki robot. Senin maliyetin dahil herşeyi biliyor. Buradaki eskiler bilir saniye de 10*20-30 kademe tavandan dip görülür. Dün menderes tabandan dip oldu bir anda sonra geri yükseldi. %20 bir günde al ver bu kadar kolay mı evet bizde borsanın hukuki güvencesi yok. Her türlü taklayi atar her halti yer iş biter ve a verir senin benim Toto la giren girdiği ile kalır.