26.753 aktif fiyattan flat style
Shortu kapatayım ki düşüş hızlansın arkadeş 😊
Printable View
Dow jons karı ile 135.550 aktif fiyattan short arkadeş 😀
https://i.hizliresim.com/Y3buJF.jpg
.
.
thebigshort bunlar dursa idi, iyi mi olurdu ? yoksa trade ile daha mı iyi oldu ? :whistling:
9 günlük ho 117551 26 günlük ho 114716 ,yön yukarı...........ytd
günaydın guzuların :)sessizliği...naptınız çöktü mü endex:)
viop %0,63 artıda bu kadar kolay yırtıcamıza inanmazdım.
hatta bir çok hisse (ekgyo,tkfen,tcell,tuprs,asels,petkm, ve bankalar) salı günkü gördüğü en yüksek seviyeyi bile göremediler.
adet neden kapatılıyor onu anlamadım... kaldı ki nisan vade, tarih olmuş gitmiş...
120 üstü denenir bugün yarın artık... ytd.
bankalar sürünüyor yine...
qnb bankalara daldı.
Aysun short kalmış. :oleyo:
Sektörel bazda long sanırım :D
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yediler gapı gupu
Az bişey THY şortladım 12.23' ten...
Onu da 7-8 kademeye kapattım hemen...
Bu momentum devam ederse şort için erken davranmamak lazım...
eregl hisse geri alımı yapacakmışmışta mış mış atlayana verdiler.
hisse geri alım tabanı 0,01 resmen yatırımcısıyla dalga geçtiler.
0,01 ne demek ya yani oraya gelene kadar bekliyebilirim demek.
madem ucuz hissen geri alım açıklıyorsun söylersin 8 lira taban fiyatttan hisse geri alımı yapıcam.
yani bu açıklama 1 liraya bile gelse almayabilirim
Kilom kadar gümüş aldım dediğim de
Koç abi ucuza alırım elinden dedi
Diyiş bir diyiş arkadeş hergün fon +2 +5 +1 böle böle yükseldi
Bugünde +1.5
An itibariyle kalan yüzde 25 malımın da alayını satıyorum ve gümüş ile bağım kalmıyor
Tüm gümüşçülere saygılarımı sunarım endeks shortta muhteşem bir hedge yaptı bana
bu qnb kundizi niye böyle banka alıyor...kafamda deli sorular.
https://i.hizliresim.com/jYtiDh.jpg
Xu30 ve hisse açıklarına yine hedge olsun DİE açtığım
Dolar tl / Euro tl longların da
Euro tarihi zirveler de gezerken dolar tl sabit kaldı
Muhteşem bir baskı var
Ne olur ne olmaz terse gelirsek sıkacak kurşun olsun vs vs düşüncem den ve kar cebe yakışır düşüncemden ötürü
Euro tl long pozlarının alayını kapatıyorum an itibariyle düşerse tekrar löngleriz çıkarsa parayı başka yerde şey ettiririz 🙃
Dövizde sadece Dolar tl poz kalmıştır
Corona ölümlerinde dünya 4'üncüsü Rusya ile karşılıklı uçak seferleri için mutabık kalınmış!
Bugün itibariyle uçuşlar başlıyormuş. Hstalığın en yoğıun olduğu ülkelerin başında gelen rusyayla sırf para için kendi halkını riske atan bir zihniyete ne denir....
neyse yazcak çok şey varda gerek yok.
134000 shortlar devam.bugunku dusus beklentim 131000 tepe beklentim 135800 bakalim
Erkene hazır olmak lazım gidiyorlar bence puskuvitci kıvranıyor perili ise alakayı kesti. [emoji16]
Ameerika kayış atmazsa,
bu hafta pist 100 de
tüm zamanların rekoru denemesi gelebilir.
Bence.
fdow günlükte kırmızı kırmızı yanıyor.
26,500 kırılırsa piyasa bozar.
halkı terbiyesizce alıyorlar.
https://i.hizliresim.com/GD0xEk.jpg
perinçek sanırım bu? yahu kim ipler onu? bi bakıyorsun apoya karanfil veriyor bir bakıyorsun vatan millet sakarya bir bakıyorsun abd düşmanı ama altında Chevrolet araba bir bakıyorsun ekonomi yerle bir olmuş ülke iflas etmiş falan diyor...komik adam kendisi...benim anlamadığım nasıl kendisine yer buluyor medyada falan filan...nasıl adam yerine konuyor ilginç bir ülke burası gerçekten...
gidici oldukları kısmına ise evet katılıyorum bence de gidiciler ve bunun farkındalar...
Periliyi kimse iplemez ama durum başka bence. Hem giydireceksin hem yandaş kanallara çıkacaksın bir de orada giydireceksin herkese nasip olmaz sözcülük [emoji16]
Editledim okuyan okudu.