Çelik Hocam haftalık Yataş dikkatimi çekti..
İzliycem sadece..
Printable View
Çelik Hocam haftalık Yataş dikkatimi çekti..
İzliycem sadece..
Hocam merhabalar geçmiş haftalarda haftalık listenizde bulunan Kristal i soracaktım işimiz bitti mi onunla :)
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi akşamlar hocam teşekkürlerMi 9 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haftalık listemi şekillendirmek üzereyim bedelsizlerde hareketlenme olacak onları listeme almıyorum
*KARTN *PKENT *CMBTN *MERIT *BFREN *EGEEN *POLTK *KONYA *MAALT *YESIL *TURGG *JANTS *FMIZP *GOLTS *ALCAR *EGGUB *(ERBOS) portföyümde var onuda eklemiycem *OTKAR *CLEBI *BRYAT
Tamamdır hocam reklam en heyecanlı yerde geldi bir an önce film başlar inşallah :))
Rheag *mndrs
atlas *agyo
tektu *klmsn
afyon *ozgyo
tskb *gsdho ve son olarak smart daha cok var ma paramız yok :):):)
Direnç kırılmıyor.
Hisse cökecek demeye getiriyorlar.
Bu hafta izliyelim bakalım gerçekten öylemi olacak.
Y.t.d.
SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Skbnk ve albrk süreçleri devam ediyor hisselerde devam edecek listeye almadım bilen ve takip edenler biliyordur
Eyvallah hocamSM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler.
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah razı olsun hocam çok sağolun [emoji106]ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Liste için teşekkür ediyorum hocam
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akdeniz yatırım holding için ne diyorsunuz hocam
Mi 9 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik hocam GLBMD için ne diyorsunuz ? 4.96 üzerinde kapanış yaptı.Liste için teşekkürler bu arada hepsi portföyümde olan senetler saygılar...
Çelik hocam polho rheag ve grnyo da hedefler nelerdir kısa vade
Selamun aleykum listeler için teşekkürler çelik hocam ,diğer arkadaşlara da teşekkür ederim hayırlı geceler.
Hocam çok zahmet olmayacaksa TUCLK ve ATLAS da bakabilir misiniz müsait olunca saygılar...
akbnk
migros
asels
Hocam gözüme güzel gözükenler.
KCHOL
MNDRS
KFEİN
Alkım
Oyakc
OZKGY
Asuzu
Sn. Celik hocam Tborg, AEFES, goody ve afyon da bedelsiz beklentisi ve hatta yeni gimat için bir hareketlenme yapabilirmi . Ne düşünüyorsunuz???
Goody için kap a cuma günü düşen haber olumlu olarak yansır. Bunun için ne düşünüyorsunuz???
Haftalık liste için teşekkürler Çelik hocam.
Tektu
Mavi
Asuzu
Kochol
Gooyd
Mebes bu hisselerin yolları uzun biz bunları baya diplerden paylaştık
Bedelsizde hareket edecek hisselerin çoğu baya pirimli sadece erbos ucuz bence ytd
Hocam elimdeki hisseler
Mipaz
Tatgd
Ekgyo
İçlerinde uyarıda bulunmak istediğiniz varmı
Hocam yazdıklarım sisteminize göre geçer not alıyorlarmı?
Bende Flap, Akbank, Ozgyo, Afyon, Rheag, Yayla ve Esen var...