tabi biz ayular izin verirsek :whistling::oleyo:
Printable View
"delikli boncuk yerde kalmaz" emojisi lazım şahit asdas
Longa döndüm 130 bin bekliyorum
10 büyük limandan 7 si Çin'deymiş.
Limanlar, terminaller, havalanları, demiryolları, otoyollar, köprüler vs önemli ama ondan önce memlekette ihraç edilecek mal üretecek tesis olması lazım.
BBHT ekonomi haberlerinde fonda sürekli yabancı terminalleri gösteriyor yanıltıcı oluyor.
https://i.hizliresim.com/cHeqhh.jpg
kapanış çok umulmadık yerlerde olabülü.
:drunk:
slm arkadaşlar sabahdan ve dünden gelen longlar öğlen kapatıldı..çeyrek poz şort açıldı.pazrtesi enflasyon rakamları için...şuan aslında pıyasa alda...hayrlısı bakalım
ne oldu haber mi var ? :oleyo:
Çok şort açan oldu bugün herhalde, adam bam güm alıveriyor haha :)
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Palacım bilen ile bilmeyeni ayrıştırıyor, bakalım biz ne tarafa düşecez:)
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu trump olayına çok short açan olmuştur bencede.
ancak spottaki herifin malı çok değerli çok.
ABD Başkanı Trump, "hafif" Kovid-19 belirtileri gösteriyor
Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan ABD Başkanı Donald Trump'ın, "soğuk algınlığına benzer" hafif belirtiler gösterdiği belirtildi.
Amerikan basınının, konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberlere göre, Başkan Trump'ın sağlık durumunda şu ana kadar ciddi bir sıkıntı yok
azerbaycan genel kurmy başkanı gözaltına alınmış doğru mu?vatana ihanetten....
Bu thyao tahtasının speği kadar salak ve gerizekalı spek görmedim. :)
Herif akşama kadar bedava para dağıttı ya la.
Short girmekten yoruldum amk bugün tahtada.
Lan olum niye beleş para dağıtıp da bizi şımartıyon?
Mal sın valla. asdas :he:
dün son saatlerde sağlam çakmıştı..
Şey 7,77 oldu yine.
Naptırıveriyonuz gençleer ?..
Long var mı LloonngG )..
millet işsizikten daş kemiriyor.
hala suriyenin doğusu batısı kuzeyi açıklamaları :he:
Tüm gün sort açtım kapadım sabahtan tek bir pozisyon alıp long olsaydım bu kadar komisyon ödemeden daha çok kazanırdım. Pala bizi sevmiyor.
Spot eksi kapatabilir gibi duruyor ama vadelinin eksi kapatması zor
Güzel maddeler var.
>>>>>>>
...
Ast'ın vazifeleri
Madde 4 Mesleğin istediği mutlak itaati her ast'ın gönül isteği ile yapması şarttır. İtaatin; âmir veya üstün kanuni selâhiyetinden korkmaktan ziyade onun bilgisine, rütbe ve makamına ve şahsına karşı duyulan ve beslenen saygı ve sevgiden ileri geldiği, astın bütün hal ve hareketlerinde, her yer ve zamanda göze çarpmalı ve bakışlarında parlamalıdır.
Bu saygı ve sevgi hislerini telkin eylemek de âmirin ve üstün esas vazifelerindendir.
Madde 5 Her ast'ın âmirlerinin daha bilgili ve tecrübeli olduğuna, Silâhlı Kuvvetlere ve memlekete daha fazla hizmeti bulunduğuna ve kendi hakkında daima iyi düşünür olduğuna itimat etmesi ve korunduğuna emin olması lâzımdır.
Bunlar itaat ruhunun temelidir.
Shorta döndüm saldırın ayilarrr