duman olmuş ortalık noldu? biden mı geliyor?
sağ kulvardan ham petrol atağı var gerçi
Printable View
duman olmuş ortalık noldu? biden mı geliyor?
sağ kulvardan ham petrol atağı var gerçi
Almanya, 9 Kasım'dan itibaren geçerli olmak üzere tüm Türkiye'yi "riskli bölge" ilan etti
Seyahat uyarısı, Aydın, Muğla, İzmir ve Antalya bölgeleri için de geçerli olacak
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ons
1865
tuttu tuttu gibi duruyor.
tatil şelalesi olmadı
yakışmıyor aylık pivot üstü...
24+ bir aya daha montaj yaparlar...
tutunda bir kanal algısı oluşsun
alternatif kanal
8,5 8,84 +biden 9.xx
yazık cidden...
ihracatçıyı da bitirecekler.
https://i.hizliresim.com/tmSrKk.jpg
ons yukarı trendi başlatmadan önce çoğu zaman bu tür düşüşler yapıyor..sonra yükseliş kanalına giriyor..benzer tablo var teknikte..ben 1 günlük düşüş olarak görüyorum..belki gün içi düzeltme olarak kalır.. gece 24.00 a kadar görüntü değişebilir..
Dow 26474 ü kırmadıkça gideceği yer 29
Ons 1870 de hem kanal desteği hem de 100 günlük ortalama var. Altına sarkarsa sertleşir satışlar.
10 adet mesajını alt alta koysam birbiriyle çeliştiğini kendinde göreceksin ya çok kararsız bi aytırımcısın yada anlık olaylar ve hareketler yatırım yaparken ki davranışlarını etkiliyor
tutarsız oluyorsun. alsam mı satsam mı yatsakm mı kalksam mı durumundasın.
klavyen bi kalk gidelim diyor
bi b.k yeme otur diyor
çözemedim ne yaptığını
ir gün dowda 15 bekliyorsun (misal oalrak veriyorum hatırlamıyorum sanırım oo zamanlarda 18 lerden mi çakacaklar diyordun) 2 gün sonra 20
altında bi 1400 bekliyorsun beklentin hiç olmuyor bu defa herhalde 2000 üstü bekliyon
https://twitter.com/GarantiBBVA/stat...985686530?s=20
Hayde bree efeler
Helal olsun sana Garanti Bankasi
DXY de 93,5 üstü haftalık kapanışı izlemek lazım. Grafik sıkıştı 1 barlık yer kaldı.
Üstünde kapatırsa ki zamanlaması da tam ABD seçim haftasına denk geliyor. Mokoko sertleşebilir.
Independent Turkish
ABD de başkanlık seçimleri için 71 milyondan fazla oy kullanıldı; anketlere göre Biden önde, Trump arayı kapatıyor
DowF 26,4Xx ortili taptaze aktif longS’ ile devam madem..
Long live Republican TriumpH..
Tramp zate ezelden zenci dostu öksüz babasıdır
Eyi insan yani
Yürrü la tramp
Sol cenahtan galopla gel
Veliefendi anılarım aklıma geldide
yo niye engelleyim ki listeme bakmadım ama forumda belki 1 kişiyi engellemişimdir
sen burada bi renksin bence yazman da iyi bir şey ben okuyorum ama bu tutarsızlığın ile yol gösterici bi yön bulamıyorum
ben dümdüz bir yatırımcıyım
ne yapalım deseler doalr alın yatın 2-3 sene derim
ama burayı okuyup birşeyler öğrenmek isteyenler bu kadar yorum yapan ama bir günde 10 kere karar değiştiren bi adamdan nasıl bi fikir alsınlar
Dolar birkac saniyede 4 kurus artiyor
Hadi cnm hadi erken secime
2023 e kdr bu ulke iflas eder
iyi aksamlar doloreste yarın 8.50 ustunu gorup sert dusus beklıyorum(mb faiz artırabilir)....ytdir...
“Efendiler, yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz”in yıl dönümü bugün..
Ertesi günü itibarıyla bugünümüze, yarınki bayramımıza ve dahi ebediyete dek her günümüz kutlu olsun anlı şanlı T.C.’miz...
Erken secim karari dolar da 1000 puanlik faiz artis etkisi yapar
Rte nin gidecegi tunelin ucundan dahi gorunce bist inanilmaz ralli baslatir
Cok yogun erken secim talebi var vatandaslar da muhalefetin tek gündeminin bu olmasi lazim
Tek kurtulus erken secim
milli gelir hesabı ne oldu ?
g20 de tutanabiliyormuyuz 19daydık.
insanlar buraya fikir yazıp tartışmaya gelmiyorlar zaten.
içlerindeki huzursuzları başkalarına saldırarak gidermeye çalışıyor.
medenice fikir paylaşımını tartışmayı beceremiyoruz.
ben bir fikir yazıpta ,bir allahın kulu ne gördün demiyor.
pozuna tersse basıyor kalayı.
Uzun zamandır face girmiyordum. 10 dan fazla sağlık ile ilgili yardım talebi var teker teker cevap vermek zor oluyor. Arkadaşlar ben omurilik felçli biriyim. Beş yıldır antibiyotik kullanmak mümkün değil bütün ilaçlar dirençli. Gerek tedavi de gerekse korunmada bitkisel kökenli şeyler kullanıyorum. Covid 19 dan korunmak ve geçirenler için temizlenme için. Kekik yağı bu yağın içinde carvacrol maddesi %68 oranında mevcut. Bu madde mucize tedavi diye geçiyor. Kekik yağıni bir küp şeker üstüne bir iki damla koyup çiğneyerek üstüne su içerek korunabilirsiniz. Carvacrol kekik yağı covid diye Google den arayın görürsünüz. Geçen paylaşım da hakaret eden oldu. Bu kaşıkla içilmez bir iki damla üstü kullanmayın. Koklayın bu da burun bölgesini temizler.
herkez moronlaşmış.
yazılanı anlamktan bu kadar aciz mi bu insanlar.
sen de mi kaybettin asdas.
baktım şimdi,
o zamanlar 1999
imf ile standbay görüşmeleri yapılıyormuş.
hatta 2001 krizinin imf nin yanlış politikası olduğu filan da söylenmişti.
umarım bunu doğru hatırlıyorumdur. asdas.