Originally Posted by
selcukylm
Sn. armada.
Siz ya yazdığınızı dönüp okumuyor, ya da diğer yazılanları okuyor ama anlamıyorsunuz.
Yatırımcı olma kavramından hele ki zaten çok uzaksınız.
Hisse düşerken gelir ''ben demiştim'' 'in ötesine geçmeyen kalıp cümlelerinizi yazar, hisse çıkarken kaybolur gidersiniz.
Hiç bir temel veriye dayandırmadan, hiç bir çalışma/araştırma bilgi paylaşımı yapmadan, hiç bir teknik veriye dayandırmadan gelir ezberlediğimiz senaryonuz üzerinden felaket tellallığı rolünüzü oynar gidersiniz.
Şu endeksin yüzde 20 geri çekilmesinde yüzde 40 ları geçen düşüş yapan bist 30 hisseleri bile var. Burasının Borsa olduğunun farkındayız. Yeri gelir yükselir, yeri gelir düşer. Doğruya doğru, yanlışa yanlış der, kafamızdaki soruları gider GK da yönetim kuruluna da sorar, yatırımcı ilişkilerine yazar bilgi de talep ederiz.
Benim derdim veya kaybım seni gerdiği kadar beni germiyor.
Farkındayım, buralar kan gölü olsa, göz yaşları sel olup aksa zil takıp oynayacaksın '' bak ben demiştim'' demek için de... Biz yatırımcıyız kardeşim, ve kararımızı özgür irademiz ile verebilecek bilgi ve donanıma da sahibiz. Senin paran ile mi yatırım yaptık?
Dön bak sana hangi konuda uyarıda bulunulmuş? Yazdıklarına mı, yazım dili, tarzı ve hitap şekline mi? Ama bir şey değişmez, ilk 7 yılı eksik olana 70 yıl da yetmez değişmesine... Kal sağlıcakla.