tahkim türkiye devletiyle sözleşmeli bir yatırıma başlarsan devreye girer
buralardan arazi aldım şimdi kanalı yapmıyorlar diye tahkimde dava açamazsın..
Printable View
damattan sonra 3 ayda gıdım gıdım düşürdükleri dolar 1 günde 3 aylık düştüğü noktanın üstüne atabiliyorsa DOLARINIZA SAHİP ÇIKIN derim.
Yeşili sev , doları koru iyi geceler. [emoji16]
SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bist 100 ü çözdüm diyenin alnını karışlamak lazım, ayrışmalar ve ağırlık değiştirmeler yol açtı buna..
Bist Banka Dışı, yukarı senaryo, expanding diyagonal, bütün mesafelerde problem var, ilk dzz Y kısa, 3 kısa kalmış, 3 ün zz sinin ilk A sı zamanca çok kısa v.s., v.s., burası ya bu haliyle bir DZZ ve bitti, ya da böyle bir expnading. (Bir taraf kalk gidelim derken diğer taraf b..k yeme otur diyor, YTD)
https://i.hizliresim.com/xEcPJ3.png
Islak odunlu, hortumlu, zincirli bir güne başlarken günaydın herkese.
Şey : 8,0769
Dayak klubü
Borsa bugün tavan gider artık.
Köşk e çıkan ve Cumhurbaşkanı Gül le görüşen Genelkurmay eski Başkanı Özkök, Darbe günlükleriyle ilgili ifade vermeyi düşünüyor musunuz? sorusunu, Kasaptaki ete soğan doğramam. Büyüklerimden öyle duydum. Günü gelir konu olursa o zaman bakılır diye yanıtladı.
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/k...gramam-9411641
Simdi merak ediyorum, bu soganci pasa bugun geldigimiz durum hakkinda ne dusunuyor.
doları 8.30 lardan satanlar (ki verilere göre 8 milyar dolardan fazla)şimdi ''Oo ucuzlamış '' diye alım yaparsa ne olur? Ya da hazır kurtuldum bir daha da bulaşmam mı der.....????
Dolar/TL < 8
9,45’den bir miktar Euro aldım bugün. O an dolar tam 8,00 seviyesine idi.
Birikim amaçlı uzun vade. Bakalım acele mi ettik göreceğiz.
Yatırımda kar cebe yakışır diye birşey duydunuz mu hiç.. 1 haftada kim kime %15 net kazandırıyor.. hemde tek sebebi 1 yönetici değişikliği iken.. illa uzun vade de hepimizin düşüncesi aynı. Ancak her böyle zıplamada geri geldiğini unutmamak lazım.şu son 6 ayda 2 kez 7 den 8.5 yaptı. Buralardan satıp , sonra geri alanlar döviz rezervini % 30 dan fazla artırdı sadece son 6 ayda.
ABD Başkanı Joe Biden'ın göreve başladığından beri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmemesi dikkat çekerken ABD Savunma Bakanı Lloyd J. Austin ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar arasında bir telefon görüşmesi gerçekleşti. ABD Savunma Bakanlığı görüşme sonrası yaptığı açıklamada, Austin'in Türkiye'ye S-400 sistemini ellerinde tutmamaları çağrısı yaptığını duyurdu.
7.9 dikkatle izlenmeli...Müsiadı düşük kur 7 civarı istemiyor..Tüsiad 8 üstü bize zarar veriyor diyor...ortası 7.8 diye düşünüyorum...
Halkın bankası tanzimden yeşil satıyo isteyeni boş çevirmiyo diollar mübarek paskalya cuma günü. hayrına
Hazine ve Maliye Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Elvan, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek toplantıda, AB büyükelçilerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 Mart'ta açıkladığı "Ekonomi Reformları"na ilişkin sunumda bulunacak.
Bakan Elvan, bugün saat 15.30'da başlayacak görüşmede, büyükelçilere, Türkiye ekonomisinin genel görünümü hakkında bilgi vererek, onlardan gelecek soruları cevaplayacak.
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut:
- Dövizdeki atak spekülatif, piyasalar MB Başkanını sevdi-CNN Türk
- Kurumların devamlılığı esastır, TCMB'nin sıkı para politikası açısından dik durması çok önemli
Yiğit Bulut : yerliler satış $ 11 milyar tutarında
Yiğit Bulut : TCMB tek bir dolar satmadı
Tek bir dolar satmadı derken; rezervin eksi olduğuna mı vurgu yapmak istemiş acaba?
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Bulut: Bugün itibarıyla dövizdeki dalgalanma bitti-CNN Türk