bişey değişmez...tüfe isterse %3 olsun faiz %3,5 olur...yine üstünde...nabeer :oleyo:
Printable View
ahahahah demiii ama
çözdük bu işide böylece..
gelsin paralar artıkkk...
Bozkurt neredesinnn..
Şimdi yüksek dolar kuruna binaen müthiş bilançosu beklentisi ile sağ koldan eregl
Diğer yandan 10 kuruş tepeden gevşeyen kurla açılan iç pazarlar beklentisine binaen sol koldan bimi çizerek artıya geçirir borsayı...
neeeeeee ahahahahahaah
1425 long 1430 flat
Mr. President bi konuştu dolar lobisi ve dış minnaklar yerle bir. Doları 15 kuruş düşürdü. Bu şekilde her gün konuşsa demek ki dolar on gün sonra 6.20.
fed baskani gibi konisuyor faizinde dolarinda mk koyarlar yakinda da bi sorun var iste gorev suresi ne kadar acaba
Senin MBnin dibi delik ise piyasa burnunu böyle sürter Sn MB Başkanı. Gazete köşesinde höykürür, faiz indireceğim der, sonra TVye çıkıp TL nin itibarını artıracağız (abiler etmeyin, tamam faiz indirmiyoruz) demek zorunda kalırsın.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
para bassinlar sirket tahvili borsadan hisse alsinlar geriye yapilacak pek bisi kalmadi
Yeni trend toryum. Borsa-döviz falan hikaye. Artık toryumdayım
Bugün çok güzel bir gün. Çok iddialı bir merkez bankası başkanına
böyle güzelce söylettirirler yazdıklarının tersini.
Anlamı: Özür dilerim size Trump bile dayanamadı büyüksünüz...
eskiler tavuğun cücüğü güzün sayılır derlerdi.. artık sağdan solamı sayarız, yoksa soldan sağamı sayarız, güz gelsinde görelim bakalım. ben sağdan sola sayarız diyorum. soldan sağa sayayım dedim yukarı doğru yemedi hayvan...
Arkadaşlar
tcell vadelide işlem yapan varsa
Nisan vadeli daha aşağıda
yanıltmasn
kar payı durumu var sanırım
Amerikan şeysi yine yürümeye başladı. Şahap bey tekrar TV'ye çıkabilir mi acaba?
Şahap sağolsun iyi trade ettik elhamdülillah :)
Yabancı bu gün şahabı bile dinlememiştir..ben olsam yav he he der şeyi çift hane yaparım..
Ömrü 3 ay olan adam 2023 hayali görüyor.
Enflasyon %5 olacakmış.
Ama enflasyonunun bundan haberi yokmuş.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Koca Başkanı yolladım TV ye daha ne yapam yahu. İndiremediyse suç benim mi? 8.30 dikkat. Kırarsa 8.15 te alır soluğu. Toryuma gel Caho Başkan.
reis seninle ayni yerde bulusunca kesin zarar ediyoruz ikimizde suc bende senin mintikaya girdim
Sende işc alaydın abi başka masa mı yok geliyon yanıma, ikimiz ağırlık yapıyoruz olmalı
bilemedim reis seni gordum gec kaldik masa ikimizi zor ceker olurda cekerse zaten piyasa duzelmis demektir.
Yine erken kapattım longu neyse yukarıda yine bekliyorum canım 1449 fazla bekletme he
bunlarin isine akil ermezde hazine ve maliyeyi ayirip naci agbali tekrar bakan atarlarsa nasil olacak..olmaz diye bisi yok
Dollar düşüyor ama bangayı almıyorlar, enteresan
nasıl bi tezgaha düştüysek artık
Bu arada 10 kısa açtım dolares 8,4645 .bakalım kim kime ne yapacak.