viopçular pek suskun
yeni bi gönderiden sayfaya gireyim dedim
e bi bayağı zorlandım
repulse
muhtemelen bil gol atacak koçari
demedin deme.
Printable View
viopçular pek suskun
yeni bi gönderiden sayfaya gireyim dedim
e bi bayağı zorlandım
repulse
muhtemelen bil gol atacak koçari
demedin deme.
Sn. Zinedrimed toaso pozisyinunuz için tebrik ederim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taşınan Açıklar
https://megaimg.net/i/i/8XPVeg.png
Arkadaşlar kolay gelsin
bugün henüz beklediğim perfonmans oluşmadı
o nedenle
hisse vadeli longlar duruyor
tedbir amaçlı bir miktar şhort açtım
şhortlar için gün içi en yüksek üstü stop
Kuzu onu topiği sulasın diye tutmuş ,
bir tek kendisi yazıp, birde buraya bok atıyor.
bu elemanı daha önce 2015 gömdüm kafa sı yukarı 10-20 bin puan yukarı giden endeks te bu eleman şort du sonra kıvırdı pozisyon değiştirmiş vs vs e yazdıkların hisse net arşivinde duruyor o ne olacak :)
o zaman bunlar badem sporu daha bilmiyorlardı beni okuya okuya öğrendi .Sonrada kavurma cı oldu başımıza hep kavurur ,her enstrumandan kaldırır dedimki bir gün bak sümbüllü cons bir kamera bir triboda işini bitiririm dedim :)hala artislik peşinde tabi ipi çekildi en son kuzu acımış iş vermiş susmuyor ya her gün birisine salça olacak diye kuzu sever adam kullanmasını sümbülü koklasın yakında atar .:) herkes kafasına göre takılsın.
kolay gelsin.
eregl 19.88 altı kapatırsa belki bir şeyler olabilir.
endex ya da kağıtlarda shortta yakalanmadın umarım.
terste kalmak çoğu zaman fena eziyet verir.
2-3 gündür esen rüzgar mevcut seviyelerde biraz daha esebilir
endex de 1.460 a kadar mesela, viop da 1.580 e kadar mesela..
bazen bilekten kesmek iyidir komple kolu kaptırmaktansa...
son 1 saatte yoncada 8.98 mi oynayacaklar 9.10 nı mı izleyelim görelim
15-60 daklık ve günlükler AL da...
short yapılır mı elbette ama momentuma tabi olarak ve dikkatlice...
ama akım longtan yana...şimdilik.
global düşmedikçe burası kanımca sadece ufak düzeltme yapar..
geçen hafta çok iyi geçti ama son iki gün pek iyi geçmedi açıkçası. allahtan çok yüklü girmedim ama tersteyim. teminatın %25'i ile poz yaptım.
enflasyon ve faiz verilerine piyasanın böyle tepki vermesine çok şaşırdığımı söylemeliyim. bence ortada bayağı olumsuz bir hikaye var.
bilmiyorum ama şimdilik bir kaç kağıt dışında endeks çok zayıf. belki de haklısınız stop olmak lazım.
Endex ve garan i sortladim aklı olan hisse senedi sortlamaz bi de yabancı girişi var ise.. günü nort kapadık endex ten aldığımızı garan a verdik.
9.10 seçti badem spor ve biraz da yabancı :)
Daha çok spot bakıyorum ama viop da güzel bir gün geçmiş discretus başkan gibi ben de böyle günleri seviyorum güzel para kalkıyor. Bazısı trend sever trendlerde batıyorum inşallah sistem batmaz hala Manuel poz açmadım ama 1580 gibi bir rakam gelirse hedge amaçlı açabilirim.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enflasyon ve faizin durumu
bence yabancının olumlu bulacağı bir şey
yabancı bizdeki enflasyon vs çok umurlarında olmaz
adam usd bozdurup bizden hisse yada hazine bonosu alıyor
tek risk usd nin artması ve faizin düşmesi
enflasyon verisi ile
belli bir zaman faiz düşüşü rafa kalktı
buda buraya usd bozdurup gelenlerin
üstlendiği riskleri aşağı çeken bir durum
ben bu şekilde baktım
zaten yabancı girişi var
yarın MB acıklamasında daha net belli olur
Garan tek başına alıp götürüyor .
Şakaya gelmez bu garan:)
Yabancıyı TL enflasyon ilgilendirmez düşüncesindeyim çok uzun süreli TL de düşünmediği sürece. Aldığı faize bakar, faiz enflasyon ilişkisine faiz yüksek kalacak mı, MB bagimsiz karar alıyor mu öyle bir risk var mı diye bakar bence. Yoksa adamın ana parasi USD veya eur
Reis alınmazsan benim boynuzluya da basabilin mi mezut bitti herhalde bi duraladı gariban.
Ha yoncaya vermisin parayı ha boynuzlu bi düşün derim kuruduk kaldık SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah bunlara güç vermesin; yapacaklarını tahmin edemiyorum.Yanlış politika veya can havliyle savaştan(rusyadan) kaçmış ailelere ALLAHIN suyunu bile fazla gören bu zihniyeti kınıyorum..(suyun fiyatını 10 kat artıracakmış)
Almanya senin vatandaşına bunu yapsa; demediğin kalmıyor: faşist deriz,zulum deriz....
Zamanında elinde KURAN ile şov yapmıştı.Ah o eline aldığın kitabın en temel kuralına baksaydın ....bunu yapmazdın..
https://www.ntv.com.tr/turkiye/bolu-...cUeBhcHxJmKzZA
Siyasi show. Partisinden de destek alamadı ama halktan aldı, millet gergin Çin seviyesinin de altında maaşa talim ediyorlar bu tarz şeyler normal. Ekonomi psikolojiyi direk çok yakından etkiliyor.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim köyde 5.000 tl. ye kimse çoban olmak istemiyor
.DÖNÜM BAŞI PARA VERİLİYOR...herkesin sosyal güvencesi var.ortalama 100 dönüm ve üzeri tarla var.Buğday ekiyorlar: ama elini sürmek yok...biçerdöver: samanla-taneyi ayırıyor..oradan direk buğday borsasına..
Köyümüze 600.000 lik evler yapılıyor.
çoban bulunamıyor..bu durumda Afganlılar çözüm oluyor.ÜSTELİK BU KONUDA ÇOK DAHA İYİLER.ücretleri de fazla değil...
diğer köylüler iyi olmayabilir ama bizim ANKARAlılar gayet iyiler..köye gidince kim köylü kim şehirli belli olmuyor.:)
Ankara sitelerde mobilyacılarda çalışanlar bu göçmenler...genelde bizim halkın çalışmadığı ve sağlığı tehdit eden boya,cila işlerindeler..patron sadece kazancına bakınca bunları tercih ediyor...
yakında ne idiğü belirsiz kayıt bile tutulmayan . sınırda kimlik bile sormayan o afganlı suriyeli delikanlılar kızına bacınada çözüm olursa şikayet edip ağlamak yok :oleyo:
kıçından anlama..senin kızına ,anana çözüm olsunlar..terbiyesizlik etme...
göçmenler sorundur ama bunun çözümü suyu 10 kat artırmak mıdır..
beyin pelte olmuş; düşünmeyi kaybetmişsin..
bir sorunun çözümü; gayri ahlaki,vicdansız ve FAŞİST bir uygulama mıdır?
acziyeti aklamak akape trollerine düşüyor.. çok görüyoruz.. ülke resmen mülteci işgali altında, dingonun ahırı gibi resmen isteyen giriyor.. bunlarda utanacakları yerde çoban muhabebeti yapıyor..
abd nin en büyük yardımcısı ortadoğuda akape.. son 20 yıldır net görüyoruz.. ülke halkının güvenliği ayaklar altında..abd ne derse yapıyorlar.. artık ne tür kozlar varsa aleyhlerinde..
Ben yazacaktım tm. Bunlar akıllanmaz .
Akp iş yeridir. Akp ye oy verenlerde o işte çalışan para kazanan yada işe girmek için kendini göstermeye calısanlardır.
Aklı başında hiçkimse 3 5 tane çoban için 10 milyon mülteciyi savunmaz. Sahilde gezemıyor millet .
Çoban yokmus ülkede olaya bak. Evine çökmesinlerde
adam daha okuduğunu anlamıyor...burada kimse AKP yi destek atmıyor..
burada hatalı politikalar sonucu oluşmuş bir göçmen problemi var..
ama bunun çözümü susuz bırakmak mıdır..
bu İNSANİ,AHLAKİ BİR problemdir..
faşist bir uygulama çözüm tabiki değildir.
ancak hükümetin yaptığı hiç ama hç bir şey yok bu konuda.
millet artık yangında bile kendine kalmış. kendi önlemlerini almaya çalışıyor.
git almanyaya bakalım sana sığınmacı mülteci olarak ne gibi prosedürlerden geçiyorsun.
ama cahillik varken. sırf para ugruna afganlıları karın tokluğuna çalıştırmak varken.
cahillik daha kolaya geliyor.
yakın gelecekte bu afganlıların başıboş suriyelilerin ne derece teklihe yaratacağını görmek için kahin olmaya gerek yok.
hatalı politika akapenin: sınırları hiç kimse ardına kadar açmıyor ama akape açıyor.. görevi ihmal en hafif ifadesiyle.. ülke insanının güvenliği ayaklar altında.. sınırları açmazsan kimse gelmez.. bak yunanistan sınırından kimse gidemiyor..adamlar işi biliyor vatan bilinci var onlarda..