10.25 çekti vurdi
Printable View
10.25 çekti vurdi
Bugün yurt içinde çeyrek altın 1.005 TL ile Cumhuriyet altını ise 4 bin 120 TL ile tarihi seviyeden satılırken gram altın da 616 TL ile zirve yaptı ve sene başı kazanç %35,5'e yükseldi.
MB ters köşe yapıp pas geçerse biraz sakinler.
Dün borsa show yapmıştı bugün roller değişti.
O kadar hızlı geldiki, Dolarda 9 lira üzeri fiyatların enflasyona tam olarak yansımasını daha pek hissetmedik. Bu deli oğlan düşmez ise Ocak ve Şubat ayına özellikle dikkat enflasyon açısından.
Takoz koyulabilir. Merkez Bankası bir takoz koyabilir. Ama yapmıyor.
Borsa bugün en az % -1 yapar gibi duruyor
Merkez uyuma, liraya sahip çık …
Merkez uyuma, liraya sahip çık ….
Batırdınız ..mk milleti !!
Reha abi sen bir daha topic açma lütfen yaw! Ülkenin anası ağladı.
Ayhan başgan açsın..
Şaap TCMB ile şaka olmayacağını gösterdi. 10.21
faiz artmadan bi şey olmaz.
en fazla düzeltme gelir..
hangi formasyonu baz alıyorsanız keyfiniz bilir.
olan oldu...
hedef tamamlamadan zor zaptederler
aralık vadeli(faizli grafik)
https://files.catbox.moe/wz6lmz.JPG
Yiğit Bulut şu an napıyo acaba?
Mantıken; uzun süredir, sürekli şort açmaktan, şu an parasız pulsuz kalmış olması lazım...
Öyle midir acaba, gerçekte :evil:
ne kadar lüzumsuz , embesil, ecnebi beslemesi varsa çöküyorlar buraya. Bu başlık çoktan miadını doldurmuş. Dolarla ilgili yazan- çizenleri küstürdüler. Artık ben bile uğramıyorum !
Hayallerimizi gerçekleştiren bir hökümet bir başkanımız var daha nasıl millet ülke sevilir içinden geçilir diyoruz. Onlar her zaman yeni etkili bir yöntem buluyorlar. Teşekkürler tak parti.
mutfağın ne durumda oldğunu, çalışanlar bilir.
eksinin sonucunu bilmediklerini idda etmek absürd.
tahminim
-1 daha gelir.. başkada indirme fırsatları yok..
pas geçmeleri vb TL de kalanlara alım fırsatı yaratır.
bukadar zamandan sonra 9.2 8.8 vb düşürmek sadece iskontolu doviz satışı olur.
hele eksi faizle
böyle bu ülkenin döngüsü
Kuru patlattı diye görevden alırlar mı bir de?
%50+1 ve CB nin olağanüstü yetkileri, AKP ye dert oldu, vay anasını...
İşin ilginci bu konu muhalefetin konusu onlar gündeme getirsinler biz kendimizle çelişemeyiz diyorlar. Gerçi balık hafızalı millet çelişseniz de kimse fark etmez, bunu kaçırıyorlar.
Bunlar ta o dönemler konuşuldu, yazıldı çizildi, ya muhalefet alırsa bu yetkilerle ne olur dendi, hep devam edecekmiş gibi geldi onlara, şimdi MB nin bağımsızlığına kavuşturulması filan diyorlar, şaka gibi yaw...
Beline kuvvet dünya liderim,madem bu millet Mustafa Kemal Ataturk'un kurduğu laik cumhuriyeti istemeyip osmanliyi getirdi,o zaman büyük buyuk dedeleri neneleri gibi bir lokma bir hırka giyip it gibi yaşamayı da öğrenecekler,Allah sana zeval vermesin reisim
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şaka maka akaryakıta ve herşeye % 2 zam 1 günde, benim yaşımdakiler déjà vu yaşıyor.
Hortumun içine zincir koyup dövüyorlardı.
Artık zincirin içine beyzbol sopası koyup, dövmüyorlar, gezdiriyorlar.
Taciz ve tecavüz klübü
Sürünmeyi yaşamak zanneden, insanca yaşamak nedir bilmeyenler azınlığa düşmedikçe, bu ülke daha çok patinaj yapar.
Gerekse teknoloji ilerlemese, patinajdan ziyade R yapıyoruz aslında.
Normal Şartlar altında göstergeler şişmeye başladı. İnat etmez ve politika değiştirilirse USD maksimum 11 civarına gelip bir süreliğine durulabilir. Ama inat devam ederse sıkıntı devam eder. Göz göre göre bunu yapmazlar diye umuyorum, ummak istiyorum.