Finlandiya Başbakanı halen estifa etmedi mi? Son görüntünün oluru yok.
Ahhh Merkel ahhh...Merkel sonrası kadın liderler şaka gibi...
Printable View
Finlandiya Başbakanı halen estifa etmedi mi? Son görüntünün oluru yok.
Ahhh Merkel ahhh...Merkel sonrası kadın liderler şaka gibi...
Kozmik Rehber
@kozmikdongu
·
40d
''Parayı her şeyden çok istiyorsan hayatın boyunca alınıp satılacaksın.''
ANKARA KUŞU
@ankara_kusu
·
41d
Sn SPK eski Başkanım; Hz İsa doğduğu günden beri her ay 7.400 dolar biriktirse yine de sizin malvarlığınızı geçemiyormuş 😉
Doğru mu bu? Bir memur olarak o kadar zengin misiniz? 😁
@alifuattaskesen
🔥🔥Sırada nukleer var 🔥🔥Rusya Federasyonu Savunma Baknlığı, Ukrayna'nn Nükeer Santralinde bir kaza olması durumunda, radyoaktif maddelerin Polonya, Almanyayi kapsayacağını ve Ukrayna Birliklerinin nükleer santrali bombalamaya devam ettiğini duyurdu.
Suriye lideri Esad Perinçek ve Sancak'a randevu vermedi..
Lavrov, Çavuşoğlu ve Suriye dışişleri bakanı online video konferans yaptı.taraflar birbirlerine şartları sundular..
Alıntı:
Batuhan Çolak
@batuhancolak33
Danimarka, ülkeye kaçak yollarla girenleri Ruanda'ya gönderme sürecini resmen başlattı. Ruanda'ya transfer ofisi kuran Danimarka'da 35 bini Suriyeli olmak üzere yaklaşık 600 bin göçmen bulunuyor.
Danimarka, daha önce Lübnan gazetelerine Arapça ilan vererek "Gelmeyin" demişti.
.............................................Alıntı:
Danimarka, ülkedeki Suriyeli sığınmacıların oturum izinlerini iptal ederken, yeni gelenlere izin verilmeyeceğini açıklamıştı.
Danimarka dışında İngiltere de kaçak göçmenleri Ruanda'ya gönderme kararı almıştı.
BirGün Gazetesi
@BirGun_Gazetesi
·
21d
2 yaşındaki çocuğunu öldüren kadın hakim karşısında: "İçimdeki insan yapmamı söyledi".
www.nerinaazad.com
@nerinaazadtr
·
21d
Günay: ‘Suriye’de taraf olmayalım’ dedim, Erdoğan ‘6 ay sürmez’ cevabı verdi.
Alıntı:
Tekin Yücel
@tekinycel10
Bir Truva Atının İşkenceciye Dönüşü
1) 1987 Ankara doğumlu olan Davut Özyurt Çankaya Kurtuluş Lisesi'nde okudu. Lisede okuduğu esnada Abidinpaşa semtinde bulunan cemaat evine ders çalışmaya giderek Üniv sınavlarına hazırlandı. 2004 yılında liseden mezun oldu.
Alıntı:
2) Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitimine başladı. Üniversite yıllarında cemaat evinde kalmasada sık sık oradaki arkadaşlarını ziyarete gider gezi-yemek programlarına katılırdı. Üniv 2. sınıftayken kendi anlatımıyla halen daha Mit'te görevli T.E adlı kişiyle tanışır.
3) Bu kişi isterse okul bitince kurumda çalışma konusunda kendisine yardımcı olabileceğini ama bunun için şimdi den Onun da kendilerine yardımcı olması gerektiğini söyler.
4) Bu kişinin Davut Özyurt'tan istediği şey hukuk fakültesinde okuyan alevi, kürt kökenli ve sol görüşlü öğrencileri fişleyip kendilerine bildirmeleri. Davut bu kirli anlaşmayı kabul eder ve işe koyulur. Bir gün arkadaşlarının daveti ile cemevindeki bir kültür toplantısına gider,
5) Bir başka gün dhkp-c yanlısı öğrencilerin kaldığı eve dönem filmleri izlemeye gider. Bir başka gün ise aşti taraflarındaki cemaat evine vize final sınavlarına çalışmaya gider. Çok yönlü isviçre çakısı gibi her yandan topladığı bilgileri T.E adlı kişiye iletir.
6) T.E Davut'tan aldığı bilgiler ile kendisine çok iyi bir portföy oluşturur. Listeler o kadar ayrıntılıdır ki T.E kendisine listelerden hiçbir şey yapmadan birçok adam devşirmiştir. Davut tüm bunları bir gün cemaat evinden samimi olduğu bir arkadaşına anlatır.
SmugglerEu🇺🇦Alıntı:
7) Amacı çok sevdiği bu arkadaşının da kendisi gibi bu işlerde ona yardım etmesi ve okul bitince birlikte aynı yerde çalışmalarıdır. Ancak arkadaşı bu anlattıklarına inanmaz hatta uzak durmaya başlar ondan ilişkileri de bu noktada biter.
8) Üniv mezun olduktan sonra 2011 yılında T.E'nin üstün referansı geçmişte yaptığı fişlemeler ve angajelerle MİT sınavını tek seferde geçerek kurumda çalışmaya başlar. 2019 yılına kadar çalıştıktan sonra bir süre Polis Akademisinde görev alır.
9) 15 temmuz sonrası süreçlerde hizmet haraketleri mensuplarına sistematik fiziki işkenceler yapılırken özellikle hakim-savcı gibi mesleklerden ihraç kişilere yapılan fiziki işkencelerin başında Davut Özyurt vardır.
10) Her şey işkenceye maruz kalan Gazi hukuk mezunu birisinin Davut'u tanımasıyla çözülür ve Davut Özyurt deşifre olur. Kendisi daha sonra Mit tarafından Roketsan A.Ş.'ye Genel Müdür Yardımcısı yapıldı ise de şu an bu görevde olmadığı biliniyor
11) Davut Özyurt cemaat içinden bulunup seçilmiş kişilerden sadece bir tanesi. Kaç truva atı devşirildi, kaç truva atı liste hazırladı, kaç truva atı sayesinde kaç kişi angaje oldu? Bu hasar tespit çalışmalarını yapmak için henüz çok erken. Umarım bir gün buradan hepsini görürüz
@smugglertr
·
2s
@tekinycel10
adlı kişiye yanıt olarak
T.E. kim bilmiyor musunuz? Niye adını gizleme ihtiyacı duyuyorsunuz?
Geçtiğimiz günlerde Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Suriye rejimi ile muhalefet uzlaşmalı tarzında yorum yapmıştı. Bugün de CB Erdoğan aynı ifadeleri kullandı. Esed rejimi de bu sıcak yaklaşıma El Bab'a Bombardıman yaparak cevap verdi. 5 çocuk 14 sivil hayatını kaybetti..
https://www.youtube.com/watch?v=HuQejYpcjrU
Alıntı:
Dolgun Demokrat 🫶🏻
@cnnkrkc
·
22s
Orusbu 😡😡😡
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şangay İşbirliği Toplantısında bir arada olacak.
İkili 11 yıldır ilk kez aynı organizasyonda bir arada olacak.
https://i.hizliresim.com/sefdr8l.jpgAlıntı:
Burak Somkaya
@BurakSomkaya
·
2s
Eskişehir İl Ambulans Servisinde doktor olarak göreve başlayan Selin Gizem Kıreli (31), işe giriş sağlık taramasında lösemi olduğunu öğrendi. Mesleğini yapamadan lösemi tedavisine başlayan Kıreli, yaklaşık 1 yıllık mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.
Başımız sağ olsun!
Hadi ordan.Alıntı:
İngiliz Financial Times:
“Erdoğan’ı kontrol edebilecek hiç bir güç kalmadı.”
https://youtu.be/lglQbwxNIfI
Alıntı:
EHA MEDYA
@eha_medya
·
16s
CHP'nin sade vatandaş diye kürsüye çıkardığı isim suç makinesi çıktı❗️
▪️CHP'nin kürsüye çıkardığı Hilmi Arslan'ın mühür bozma, açıktan hırsızlık, tehdit, mala zarar verme, alkollü araç kullanımı ve kasten yaralama suçlarından adli kaydı olduğu öğrenildi.
ABD; Ukrayna'ya yeni bir askeri yardım paketi gönderiyor. 775 milyon dolarlık paket, Ukrayna'nın karşı saldırı kapasitesine katkı sağlayacak...
Ukrayna ordusunun başarılı işler yapması bu yardımların artmasına neden olacaktır...
Menekşe Yılmaz
@meeeeenekseee
·
5s
TCMB diyor ki; mesajla anlamıyorsunuz daha açık söyleyeyim:
i) Kredileri spekülasyon yapacak olanlara değil harcama yapacak olanlara kullandirin
ii) Daha az krediyi daha düşük faiz oranı ile yukarıda tanımladığım birimlere kullandirin
Yoksa bol bol tahvil alırsınız.
https://i.hizliresim.com/a42uv1x.jpeg
https://www.google.com/amp/s/www.mil...e-igrencliktirAlıntı:
leila
@leilaltka22
Transitioned at 4 years old with absolutely no influence from the parents.
Balık baştan kokar. Bu forumda başlık actım, "Biden'e oy verilmez" diye. Bir tarafta Biden, Scholz, Macron, Fin Başbakanı gibi godverenler var. Karsi tarafta Trump, Merkel, Putin, Le Pen, Tayyip Agam gibi "adam gibi adamlar" var.Alıntı:
"İNSANLIĞA KARŞI BİR SUÇTUR"
Çocukların erken yaştan itibaren kolayca erkekten kıza kızdan erkeğe dönüşebileceğine inandırılmaya itilmesi iğrenç bir andır diyen Putin, "Ebeveynleri kenara itilirken çocuklar bir tercih hakkına sahip olduklarına inandırılmaya zorlanıyor. Çocuk, bütün hayatını etkileyecek bir karar almaya zorlanıyor. Hiç kimse, çocuk psikologlarına bile bir çocuğun kaç yaşında bu tür karar alabileceklerini danışmıyor. Açık konuşmak gerekirse, bu ilerleme adı altında, ilerleme bayrağı altında insanlığa karşı bir suçtur” tespitlerinde bulundu.
Böyle toplum olmaz. Ozgurluk degil bu. Sapiklik bu.
Insan bu dünyaya düşmüştür.
:))))))))))))))))Alıntı:
Aykırı
@aykiricomtr
· 21s
75 yaşındaki vatandaştan ekonomi yorumu: "Bana ne bende b.k gibi para var. Ben hayatımı yaşıyorum, fıstık gibi hayatım var."
Alıntı:
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
19 yaşımdayım sınıfta kalmışım, Divan yolunda İstanbul'u soluyorum adım adım. Biraz parasızım biraz neşesiz. Türk edebiyatı vakfı binasına ismine vuruldum. Girdim içeri kimse yok! Merdivenden çıktım küçük bir odada Yavuz Bülent Bakiler'i gördüm. Gel evlad dedi. Kimsin?
Alıntı:
Dedim Tanrı misafiri :). Bir girizgah yaptı sanırım 30 dakika durmadan konuştu biz de şiir gibi dinledik. Lakin bana iki nasihati oldu. Öğrenciler size de söyleyeyim.
Dedi ki insanın en değerli varlığı dilidir. Türkçeyi iyi belle, lafzını temiz tut.
Alıntı:
İkinci olarakta evlad kimse kimsenin iman sahibi olmasına vesile olamaz. Sakın ha aldanıp şuculara buculara kanma, içlerine girme. Bir burçta bayrak gibi yaşa.
Yavuz hocam bilsin ki öğüdünü tuttum. Muhabbetle selamlar olsun.
.................................
https://youtu.be/HUudKa7OOR8
Okuma yazma bilse ne olacak? Okumuyor.
Abdulhamit'in yaptirdigı lise ve ortaokulların kapilarinda kitabeler vardir. Bu kitabelerin altinda Abdulhamit'in mührü vardi. Bunları zimparalamislar. Hepsi zimparalanmiş, gidin bakin.
Zimparacilar. Ne yazsan boş.
Korku ve yalan imparatorluğu.
Alıntı:
Gül Temel
@gulltemel
Pfizer bile "gebelere uygulanan Pfizer Biontech Covid aşısına ilişkin veriler, gebelikte aşıyla ilişkili riskleri bildirmek için yetersiz" derken, bu aşılara yönelik geçerli üreme toksikolojisi yapılmamışken Sağlık Bakanlığı gebeleri aşı olmaya çağırıyor!
https://pfizer.com/news/press-rel
Alıntı:
FDA'in Pfizer advers olaylar belgesi, aşı denemelerine katılan gebelerin %44'ünün düşük yaptığını gösterdi. 👉 https://pdata0916.s3.us-east-2.amazo...rse-events.zip
VAERS'e Covid aşılamalarından sonra binlerce fetal ölüm bildirildi. 👉 https://medalerts.org/vaersdb/findfi...STATE&SYMPTOMS[]=Aborted+pregnancy+%2810000209%29&SYMPTOMS[]=Abortion+%2810000210%29&SYMPTOMS[]=Abortion+complete+%2810061614%29&SYMPTOMS[]=Abortion+complicated+%2810061615%29&SYMPTOMS[]=Abortion+early+%2810052846%29&SYMPTOMS[]=Abortion+incomplete+%2810000217%29&SYMPTOMS[]=Abortion+induced+%2810000220%29&SYMPTOMS[]=Abortion+induced+incomplete+%2810053984%29&SYMPTO MS[]=Abortion+late+%2810052847%29&SYMPTOMS[]=Abortion+missed+%2810000230%29&SYMPTOMS[]=Abortion+of+ectopic+pregnancy+%2810066266%29&SYMP TOMS[]=Abortion+spontaneous+%2810000234%29&SYMPTOMS[]=Abortion+spontaneous+complete+%2810061616%29&SYMP TOMS[]=Abortion+spontaneous+incomplete+%2810061617%29&SY MPTOMS[]=Ectopic+pregnancy+%2810014166%29&SYMPTOMS[]=Ectopic+pregnancy+termination+%2810014168%29&SYMP TOMS[]=Ectopic+pregnancy+with+contraceptive+device+%2810 074497%29&SYMPTOMS[]=Foetal+cardiac+arrest+%2810084280%29&SYMPTOMS[]=Foetal+death+%2810055690%29&SYMPTOMS[]=Premature+baby+death+%2810076700%29&SYMPTOMS[]=Premature+delivery+%2810036595%29&SYMPTOMS[]=Ruptured+ectopic+pregnancy+%2810048407%29&SYMPTOM S[]=Stillbirth+%2810042062%29&VAX=COVID19
Gebeler kesinlikle bu aşılardan uzak durmalı
Yetki verilecek...Alıntı:
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
·
2s
Bunu ve bebeklere yapılan o zulmü asla affetmeyeceğim. Bak burdan ahdım olsun. Olur da bir gün yetkim olursa bunun hesabını sormak (hukuken) boynumuzun borcudur. Olmaz sa da Allah kerimdir.
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
·
36d
Şimdi bir kısım sözde bilim adamı ünvanlı şahıslar efendim bilim adamı yanılır, yanılgı bu işin temelinde vardır gibi hikmetli(?) sözler söylemeye başlamış. Doğrudur bilim adamı deneyde, metodda yanılır. Sabah akşam tv konuşmaları kepazeliklerinde değil. Yırtamazsınız.
Ümit Özdağ
@umitozdag
·
5s
Temmuz 2022 itibarı İle vatandaşlık verilen Suriyeli sığınmacı sayısını
1.476.368 diğer milliyetlerden vatandaşlık verilenlerinin sayısı 256.827 toplam 1 milyon 733 bin 155 yabancı Temmuz 2022 itibarı İle vatandaşlık almış.
Alıntı:
ydünyatv
@ydunyatv
·
10d
Yaklaşık 30 yılda bir insan sayısı 2 katına çıkıyor. Şuan Dünyada 8 Milyar İnsan var geriye doğru 30 yıllık periyotlarda gittiğinizde, ilk insan 1040'ta doğmuş oluyor. 50 yıllık periyot seçerseniz ilk insan 400 yılında, 100 yıllık periyotta geriye giderseniz mö.1200 çıkıyor
Ahmak.................Alıntı:
Nuh Tufanında sıfırlanma yaşandığını düşünürsek geriye doğru gittiğimizde insanlık 6000 yıldır dünyada. İnsanlıktan önce yeryüzünde başka varlıklar yaşamış mıdır bilemem ama mevcut insan sayısı, insanlık tarihinin 6000 yıldan fazla olmadığını gösteriyor
Hüseyin Çiloğlu
@H_Ciloglu
·
21s
IBB'nin yurt vereceği öğrencilerden halâ aşı sertifikası istediği haberleri geliyor.
Bu doğru mu sn.
@ekrem_imamoglu
?
Alıntı:
Ersin Çahmutoğlu
@ersincmt
Türkiye'nin milli projesi denizaltı yönetim sistemi MÜREN'e yönelik siber casusluk operasyonu tespit edilmiş!
Çinli NSFocus'a göre, menşei belirsiz yeni bir APT grubu, 2022 Ağustos ayı başında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı (DKK) ve TÜBİTAK'ı hedef almış.
http://blog.nsfocus.net/murenshark/
Alıntı:
Rapora göre, MurenShark adı verilen ve sadece Türkiye'yi hedef alan bu yeni APT grubu TÜBİTAK'tan sızdırdığı iki doküman üzerinden phishing saldırıları yapmış.
Saldırıda kullanılan ve zararlı yazılım içeren belgelerin biri TÜBİTAK'tan, diğeri ise DKK'dan gelmiş gibi görünüyor.
Alıntı:
Siber operasyonun süreci ise oldukça ilginç.
MurenShark, operasyonlarını yürütebilmek için Kıbrıs'taki Yakın Doğu Üniversitesi'ni öncelikli hedef seçmiş. Ve üniversitenin websitesini ihlal edip tam 1 yıldır burayı komuta kontrol ve veri transfer sunucusu olarak kullanıyorlarmış.
Alıntı:
Rapora göre, MurenShark adlı tehdit aktörü oldukça gelişmiş yeteneklere sahip. Kullandıkları araçlar çeşitli ve spesifik yönetimleri var. Operasyon süreçlerinde ifşa olmamak için izlerini kaybettirmeye çabalamışlar. Dolayısıyla kimlikleri ve lokasyonları tespit edilmedi.
Alıntı:
Analiz sonucuna göre MurenShark'ın tek hedefi var, o da Türkiye.
Amaç ise sadece siber casusluk. Arkasında kesinlikle bir devlet var!
Burada adı geçen kurumlara önemli görev düşüyor.
Ama özellikle TÜBİTAK'a.
Çünkü raporda, TÜBİTAK'ın defalarca saldırıya uğradığı yazıyor.
Offfff ulan offffff....moralim çok bozuldu...Alıntı:
Burada, cevabını merak ettiğim şey:
Adı geçen kurumlarda hedef alınan kişi veya kişilerin, yaşadıkları siber saldırıyı ilgili birimlerine rapor edip etmedikleri..
Daha kötüsü, hatta felaket olanı ise bu kişilerin phishing saldırısına uğradıklarının farkında bile olmamaları..
https://www.youtube.com/watch?v=FdbKYnURUOU
Kübalı bir ağır sıklet vardı, Stevenson. Midesine attığı yumrukla, rakibini dizinin üstüne çöktüren. Bu Japon da aynı.
Çok iyi boksör, rakibini ezdi. Ama şımarık, Japon disiplinine uymadı yaptığı şovlar.
https://www.youtube.com/watch?v=j52XdGsSZV8
Bir Japon böksör daha. Çok iyi boksör.
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
·
2s
Abdal olsaydınız bu işin pisliğine bulaşmazdınız değilsiniz. Ata bindirdiler sizi bey zannettiniz kendinizi. Oba oba (tv tv) gezdirdiler sizi. Ne kılıcınız keskin ne sözünüz yaman. Obaları ettiniz duman. Aşa katılacak yağ değildiniz bırak katık olasınız. Hak için size vuracağım!
Kaan Yılancıoğlu Doç. Dr. (Ph.D)
@drkaanyl
·
59d
Almanya 'da Amerika 'da veya bir başka ülkede vatandaşlık alan Türkler ile, Türkiye'de vatandaşlık alan Ortadoğuluları sakın ama sakın kıyaslamayın! Bu sadece aptalca bir kıyaslama değil aynı zamanda karşınızdakini aptal yerine koymakta olur!
Ne yapılmaya çalışıldığı çok açık...
İngiltere Savunma Bakanlığı Zaporozhnye nükleer santralinde meydana gelebilecek herhangi bir kazanın Nato ülkelerini Rusya ile savaşa sürükleyeceğini açıkladı.
https://www.youtube.com/watch?v=lcMX2cQeiFw
:))))))))))))))))))))))
https://twitter.com/yyasaryyavuz/sta...30253568475140Alıntı:
Yaşar Yavuz
@yyasaryyavuz
·
18d
Yarab tövbe!
Bugün #Gaziantep’te meydana gelen ve 16 kişinin hayatını kaybettiği kazanın bir benzeri Mardin’de yaşandı.
#Mardin'in Derik ilçesinde Freni patlayan Tır kalabalığın arasına daldı. Olayda 8 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda yaralı var.
Ben böyle bir kaza görmedim. Felaket. Korkunç.