Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 40-45 kuruş zam bekleniyor
Printable View
Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 40-45 kuruş zam bekleniyor
Erdoğan: Kurun istikrar kazanmasıyla artık kimse bu bahaneyle abuk subuk fiyatlandırma peşinde koşamaz, artık piyasalarda bir daha dengesiz döviz talebinden kaynaklanan bir dalgalanma yaşanmayacağını düşünüyoruz
Erdoğan: Kur gibi enflasyonun üzerindeki köpüğü de kısa sürede alacağımıza inanıyorum
Erdoğan: Turizmde bereketli bir sezonu geride bıraktık, çok daha kazançlı olacağına inandığımız yeni sezona hazırlanıyoruz
Erdoğan: Ekonomide bizi hedeflerimize adım adım yaklaştıran programımızın sonuçlarını yaz aylarına doğru çok daha iyi göreceğiz
Kabine Toplantısı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başladı. Toplantı sonrası Erdoğan açıklama yapacak
Epgis : Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
20/01/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 46 KRŞ/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
Benzine 46 kuruş zam -AA
Benzine 46 kuruş zam
ANKARA (AA) - Benzinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 46 kuruş zam geldi.
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, Ankara'da ortalama 13,66 liradan satılan benzinin litre fiyatı 14,12 lira olacak.
Benzinin litresi İstanbul'da 13,59 liradan 14,05 liraya, İzmir'de 13,67 liradan 14,13 liraya çıkacak.
Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.
Bu hesaplama sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
maşaaalah hiç pas geçmiyor..her hafta duble hatta tripl zamlar geliyor...
almanya bizi kıskanıyor zaten
Erdoğan: Türkiye'yi çift paralı ülke olmaktan çıkaracağız
Erdoğan: Milletimiz müsterih olsun. Geçtiğimiz 20 yılda olduğu gibi bugün de yarın da bu ülkenin ve insanlarının çözülmedik hiçbir sorununu bırakmayacağız
Erdoğan: Bankaların, darphanenin ve altın rafinerilerinin içinde yer aldığı mekanizmayla vatandaşlarımızın altınlarını sisteme sokmalarını temin edeceğiz
Erdoğan: Önümüzdeki yıl bu zamanlar bambaşka bir Türkiye fotoğrafıyla milletimizin huzuruna çıkacağız
Erdoğan: Ülkemizin bir daha geçen aylardaki dalgalanmayı yaşamaması için gereken her türlü tedbiri alıyoruz
Erdoğan: Türkiye'yi, herkesin işini de tasarrufunu da Türk lirasıyla yaptığı bir yer haline getirmek için destek istiyoruz
günaydın arkadaşlar..
bugün PPK TOPLANTISI var.. genel kanı faizlerin sabit kalacağı ancak bazı yorumculara göre ise 50 BP arttırılabileceği..
belirsizlik var
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr::byr:
Ne demiştik?
akp ne dediyse tersi
Çift para konusuda(Kamuda yol,köprü,havalimanı vb hepsini dolarla yapan ve ingiltere mahkemelerine atayanda kendi)
Fahiş zamlarla mucadele edeceğim.(İktidar benzin,elektrik,gaz,harç vb ile zamcı olan kendileri)
Yahu zama da zam yapıyor bu iktidar.
Veside şu
Geçmişte ödemediğimiz zibil başlıkda ve konuda paralar ödüyoruz.
(hastane,banka,fatura ayrıntıları mesala okuma ,ÖTV adı altındaki haraçlar)
Nereye harcanıyor bu paralar.
Tarikat,cemaat,öso adı altındaki yapılarla 5 li mutahitlere artı saray lara vb)
Ve kamudaki saltanata artı en az 2 milyon işbilmezze
TCMB : Merkez bankası politika faizinde değişikliğe gitmedi
TCMB: Küresel talepteki toparlanma, emtia fiyatlarındaki yüksek seyir, bazı sektörlerdeki arz kısıtları ve taşımacılık maliyetlerindeki artış uluslararası ölçekte üretici ve tüketici fiyatlarının yükselmesine yol açmaktadır
TCMB: Salgında yeni varyantlar ve artan jeopolitik riskler, küresel iktisadi faaliyet üzerindeki aşağı yönlü riskleri canlı tutmakta ve belirsizliklerin artmasına yol açmaktadır
Gene kandırıldık yahu:(
Hani inecekti?
Hani Nass vardı?
:Sad:
:(
TCMB: Yüksek küresel enflasyonun, enflasyon beklentileri ve uluslararası finansal piyasalar üzerindeki etkileri yakından izleniyor
TCMB: Gelişmiş ülke merkez bankaları artan enerji fiyatları ve arz-talep uyumsuzluğuna bağlı olarak enflasyonda görülen yükselişin beklenenden uzun sürebileceğini değerlendirmektedir
TCMB: Aralık
- Resmi rezerv varlıkları aralıkta 111,2 milyar dolar oldu (Önceki 125,6 mlr dolar)
- Döviz varlıkları aralıkta 64,8 milyar dolar oldu (Önceki 78,5 mlr dolar)
- Altın cinsinden rezerv varlıklar aralıkta 38,5 milyar dolar oldu (Önceki 39,3 mlr dolar)
TC en büyük özel bankalar olan İş Bankası, Yapı Kredi, Garanti ve Akbank’ın 21 Ocak’a kadar Döviz varlıklarının yüzde 10’unu TL çevirmedikleri takdirde yeni zorunlu karşılık düzenlemesinden dolayı komisyon ödeyeceklerini ve bunun vergi öncesi kârlarını etkileyeceğini belirtti.
DÖVİZİ İŞTE BU BASKI ALTINA ALIYOR DEMEKKİ..
ANLAŞILIR GİBİ DEĞİL..
BİR KENARDA DURSUN BENCE ÖNEMLİ
https://i.hizliresim.com/lfmbyvp.png
bir potansiyel belada bu
ALMANYA DIŞİŞLERİ BAKANI: ABD İLE HEMFKİRİZ: RUSYA'YI UKRAYNA KRİZİNİ HIZLA DÜŞÜRMEYE YÖNELİK ADIMLAR ATMAYA ÇAĞIRIYORUZ
BOTAŞ : Gürbülak-Ağrı giriş noktalarından Türkiye'ye verilen doğal gazın İran tarafındaki doğal gaz iletim hattında meydana gelen arıza nedeniyle 20 Ocak'tan itibaren 10 gün boyuna yapılamayacağını açıkladı.
Arızanın daha kısa sürede giderilmesi için İranlı muhataplarımız nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuş ve konu hassasiyetle takip edilmektedir. Elektrik ve doğal gaz sistem dengesinin korunması amacıyla yüksek tüketimi olan sanayi tesisleri ve elektrik santralleri ile sınırlı olmak ve kesinti planları önceden bildirilmek suretiyle, doğal gaz tüketiminde kısıtlamalar yapılacaktır.
Mevsim normallerinin altında seyreden olumsuz hava koşullarına rağmen diğer tüketicilerin kısıtlamalardan etkilenmemesi için tüm önlemler alınmıştır.
hahahah...
gene devre kesti elimdeki hisseler:kahkah:
5dk’da borsaya dağıttılar gene ..
Aselsan,emlak konut , Petkim , Tüpraş , Ereğli devre kesti
Citi: ABD Doları/Türk Lirası paritesi için uzun pozisyon alıyoruz, Türkiye'de enflasyon bölgenin uç değerlerinde olmaya devam edecek
Faiz inmemiş bugün.
Neden acaba ?
Ha -22, ha -25
Ne fark eder ki
Hava sıcaklığında bile fark etmiyor.
Ecilaç ve İndeks e kolay gelsin bugünü onlar kurtardı bende
Dün daldım bugün verdim.
Ozak aldım akşam bakalım yarın neler olacak.YTD.
Şimdiden 8krş artıdayım.YTD.
İstanbul Kartal'da aile sağlığı merkezinde görevli 33 yaşındaki hemşire Ömür Erez, silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Katil zanlısı Rahmi Uygun'un hemşireyi sosyal medya hesabından takip ettiği ve takıntılı olduğu iddia edildi. Olaydan sonra kaçan ve 20 suçtan kaydı olduğu öğrenilen zanlı Bağcılar'da yakalandı. Uygun'un ilk ifadesinde Rahmi Uygun yakalandıktan sonra verdiği ilk ifadesinde "İnternet üzerinden 2 yıl önce tanışmıştık. Ona borç para vermiştim. Geri isteyince vermek istemedi. Kendimi kaybettim" dediği öğrenildi.
Nas demedik naş dedik derler mi ?
İstanbul valisi : 21 Ocak Cuma günü ilimizde beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle;
Normal eğitim yapan okullarımızda 10.00
İkili eğitim yapan okullarımızda;
Sabahçılar 10.00
Öğlenciler 14.00’ten sonra yarıyıl tatiline başlayacaktır.
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr::byr::byr: