Sayın tipitip saydıklarınız gerçekleşmeye başlarsa zaten hissemiz kendiliğinden hakettiği değerlere ulaşır.Birde üstüne sermaye arttırmı gelirse süper olur.YTD
Printable View
bakalım bugun son saniyeler neler yapacaklar
Takas varmı serkan bey.Bu saate kadar alan satan.
Şuanda eşleşme nasıl arkadaşlar?
takası göremiyorum.1096 eşleşme şuan satıcılı
Belki 1100 ü geçer bugün bu hacimle.
Deli hacim. İŞBİR kendini aştı. Adam beni bozmayın her yerden alırım arkadaş diyor. Hepsi fiktif işlemler olmayacağına göre. Hisse acayip el değiştiriyor. Bu hissenin yıllardan beri kahrını çeken ortaklar. Kemerleri bağlayın sakın her sarsıntıda kendinizi yerde bulmayın. Yola devam sonunu bekleyemeyenler için bile film yeni başlıyor. Asla YTD değildir.
Ben genel kuruldan birşey çıkar demedim ki sermaye artırımı bir yönetim kurulu toplantısına bakar
Gerçi hacim konusunda haklısın.Borsaya kote olduğundan beri 1000 lot üstü hacim 5 belki 7 kez olmuştur ama son 1 ayda tarihi rekorlar kırıyor.Geçmişte 1000 üstü hacimlerde iyi zıplamalar yapmıştı
Ben bu hissede bir yılımı dolduralı hayli zaman oldu. Önceleri yine sizi de buralarda sürekli takip ediyordum. Sizde bayağı eskisiniz. Yoruma gelince yazdıklarımın bir çoğu hissiyat yalnız bir hissede hissiyat oluşması için hakkında araştırman olmalı, bilgi sahibi olman ve o bilgiyi yoğurman lazım. Ben 1993 yılından beri borsada işlem yapan bir yatırımcıyım. Bazı tecrübelerim var. İŞBİR sanki son zamanlarda elimizde ki son cevherlerden biri. Sabırla ya işleyip kazanacağız yada bu fırsatı da kaçıracağız. Son günlerde birazda sık yazmamın nedeni galiba bundan istiyorum ki herkes kazansın. YTD asla değildir.
Yonga mobilyadan sonra anladımki pöip daha güzel.Açığa satış yok oohhhh.Yüksek bedelsizler burada beklentili hisseler burada.Bir tanesini biliyorsunuz zaten.Baya bi beklenti var ama ana ortak hareket etmiyor.Ötekide şuanda borsanın en yüksek bedelsizine sahiş.Ben beklemimde bunlarda kimler beklesin
Eşleşme nasıl arkadaşlar?
Teşekkürler sayın serkan3377.
son dk da çekmez ise alışı yarın tavan açabilir
Az kaldı zararımızı çıkarmaya insaallah
hilal66 ciğerim sendeki bu pozitif enerjiyi görünce satmadım bu gün
Kafam rahat problem yok; Beni bana bırakın. Doktor falan istemem. Yani kafayı yemedim diyor, patron. Hedef vermiş gibi olmasın ama daha çok yolun başındayız kardeş. Düşer çıkar yalnız herkesin hesabı kendine göre olmalı. Ben beklerim öylede yapacağım. Yalnız benim yorumlarımdan kimsenin zerre etkilenip zarar etmesini istemem vicdan önemli. İki hafta sonra piyasadan hisse arayacaklar ve hacim çok düşecek. YTD asla değildir. Öneri yada tavsiye içermez. sadece düşüncelerim beni bağlar.
hilal66 ciğerim kafanı yorma benim bu hisseye giriş sebebim daha önce de dediğim gibi günlük işlem hacmindeki artış bende 1 yıldır bakıyordum bu kadar hacım yaptığını hiç görmemiştim o yüzden girdim saygılar
Teşekkürler sayın cefaks
Bu gün tarihi hacim yaptı yanılmıyorsam ikibin küsür lot
Ewt tarihinde olmadı en yakın geçen cuma mıydı 1900 küsür ile.Uzun zamandan beri ilk dega iş satışta sanırım.
Arkadaşlar günaydın son durum nedir bilgi verirmisiniz.
sayın hilal66 yorumlarınızı bekliyorum gidişat hakkında
1205 eslesme
Dünkü rekor hacme bakınca ben gün sonu takasını beğenmedim. Yalnız değişik bir durum var ortada. Hissemizi takasta ilk beş kurum olarak değilde, İŞYATIM ve sonraki ilk 9 kurum olarak değerlendirmemiz gerekir diye düşünüyorum. Neden? Nedeni; İş başlı başına hissenin hakimi. Diğer 9 aracı kurum dağılımları bir birine çok yakın onların hepsinin toplamı yüzde olarak 34,15 orana denk geliyor. Onların haricinde ise yüzde 12,07 lik oranda bir dağınık kesim var. O da yaklaşık 9.320 lot gibi duruyor. Biz buna diğerleri diyoruz. Beni en çok ilgilendiren bundan sonra bu diğerlerinin oranının düşüp artması ilgilendirecek. Sanki bana yatırım finasman birilerine çalışıyor gibi geliyor. Sonucu görmeden yanlış olur ama onun işlemlerini iyi takip etmek gerekir. Düşündüğüm gibiyse patronun işi dahada kolaylaşacak. Hayırlı Cumalar asla YTD değildir.
Bugün alan satan kim arkadaşlar
hilal66 ciğerim düşündüğün gibi şey nedir bizimle paylaşır mısın
Alanlar
Oyak 312
İş 266
Halk 40
Satanlar
Ziraat 116
Gedik 110
Şeker 109MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler
İlk 2 süper.Tabi bence.