Reha kaya ağabeye sormak lazım.??
Bundan sonra hangi işareti yapar.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Printable View
Sürekli aynı şeyleri yazıp neden kirlilik yaratıyorsunuz.
He evet hiper enflasyon!
He he Venezüella!
He kendine masallar..!
Bıktım yaw!
Bozuk plak gibi.
4250/300= 14.16 :he:
Bu verdikleri 4.250 erken secim icin bir fikir verir mi ?
750 lira düşük olmuş bu :he:
Emekliye ne zammı koymuşlar acep? :he:
Açıklanırsa yazsın biri :he:
Bötçeyi iyi deler bu oran :he:
Anlayana :)
Fularınza sahip çıkın :)
seçimden önce söylemini bir tek ben mi yakaladım.yanlış mı duydum.asgari ücret açıklamasında.
Müthiş zam, BAĞ- GUR emeklisine de seyyanen 1.000 gayme rakı parası ateşlesin.:yahoo:
Yahu asgari ücret şu bu tamamda herkes buraya dün gece yazan bir üyenin çoook emek vererek yazdığı yazıyı görmezden gelmiş,arkadaş birde dolar fiyatı arttı diyenlere yakıştırma yapıp örneklerle dolarn çok daha yüksek olduğu ama çok verimli olan ekonomileride göstermiş ,bu arkadaş yeni ekonomi modelini yazan doçent olmalı,tam ben ikna oldum,dağılın pis dolarcılar diyeceğim aklıma birden 10 gün evvel kg fiyatı 45-49 tl olan market tereyağının 90 tl olduğu geliyor,sonrada bir gülme geliyor ama yanlış anlamayın sinirden değil,refah duygusundan....:halay:
Ayrıca bu über zeki arkadaşa Sayın Tosba,1 doların aslında 14 tl değil,14 milyon tl olduğunu söylemiş ve evet bence de bu foruma üye olurken 4 işlem hakkında sorular sorulmalı diyor hepimize hiperenflasyon sarmalında hayırlı survivorlar diliyorum.
kuru düşürüp baskılaya bileceklerse olur..
yoksa marta 20 yakar
Kuru düşürüp ne yapacan abi artık. Çin modeli çöker o vakit. Hadi kuru 11 yapalım. 386 dolar asgari yapar çıplak. Yeni modele terso.
274 dolar asgari. hadi yine iyisiniz köftehorlar.
yalniz asgari ucret aciklandi fakat ozellikle sabit gelirlilerin sunu da dusunmesi lazim.su an cevremde bircok 4000 tl ye calisan var :)
bu adamlar asgari maastan cok aliyorum diye seviniyordu.fakat gercek su ki asgari maasin altinda calisiyorlardi :)
Bundan sonra, öncesinde olduğu gibi, non-stop ralli, sadece açısının bi tam oturması gerekiyor.
Hiper enflasyona hoşgeldiniz.
TL varlıkta kalanlar, gidin bari araba neyim alın.
TR10Y 22.30 en yüksek 22.47, zirve 22.80, üstü muamma..
Gelir vergisi diliminde ilk kademe 51.000 TL olacak ve gelir vergisi bu kısım için sıfır olacak o zaman dimi Reis?
Hayata geçireceğimiz yeni tedbirlerle inşallah istikrar ve güven ikliminin güçlendirilmesi yolunda çok önemli mesafe kat edeceğimize inanıyorum.
Son dönemde döviz kurundaki dalgalanma ve buna bağlı fahiş fiyat artışlarıyla ortaya çıkan belirsizliğe de en kısa sürede son vermeye kararlıyız.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ararda-1893272
:he: yazık tl tayfaya 13 filen yapsınlar bağri de kurtarsınlar
emekli bir memur olarak- emekli olduğumda yaklaşık 2 asgari ücret tutarında maaş alıyordum, şimdi asgari ücretin altında bir maaşa kaldık, oy veren pek çok kıymetli memur emeklisi kardeşlerimi hep saygıyla anacağım
Epgis : Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
17/12/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 56 KRŞ/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
Asıl soru özel sektör çalışanlarına %50 zam yapılacak mı?
Bak diğer başlık var.!!
Dolarda düşüş kaçınılmaz yazıyor.!!
Senin yerin orası.!!
Yanlış başlıktasın.!!
Bu başlığı sadece üyeler takip etmiyor.!!
Misafirlerde takip ediyor.!!
Sana zorla yazdıkları mı oku diyen kim??
Yasaklılar listesine alırsın.!!
Bu kadar basit.!!
Boşuna yaygara yapmana gerek kalmaz.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
90 lara dönüş, ama o zamanlar enflasyon doğru hesaplanıyordu, önce ÜFE ye sonra TÜFE ye endekslediler, sonra TÜFE yalan rüzgarı oldu telefon direği, kürdan, margarin katkılı geri dönüşümlü peynir fiyatına bağladılar.
Enflasyon=gizli vergi.
Malın yarısına çöktüler, özel sektörün 42 milyar dolar döviz borcunu kurtaracağız diye tüm olanlar. Şimdi 124 milyar doları kim kurtaracak bakalım.
Dedik ya, yazar kasayı geçtim, bi hesap makinası atın bari yaw...kemik sesi ve iniltiler duyulana kadar devamke...
Bu artis orani %50.4 yapiyor.
Bagkur ve SSK emeklisine de bu oranda zam yapilmazsa, sandikta 3+1 alirlar.
Diye dusunuyorum.
Bu arada çalışanların AGI iyi artış olur.Oransal olarak.
8000 TL alan emekli var %50 zam yapsa çalışan adamların 2 katı maaş alacak. Dengeyi bir bozdular ki nereden tutsan elde kalıyor.
Benzin fiyatına 17 Aralık tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 56 kuruş zam yapıldı
Velhasıl bambaşka bir duruma gidiyoruz, fiyat belirsizliği, işsizlik, pahalılık, kapanan işyerleri, bir kriz ne getiriyorsa hepsi olacak.
Asgarî ücrete % 50 zam, ev sahibi damlar kirayı artır deye, işçi çalıştıran da market veya baska bir işyeri cebinden vermeyecek bu artışı, her şeye zam gelecek.
Hah sonunda geldi pompala behçet. Gözüm yollarda kaldıydı. Yarın da LPG ve Mazut zammı gelir. Mazut mazut.