haftalık macd dibi sıyırdı hala dönüş ibaresi yok, ama olursa uzun dönemli bir yükseliş hikayesi yazabilir.
Printable View
haftalık macd dibi sıyırdı hala dönüş ibaresi yok, ama olursa uzun dönemli bir yükseliş hikayesi yazabilir.
Sanki bieaz olumlu nir 2.Ç bilanço gelecek bu yükselişe göre.82 den sonra pozisyon azaltmaya başlayacağım ve 95 te hepsini satacağım. Konjönktür beni tedirgin ediyor.Sene sonunda gelecek senenin turizm bağlantılarını yapar tur operatörleri, bu sene gibi zayıf olursa döviz işi zor, ancak şimdiki gibi yüksek faiz ödenirse döviz gelir, bu da M.Şimşek i zora sokar.
Paralı spek PH nın oyun planına uymuyorsa barınamaz. Geçmişte almış fonların hepsi stop loss yapıp sattı.Fonlar da bölge konjoktürünün kötüleştiğini zamanında görüp kaçtılar,biz bize kaldık.
TCMB nın faizi düşürmemesi aylar önce tahvil alan yabancıları dövizin de biraz yükselmiş olması ise zarara soktu; bu da M.Şimşek'in para bulma işini zora soktu.Bölgede ciddi bir durum olursa işimiz gerçekten zora girer.
sevgili ortaklar buranın iyice cılkı çıktı daha da yazmam buraya X ten yazarım artık @eyp_ozer den yazacağım artık istediklerini siliyorlar istemediklerini silmiyorlar iki arkadaşta birbirine yazıp dursun artık
yukarı 65tl aşağıda 62 tl marj arasında sıkıştı, haftaya 63.50tl aşağıda 62 tl sıkışma devam ederse bir tarafa doğru patlayacak ama nereye onu fakir spec bilir. ky da da para yok, artık insafsız specin kararını bekleyeceğiz.
şöyle ihracat rekorları falan kırsa da yürüsek artık. Güçlü ihracat dışında hiçbir hikayesi yada umut verici bir yanı kalmadı.
https://i.hizliresim.com/rn7kscu.png
Dert ilaca biraz daha ekledik..Buralar döviz bazlı destek artık aşağıya inerse de kendi bilir..
batı cephesinde değişen hiçbir şey yok, sıkışma bölgesinde sağa doğru devam ediyoruz , dünkü ani hamle neyin nesi bilmiyoruz fake bir hareket mi gel gel mi yaptı görürüz bugün ve ilerleyen günlerde.
bistte şenlik var deva yas tutuyor. Üstadlardan açıklama bekliyoruz :kmk:
Karanlıkta kendin el yordamı ile yürüyeceksin. Ben 60 altını bekliyorum, o zaman yeni alım yapacağım.Bu kadar tiyo yeter sana.
Bilgili forumdaşları rencide ettin,onurlu insanlar o l
o laflarınızdan sonra size yararlı yorum yapmazlar.Kutu bazında satışlar, pazar payları ihracat yüzdeleri, yurtdışındaki şirketlerin yeni ruhsatları,profesyonel bilanço amalizleri v.s.Artık bu bilgiler saygı gördükleri sohbet odalarında,instegramda v.s olacak
Kendi aklım bana yeter diyorsan sorun yok.Yorum yapana da saygı göstermiyorsun zaten
cumayı 62tl-63,50 tl arasında kapatır bilançoyu bekler. aslında ne geleceğini biliyorda, planlı bir şekilde haritayı çiziyor.
CITIBANK YABANCI A.Ş.=1.060.934 0,5307 -3.107.529
DEUTSCHE BANK A.Ş. (YABANCI)=9.878 0,0049 -797.980
3 aylık takasta yabancılar açık bir şekilde satıcı. Bu kadar satmalarının nedeni ne? Ellerinde bir milyon lot kaldı. Hergün azar azar satıyorlar. Bayağı zaman yıpratacaklar tahtayı.
Garanti yatırım borsaya kote olmayan Deva hisseleri.Umarım kote edip satmaya başlamazlar, ihtiyaçları da yok
borsa şamar oğlanına döndü. bugünün şamarını da imamoğlu davası üzerinden fatih altaylı atmış. hayırlı olsun.
orsnlayıp öyl
oranlayıp öyle yaparsan anlamlı olur.O zaman kaç lluyor acaba ilk 5 kurum payı?
adam nakış gibi işliyor, 62tl den aşağıda basmadı,
Yapay zekaya sordum; Deva holdinge bir önerin olsaydı ne olurdu?
Verdiği cevap :).
Deva Holding'e bir önerim olsaydı, şeffaflık ve güven odaklı bir yeniden yapılandırma süreci başlatmalarını önerirdim. Şirketin, yatırımcılarına ve kamuoyuna karşı sorumluluklarını yerine getirmek için şu adımları atması gerektiğini söylerdim:
Şeffaf İletişim: Yatırımcıların güvenini kazanmanın ilk adımı, şirketin mali durumu, riskler ve planlanan stratejik hamleler hakkında net ve açık bilgi sağlamaktır. Belirsizlik güven kaybına neden olur.
Uzun Vadeli Strateji: Kısa vadeli kârlar yerine, sürdürülebilir büyüme için sağlam bir strateji oluşturulmalı. Bu, hem yatırımcılara hem de şirkete daha istikrarlı bir gelecek sunar.
Yatırımcı Destek Programı: Zarar gören yatırımcıların mağduriyetini gidermek amacıyla telafi edici bir plan hazırlanmalı. Belirli adımlar atarak, mağduriyetlerini hafifletmek için girişimlerde bulunabilirler.
Bağımsız Denetim: Şeffaflık ve hesap verebilirliği artırmak adına, bağımsız bir denetim firması tarafından şirketin mali durumu ve süreçleri gözden geçirilmeli. Bu, güven tazelemenin etkili bir yolu olabilir.
Sonuç olarak, yatırımcılarla güçlü bir ilişki kurmanın temeli güven olduğu için, Deva Holdingin bu güveni yeniden kazanması adına açık, dürüst ve geleceğe odaklı bir yol izlemesi önemli olacaktır.
Cevaplar güzel ama realite farklı.Şirket ortaklarımın zihniyeti sağlık sektörünün durumu,Türkiye'nin kötü yönetilmesi ve bölgedeki savaş tamtamlarını gözönüne alınca cevaplar ütopya
Yatırımcı Destek Proğramı cevabonna epeyi güldüm.
Hemde 24 saat karşımızda muhatap var istediğin zaman ara yatırımları sor. İşler nasıl giyor de.;)
QUOTE=pej;6896496]Yatırımcı Destek Proğramı cevabonna epeyi güldüm.[/QUOTE]
Sanıyorum seneler önce idi,PH ihracaatta 1milyar $ hefe
hedefliyoruz demişti.Mevcut ihraacat ivmesi ile buna PH öm
ömrü yetmez