Güney Koreli kripto para borsası, hacklendiğini ve 30 milyon dolarlık kripto paranın çalındığını duyurdu.
Printable View
Güney Koreli kripto para borsası, hacklendiğini ve 30 milyon dolarlık kripto paranın çalındığını duyurdu.
Dünya Kupası'nı kazanacak ülkeyi 2 ayrı "yapay zeka" açıkladı ;
http://resimyukle.link/a/,-8CIc9OqK0O1VDUv0XsSwg.jpg
Unanimous A.I.
http://resimyukle.link/a/,jbQhlUnE5Ua1ZmQATOu5Tw.jpg
Goldman Sachs
Hindistan'daki Gokak şelalesinde fotoğraf çekmeye çalışan bir adam uçurumdan düşerek feci şekilde can verdi.
35 yaşındaki adamın ölüme yuvarlandığı anlar amatör kamera tarafından kaydedildi.
Bursa'da dün evinde dört aylık bebeğinin gözü önünde 11 yerinden bıçaklanarak öldürülen genç kadının katilinin öz amcası olduğu ortaya çıktı.
Öz amca, aşık olduğu yeğenini bebeğinin yanında hunharca öldürdükten sonra altınlarını gasp edip, hiçbir şey olmamış gibi iş yerinde çalışmaya devam etmiş.
Avustralya'da çocuğuyla sahilde gezerken 78 yaşındaki adamın tacizine uğrayan 21 yaşındaki kadın, o anları kameraya alarak yaşlı adamın tutuklanmasını sağladı.
Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar nedeniyle mükerrer oy kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan kadın, Belçika'da oy kullanmadığını, arkadaşlarının oy pusulasıyla fotoğraf çektirdiğini, oyunu ise İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda kullandığını savundu.
Napolyon'un 40 bin euro değer biçilen Waterloo savaşında kullandığı şapkası, açık arttırmada 350 bin euroya satıldı.
Hrıstiyan Demokrat Birlik partili Avrupalı parlamenter Renate Sommer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 24 Haziran seçimlerini kazanması halinde Türkiye’nin AB üyelik sürecinin sona erdirilmesi gerektiğini savundu.
Konya'da, Irak Türkmen'i komşularının çocuklarının patlattığı torpile sinirlenen Mehmet K. (19), pompalı tüfekle eve ateş açtı.
Açılan ateş sonucu evde bulunan 9 kişi vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralandı.
Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olaydan sonra kaçan şüpheli ise yakalandı.
Koray selam , senle biz bir araba otomobillerle ilgili bir hissenet formunda yazisiyormuyduk
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünyada her yıl yapılan insani yardımların haritasını çıkaran İngiltere merkezli Kalkınma İnisiyatifleri Örgütünün raporuna göre, Türkiye geçen yıl yaptığı 8,07 milyar dolar yardım ile dünyada en çok insani yardım yapan ülke konumuna yükseldi.
Selam,
hatırlayamadım arkadaşım,
HisseNet'de SUV başlıklı konuda yazıyorum ...
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=546
Tamam dogru Suv du . Eski forum yazilari tamamiyle silindi mi Koray
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reza Zarrab, New York'taki Hakan Atilla davasında mahkemede şahitlik yaptıktan sonra ilk kez, üstelik New York sokaklarında görüntülendi.
Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern bir kız çocuğu dünyaya getirdi.
Ardern suikaste kurban giden Pakistan Başbakanı Butto'dan sonra görevi başında anne olan 2. başbakan olarak kayıtlara geçti.
Ankara'da iki belediye otobüsünün çarpıştığı kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.
Süper Loto'nun bu haftaki çekilişinde altıncı kez 6 bilen çıkmayınca, 12.326.599 lira devretti.
Avrupa'nın bazı kentlerinde müşterileri ağırlayan uyuşturucu maddelerinin kullandığı kafeler Fransa'nın başkenti Paris'te de yaygınlaşmaya başladı. Kasım ayında Fransa Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan kafelerde kenevir satılıyor, insanlar metrelerce kuyrukta bekliyor.
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in altı arabadan oluşan araç filosu, komşularını isyan ettirdi.
Park yeri bulamayan komşularla arası açılan Özçivit, iki aracını satma kararı aldı.
İngiltere'de Countdown isimli yarışma programında sunuculuk yapan Rachel Riley, ülkesinin Dünya Kupası'nı kazanması halinde ekrana çıplak çıkacağını söyledi.
Çocukların torpille oynaması komşular arasında kavgaya neden oldu. Konya'da gerçekleşen olayda tüfek, satır ve sopaların karıştığı kavgada 11 kişi yaralandı, 5 kişi tutuklandı ve 2 kişi de adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir kadının, tartıştığı kocasını göğsünden bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürüldü.
Olaydan sonra şoka girdiği belirtilen kadın tedavisinin ardından gözaltına alındı.
Erzurum'da, bir yandan ayağıyla otomobil kullanıp, diğer yandan tabaktaki meyveden yerken çektiği görüntüleri sosyal paylaşım sitesi hesabından yayınlayınca ehliyetine el koyulan Abdulkadir Erdoğan hakkında dava açıldı.
İddianamede, Abdulkadir Erdoğan'ın "trafik güvenliğini tehlikeye sokma" suçundan 1 yıldan 6 yıla kadar hapis ile cezalandırılması talep edildi.
http://resimyukle.link/a/,SVJz4LhjlUGyxF8qtFTB0A.jpg
Eski model ve şarkıcı Tuğba Özay, katıldığı güzellik merkezi açılışında kendi şarkısı yerine Hande Yener'in şarkısını duyunca ; "Ben geliyorum, Tuğba Özay şarkısı çalacağınıza, başka parça duyuyorum. Geri dönüyorum" diyerek tepki gösterdi.
Sınır Tanımayan Doktorlar adındaki yardım kuruluşu çalışanları cinsel istismarla suçlandı.
İddiaya göre Afrika'daki görevliler yardım için gönderilen ilaçları ve malzemeleri seks karşılığında dağıttı.
İstismar kurbanlarından bazılarının "çok genç" olduğu belirtildi.
Daha önce de İngiliz yardım kuruluşu Oxfam'ın, Haiti'de seks karşılığı yardım dağıttığı ortaya çıkmıştı.
Malezyalı CEO Nazrin Hassan, yatak odasında şarj halinde olan akıllı telefonunun patlaması sonucu hayatını kaybetti.
Oxford Üniversitesi'nde bir öğrenci kulübünün düzenlediği parti ülkenin gündemine oturdu. Öğrencilerin uyuşturucu satıcılarının önünde kuyruk olduğu ve seks şovlarının düzenlendiği partide Muhafazakar Parti milletvekilinin oğlu da görüntülendi.
Yunanistan'ın 8 yıldır süren kurtarma programı biterken borç yükü de hafifliyor. Euro Grubu Başkanı Mario Centeno,"Yunanistan'ın borç sürdürülebilirliğini sağlamak için borç hafifletilmesi paketinde anlaştık" dedi.
Belediye otobüsünde bir kadına tacizde bulunduğu iddia edilen iki kişi ile yolcular arasında arbede çıktı.
Olayda yolculardan biri tacizci olduğu iddia edilen kişiler tarafından bıçak ve tornavida ile yaralandı.
İstanbul E-5 karayolunda pompalı tüfekli magandalar kendilerini uyaran çekici sürücüsünü feci şekilde darp etti.
Tekirdağ'da kimliği belirsiz kişi veya kişiler, çuvala koydukları 4 kediyi dereye attı. 3'ü yavru olan kedileri itfaiye kurtardı.
Tamer Karadağlı, arkasında yatağı ve banyosu olan, kendi kullanacağı TIR’la Florida'yı dolaşacak.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, patates fiyatlarıyla ilgili konuştu. Fakıbaba, "50 kuruşluk ürünü 6 TL'ye yedirenden hesap soracağız" dedi.