Allah Sarıyer şubenin önünden geçirmesin
garan 15k ( direk şartsız)
akbank 15k ( 5 fatura ya 5x500 tale olursa 17.5k
en iyi 2 bu şu an :ok:
Ben emekli maasimi Yapi Kredi den aliyorum ve her EFT den para kesiyor aklinizda bulunsun
Isbankasina gecicem bende cunku her EFT yolladigim kisinin nedense Isbankasinda hesabi var boylece havale olacak ve bedavaya gelecek diye dusunuyorum
Yapi Kredi de cuzi de olsa havaleden bile para kesiyor
Yabancı finans kuruluşları eşekten düşmüşe döndüler
Nureddin nebati ve kkm yoksa oy yok :kahkah:
Düğümü mevduat çözecek
Bir dönem kimsenin yüzüne bakmadığı vadeli TL mevduatlar, yeni ekonomi programının merkezine yerleşti. Artan mevduat faizlerinin, iç tüketimi ve dolarizasyonu sınırlayarak, enflasyondaki düşüşe katkı sağlaması hedefleniyor. Ancak alınacak çok yol var.
Faizin onu açık ...
Güle güle british memet efendi / mr lightning iyi adamdın
https://i.hizliresim.com/ekfnkzy.jpeg
Balkon da belli olur
Enflasyon düşürülecek mi düşürülmeyecek mi ona göre karar vermek lazım.
Düşecekse acı reçelere devam, şu anki politikalara devam, zar zor belli bir seviyede tutulabilen enflasyon, ama hala normal sınırlardan çok uzakta.
Yok düşürülmeyecekse eskiye dönüş, faiz iner dolar fırlar, enflasyon hipere doğru yol alır.
Her durumda kayıpta olan bizler olacağız o kesin.
Yine Değişik bir güne uyandık, seçim sonuçlarının politika yapıcılara bir uyarı fişeği olmasını ve hayalleti değil gerçekleri halka vermelerini diliyorum.
Reislik makamına halen bir AF TALEBİ DİLEKÇESİ ulaşmaımştır...
Bu demektir ki Reislik Makamı Londralı Memo Pasha ile yola devamında kararlı ...
Kalan 4 senede kendilerinin yaratmış olduğu ENFLASYON girdabından
sözde kurtulma adına
vatandaşa acı reçete üzerine acı reçete ...
Yakında IMF de gelebilir. En az 2-3 sene seçim olmaz. Rahat rahat istediklerini yapabilirler artık. Faizlerde yükseliş beklerim. 55 ler belki 60 lar görürüz. Bunlar yapılmazsa dışarıdan para lazım gelir. Vatandaş doların artışının enflasyondan az olacağını bilmezse Tl ye güvenmez. O vakit çare yurtdışı kaynak olur.
Fatura Mehmet Şimşeğe kesilmesin de. Nas politikaları varken seçim kazanldı Mehmet geldi ilk seçimde ezildiler. Nas politikalarına geri dönmesinler de.
35 yıldır hergün içerim senin gibi kafa yaşamadım,ne içiyorsan banada yaz özelden bosş yoldaş;) son 3 ayda kkm lerin alayı zarar yazdı keşke faize yatırsam diyen pişman olan milyonlar var gelmiş hala benjo uçaçak kacaçak diyorsun bu ortamda,hani ne oldu sabit gidiyor,seçimden sonra tufan diyordun...
Yatırım Fonlarına Yönelik Stopaj Oranlarında Artışa İmkân Veren Düzenleme:
Cumhurbaşkanı’na Gelir Vergisi Kanunu’nun geçici 67'nci maddesinde yer alan stopaj oranlarını her bir sermaye piyasası aracı, kazanç ve irat türü ile bunların vadesi, elde tutulma süresi ve bunları elde edenler itibarıyla, yatırım fonları paylarının fona iade edilmesinden veya diğer şekillerde elden çıkarılmasından elde edilen kazançlar için fonun portföy yapısına göre “yüzde 40’a kadar artırma” yetkisi verilmektedir.
Söz konusu yetki, her bir sermaye piyasası aracı itibarıyla kullanmaya yetki verdiği gibi ihraç edenler, ihraç veya iktisap tarihi, hesap türü, hesap açılış tarihi itibarıyla da kullanılabilecektir.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
https://m.youtube.com/watch?v=CPhrpphP130
TL mevduatçının durumunun özeti.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
KKM ile gayet güzel paranı korudun bahri... Sana %100 faiz verdi birileri KKM ile ilk 6 ayda...
Keza emlak yatırımın ile de...
Birileri seni ihya etti kısaca...
Bunların öncesinde ise zaten içimizden geçmemişlerdi henüz... Yine zarar vardı ama tolere edilebilirdi...
Şimdi yine KKM li dövizin fırladığı günlerin özlemi içindesin...
Sana da kızmamak lazım, ülkeye bunu yapana, herkesi dolarcı yapana demek lazım denmesi gerekenleri...
Mr. Lightinig:
Şimşek'ten seçim sonrası ilk mesaj
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, muhalefetin zaferiyle tamamlanan yerel seçimlerin ardından ilk açıklamayı yaptı ve kemer sıkma politikasına devam mesajı verdi.
En büyük banknot olan 200 TL 1 Ocak 2009 da kullanılmaya başlandı.!!!
200 TL banknot kullanıma girdiğinde.!!!
Merkez Bankası kuruna göre 2 Ocak 2009 da 132 dolar idi.!!!!
Bu günkü değeri.!!!!:oleyo:
200 Türkische Lira.!!!!
6,17 US-Dollar.!!!!!
TL mevduatçı. Hep kaybetmiş.!!!
Hala kış uykusunda.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
kkm ilk çıktığında burada bu kaçmaz dedim millet burada buda neymiş böyle saçmalığa ben girmem diyordu ben girin dedim :) benim için Tl yatırımı ağbal sonrası bitti şimdiye kadar hep ekonomi kitaplarına güvendim param eridi şimdi esnaf kobi bunları dinliyorum seçim sonucu benim için sürpriz olmadı akp seçmeni yüksek faize ve şimşeğe tepkiliydi
Akp seçmeninin büyük bir kısmı mevduat oranlarını ve Mehmet Şimşek in ne iş yaptığını bildiğini sanmıyorum
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İmamoğlu en son %10.75 ile Eurobond çıkartmıştı. Şu anda 3 tane aktif eurobondu var devam eden. 2.8 Milyar Euro daha bulması lazım. Bir sonrakini bakalım kaçtan çıkacak?
https://www.boerse-frankfurt.de/bond...ty-6-375-20-25
https://www.boerse-frankfurt.de/bond...ity-10-5-23-28
https://www.boerse-frankfurt.de/bond...ty-10-75-22-27
O zamanlar sen daha kısa pantulla gezerken bu forumu bilmezken eski hissenette yatırım nasıl yapılır onun dersini veriyorduk bilen bilir benjonun 10 sene sabit kaldıgınıda bir araştır bakalım,zamanında bende dövizden yüklü kar yazdım ama o dönem bitti,bak bakayım kaça inmiş seçimden sonra investe.anlık 31,9693 benim faiz hergün 57 den işliyor abisi.
Şahsi fikrime göre akp seçimlerde istediğini alsaydı doların yularını bugünden salacaktı karambolde
Şimdi hezimet yaşadığı için güçlüyüm ben hala liderim mesajını vermek için evdeki tencere tavayı satıyor doları düşürmek için bi şekilde helal reis yıkılmamışsın desinler diye
Herkesin piyasadan uzaklaşıp unutup gevşediği bi anda salarlar gibi yukarı el mahkum
Ben de eski tl faizciydim
Hep dayak yedik full tl de kalıp hiç dolardan nemalanamadık şimdi dolar düşse de hiç panik yapmıyorum