Gabar da petrol kuyusu sayısı 19oldu...2024 yıl sonu hedef 100 kuyu...
Seçim zamanı yalan diyenler vardı...
Printable View
Gabar da petrol kuyusu sayısı 19oldu...2024 yıl sonu hedef 100 kuyu...
Seçim zamanı yalan diyenler vardı...
7300 den gelen ana pozla geceye devam
gün içi al satlar tamamen çorba için..
Yükseltip basıyor viop30 u... bakalım son dakika da ne yapacak...bu arada ben pozları da kapadım aşağıdan...merak edenlere duyurulur
Yarın abd borsası kapalı
Viop30 son haftalarda çok zayıf...her yöne az kontrat ile gidiyor
SPOT kapanış, BofA satışı azaltarak kapanışa doğru 600 milyon mal aldı, İnfo Yatırım da satışı azaltarak 400 milyon mal aldı, sonradan Ziraat ve Vakıf Yatırım alışa Gedik Yatırım satışa geldi,
https://i.hizliresim.com/brrm5rv.PNG
Dövizin ülkeye getirilmesini teşvik için kazanç istisnası oranı artırılacak
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek:
Yurt dışına hizmet olarak sunulan bazı faaliyetlerden elde edilen gelirlere sağlanan yüzde 50 kazanç istisnasını, kazancın Türkiye'ye getirilmesi şartıyla yüzde 80'e çıkarıyoruz
Çıtak dayucuğum ben yaklaşık bir aydır vob yapmıyorum, suyuniçinde üüüle bekliyorum, bi çıkıyım real time online olarak ilk sıftahımı yabcam :he:
Bugün kü yazını gördüm, hakkaten mükemmel bir hesaplama yapmışsın :)
8794, 50 desteği bugün mükemmel çalıştı, yarın burası kırılmazsa sert alabilür, vob yapman batarsınız
Niye VOB yapmayın çinki dayı aylardır oluşmuş mega bir yapı var. Halen insaflı gidiyir emmee borçlu bırakacak bekliyoruz dayı.
Adios
VOB yapmayın
Tüpraş'ın karlılığı ucuz Rusya petrolünden kaynaklanıyor olabilir.
<<<<<<<
https://www.patronlardunyasi.com/hab...usmuyor/297461
...
Petrol Piyasası Kanuna göre petrol ürünlerinin fiyatlandırılmasında rafineri çıkış fiyatları baz alınır. İlgili maddeye göre rafineri çıkış fiyatları en yakın Akdeniz piyasasındaki rafineri çıkış fiyatı neyse ona göre endekslenir.
Biz petrolün yüzde 40’ını Rusya’dan alıyoruz ve yüzde 25-30 civarında daha düşük alıyoruz. Senin aldığın petrol fiyatıyla İtalya’nın ki Avrupa’nınki bir değil. Onlar Rusya’ya ambargoya uydukları için petrolü başka yerden daha yüksek fiyattan alıyorlar. Sen daha ucuza alıyorsun ama sanki İtalya, Avrupa almış gibi davranıyorsun. Bizimkiler hammaddeyi ucuza alıp rafineri çıkış fiyatını yüksek gösteriyorlar.
...
Suyun içinden bildiriyorum...
Nakit para azaldı.Mecburen eskiye oranla daha çok Vob yapmaya başladım.
Piyasalarda ne zaman birşeyi mecburiyetden yapsam sonu pek hayrlı olmamışdır.
Not:Bozkurt suyun içinde seni göremedim.Derinlerde misin ? Yüzeye yakın mısın ?
Bu akşam "su dünyası (waterworld)" yıl 1995 yapımı Kevin Costner filmini tavsiye edeyim Bozkurt gardaşım.
Haberler ile THYAO destekleniyor.
https://www.patronlardunyasi.com/hab...aratmak/297485
THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat 2033 hedeflerini anlattı. 813 uçaklık bir filo ve yılda 171 milyon yolcu heyecanını paylaştı. hedeflerinin 3.9 milyon ton kargo kapasitesine ulaşmak ve 144 milyar dolarlık ekonomik katkı yaratmak olduğunu belirtti.
...
Anadolujet yerine ayrı bir şirket olarak Ajet’i kurduk. Sadece dar gövde uçaklarla operasyon yapacak. Uzun menzil gibi bir hedef yok. 24 Kasım’da Sabiha Gökçen Havalimanı’nda hangarımızda tanıtımı yapacağız. Antalya’da ağırlıklı olarak ortaklığımız SunExpress olacak. 45 artı 45 uçak siparişi yapıldı. Boeing 737 MAX uçakları çok farklı operasyonlar olacak. Hem Ajet hem de SunExpress düşük maliyetli taşıyıcı noktasında büyüyecekler.
-Bizim Avusturalya’ya haftalık yedi uçuş hakkımız var. Nereden uçarsak uçalım biz başlayınca inanıyoruz ki, hem Sidney’e hem Mebourn’e uçarız. Zaten şu anda ortak uçuş yaptığımız şirketlerle iyi bir kâr noktasındayız. Avusturalya’da çok sayıda Makedon, Kıbrıs Türkü, Yunanlı var. Dört gözle bizi bekliyorlar.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin: “Ukrayna'da savaşı nasıl durduracağımızı düşünmeliyiz, bu bir trajedi.
Rusya müzakerelere hazır.”
Sindi dayı size müthiş bir bilgi vereceğim hazır mısınız?
Vobda batıp borçlu kaldıktan sonra sokakta kaldığınızda iadeli uçak bileti alın havalimanı güvenlik den uçak kapısına geçip iptal edin böylece hem WC, elektrik hem yatacak sıcak bir yere sahip olursunuz.
Son saatte aselsana cakmasalardi iyiydi. İcim dışım aselsan oldu emenike. :drunk:
Yarına 250 puan faiz artışı
Aralıkta 250 olursa
%55 Mevduat faiziyle
Kredili çalışan bist bayrağı çeker..
Arkasından esnaf ve tekstil sektörü sallanır..
Acı reçete bu mu?
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
heheheh aynı dertten muzdaribiz.
akşama kadar yaptığım 8,5 m hacimle onca trade karları boşa gittiği gibi
hertarafım SAHOL doldu :he:
Biraz daha mallar çoğalırsa Güler aplaya gider hesap sorarım :he:
Çibörek ne zaman ısmarlıcan ?
https://r.resimlink.com/rUV3PgiY.png
ama dayı ..
https://www.youtube.com/shorts/pItmxtNnioA
yanlış hatırlamıyorsam... İŞC 'de de bir mevzu olmuştu
sendin değil mi ''alma o kağıdı.. '' dedikçe alan
Enka da şirket sürekli geri alım yapıyor..
Özel bir durum mu var?
VİOP30 takas ve katkılarından dolayı @Bear_Bull a teşekkür ederim,
VİOP30 günlük, İs Yatırım gene short kapamaya devam etmiş, shortcu BofA geri adım atmayıp short biriktirmeye devam etmiş, bir gün bu BofA gömecek sanki!
https://i.hizliresim.com/e9vvffh.PNG
Dansöz gibin kıvırıyor mu diyon tam anlayamadık, biraz daha açarmısın mevzuuyu :he:
Dayucuğum yannuş anlama da burda en çok kim kıvırtırsa paraları ona takıyorlar
ya niye yetişemeyeceksin ?
887--890 arasında İKİLİ TEPE hedefi var demedik mi ? DEDİK
vopta bu aralığı gördüğünde '' PORTFÖY BOŞALT '' diye bir tuş var,
bildin mi ? :drunk:
boşaltıverecen palanın üstüne
merak etme... bozkurt dayuynan biz seni malsız bırakmayız... kelepir fiyattan aldırırız yine :yahoo:
Neyse yarın dediğin gibi aselsanlari palanin üstüne fiskittirayim da. Daha da vob yapmayacam zaten. :)
Reis çok fenasın. Öyle demedim. Çok hızlısın dedim:kahkah:
Para pul islerini kovalamayacam artık. Gelirse ekime gelmezse kasıma.
Ferrariyi de satacam.
Ben herkesin göynü olsun isterim, zaten zevkine takılıyorum, eş dost alışverişte görsün hesabı :drunk: yoksa bi koyup üç alıyım derdinde değiliz değil mi çıtak dayu