Ellerinize sağlık Sayın T/A, site gittikçe güzelleşiyor...
Printable View
Ellerinize sağlık Sayın T/A, site gittikçe güzelleşiyor...
Eyvallah, sağolasaın... :)
Yorum, eleştiri, tavsiye ve talep yok mu? :kmk:
Artık site olmaktan çıktı platforma döndü...
Zamanla birçok özellik eklemeyi düşünüyorum. Acil olan kısımlarını hallettim. Gerisi artık daha sakin ve istikrarlı olsun istiyorum...
Bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun...
Twitter'dan ZOREN linkine tıkladım; http://www.teknik-analiz.com/candles...en&TimeFrame=M
Değişik hisseleri incelediğimde adres satırı değişmiyor. Bu bir hata mıdır? Yoksa kullanım özelliği midir? Bilemedim. Sormak istedim...
Başka yerlerden platforma yönlendirme yaptığında doğru hisse ve doğru zaman dilimine gidebilmesi için adres satırını ancak bu şekilde yazarsam sağlayabiliyorum. Bunun başka bir yolu yok!
Fakat adres çubuğunda öyle yazmasının sizin başka hisse seçmenize ve diğer zaman aralıklarına bakmanıza engel değil...
Umarım sizde de öyle olmuştur...
Kolay gelsin sayın T/A trend çizgilerini ne zaman çizebileceğiz.
Ben de Ichimoku Kinko Hyo'yu merakla bekliyorum.
Böyle şeyleri belirtmekte fayda var. Bazen gözümden kaçan bir şey veya denemelerden kalan eski bir kısım da kalabiliyor...
Ancak sizlerden bu tip geri dönüşler alırsan dönüp hata varsa düzeltebilirim. aksi halde çok farklı işlerle aynı anda uğraştığım için çoğu zaman göremeyebilirim...
En son o konu üzerinde çalışırken aniden acil başka bir eksiklik gördüm.
Araya bir de 60 dk.lık grafik girince o iş biraz ertelendi...
Diğer zaman dilimlerini açıp açmamakta kararsız kaldım. Kullanan olu mu bilemiyorum?
Eğer onları da açarsam bu defa server 'a çok fazla yük binecek. Bir hisseye bakmak için giren biri tüm zamanları tek tek dolaştığı zaman server çok fazla çalışmış oluyor.
Umarım çok fazla o konuda talep olmaz. Şu ana kadar olmadığına göre 60 dk.lık bize yeterli olacaktır...
Şu anda platform yoğun bir şekilde çalışıyor ama 1-2 kişi hariç yazan yok!!!
Varsın yazan olmasın. Biz yazanlarla yolumuza devam ederiz...
Nasıl mı? Onu zaman gösterecek...
Kapıda kaldıkları zaman anlarlar... :shh:
Ben kaçtım...
Herkese hayırlı geceler...
Bugün çok önemli işleri hallettim...
Huzur ile uyumak nâsip olur inşaAllah...
Cümlemize de inşaAllah... Amiiinnn....
Hayırlı Günler... :wave:
Bol Kazançlar... :)
Bugün platformun emniyeti ve düzenli çalışabilmesi için tedbir amaçlı çalışmalar yapacağım...
Bu çalışmalar bitmeden yeni özellik ekleme imkanım olmayacaktır...
Platform şu anda aktif ve çalışır durumdadır...
Ses fazla çıkmasa da ben platformun yükünden kullanıldığını anlayabiliyorum...
Ben buralardayım. Sormak istediğiniz veya tavsiyeniz varsa şu aralar yeni özellik eklemeden önce, ön istişare açısından iyi olur düşüncesindeyim...
Teşekkürler Sayın T/A, emeklerinize minnettarız, elleriniz dert görmesin.
Kendi adıma teknik açıdan kısıtlı bilgi seviyem olduğundan günlük periyotta (kısıtlı amaçlarla) yararlanıyorum.
Yetersiz teknik bilgimden dolayı kullanıma ilişkin fazla öneri getiremiyorum, sessiz kalıyorum, ancak yaptıklarınızı takdir ediyor ve faydalanıyorum. Benim gibi birçok sessiz arkadaşın da faydalandığını düşünüyorum.
Hayırlı günler, bol ve bereketli kazançlar diliyorum.
Selam, sevgi ve saygılarımla,
Teşekkür ederim... :)
Platformun bir amacı da Teknik Bilgiye ihtiyaç duymadan doğrudan sonucu görebilmektir.
Ben hazır Sistemi ve sonuçlarını sizlerle paylaşıyorum. Tek yapmanız gereken girip kullanmak...
En azından kulanım anında kafanıza takılan olur veya sormak istediğiniz bir şey olur, çekinmeden sorabilirsiniz...
En üst düzeyde faydalanmanız dileklerimle... :)
Hayırlı Günler...
Dünkü yaşanan güzel hareket bize:
- Acaba KaplumBOĞA formasyonu yerini BOĞA formasyonuna mı bırakıyor?
diye düşündürüyor..
Neden olmasın. Zaten bu günleri beklemiyormuyduk. KaplumBOĞA dönemi stresli geçse de sabredenler için bekleme dönemi olmaktan öteye geçmedi...
http://share.teknik-analiz.com/image...7082109601.png
http://share.teknik-analiz.com/image...7081828143.png
http://share.teknik-analiz.com/image...7081837793.png
http://share.teknik-analiz.com/image...7081844731.png
Platform üzerinde yaptığım son değişiklikle artık kalıcı takılmaların yaşanmaması gerekiyor...!
Ara sıra Platform takılı kalıp sizin yenileme yapmanız gerekiyordu. Şimdi ise bu işlemi size fark ettirmeden otomatik yapıyor. 1-2 sn içerisinde ekran normal şekilde açılmış oluyor...
En azından ben öyle olduğunu düşünüyorum ve öyle yaptığımı sanıyorum?
Kontrol ederek takılmalarda bilgi verirseniz memnun olurum...
Bu hafta bu konu üzerinde çalışmaya devam edeceğim...
Kalıcı olarak Platformun sağlığını garantiye aldıktan sonra yeni konulara geçeceğim.
O nedenle bu konu hakkındaki görüşlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum... :)
Ben siteyi kullanıyorum çok güzel okulda da aciliyor teneffüs arasında bakabiliyorum diğerleri halt etmiş [emoji3][emoji3][emoji3]
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takılma yaşamıyorum başarılarının devamını dilerim🤚🤚🤚
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demek ki sorun kalmamış... [emoji106] [emoji2]
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili üstadım,
Bakarken bir şeyi farkettim bizim "WM Sistem" de XBANK var da diğerleri niye yoklar. XUSIN, XSGRT, XKAGT Onlar üvey evlat mı ?
:whistling:
Nereye bakarken gördün?
Yeni platformda sadece şimdilik hisseler var. Endeksler yok...
Sitede diğer bölümlerde görmüş olabilirsin. O 'nu da kaldırayım tam olsun ... :kmk:
Şaka bir yana tüm istekleri toparlayıp sonra hepsini birden açacağım...
Şimdi sen istediklerini söyle ben not alayım... :)
[IMG]https://www.tradingview.com/x/oNF1LggY/[/IMG
Hayırlı akşamlar tüm arkadaşlar'a
Haftalık grafik'te görüldüğü gibi, 87.000 önemsiyorduk buradan tepki geldi ve 94.000 geçilerek,98.000 lere geldik.
Bundan sonra ok ile işaretli bölgelerde'ki hareketlere benzer yapı oluşacak'mı onu izleyelim.
Hayırlı haftalar...
Sistem 'i ve yeni Platformu test etmek adına gözüme çarpan hisselerden DOAS 'i bir inceleyelim...
Günlükte AL verdikten sonra Haftalık grafikte de geçen hafta AL vermiş durumda...
MACD de güzel görüntü vermiş durumda...
Grafiğe dikkatlice bakınca Direnç olarak süregelen Üst banda uzunca bir süredir hiç yaklaşmamış bile. Şimdi ilk defa bu bandı kırıyor..
GannHiLo ise ara ara işlem yaptırmış. Fakat bizim asıl önem verdiğimiz Sistem olduğuna göre Sistem 'i incelemek gerekiyor. GannHiLo kısa vade fikir açısından süper işler çıkartıyor...
Bugünden itibaren bu hisseyi Sistem 'i incelemek adına takip edelim. Bakalım Sistem gerçekten zamanlama konusunda nasıl sonuçlar ortaya koyuyor...
http://share.teknik-analiz.com/image...1115212390.png
http://share.teknik-analiz.com/image...1115219866.png
Sayın T/A grafikleri buraya yapıştıramadım bir türlü,zaten bu sorun önceden beri var.Masa üstüne veya paint'e kopyaladığım grafikleri buraya ekleyemiyorum.
O sorunun benimle ilgisi yok. Hisse.net ile ilgili bir olay... :(
Son günlerde bu soruna çözüm bulabilmek için çalışıyordum. Fakat yine fıtıklar sıkıntı çıkarıyor...
İlk fırsatta benim siteden ilgili linki sizinle paylaşanın bir yolunu bulup sizlerle paylaşacağım...
Üstteki mesajda ben elle ekleme yaptım. Biraz uğraştırıyor. Otomatik olmadığı sürece sizin eklemeniz mümkün değil. Hisse adını otomatik zamana göre belirliyor. O nedenle gerçek ismini bilmeniz mümkün olmaz!
İnşaAllah dua edin de en kısa sürede eksik kalan işleri de tamamlayabileyim... :)
Eyvallah kolay gelsin :)
Sn.T/A geçmiş olsun.Üstad algoritmayı merak etmiyormusunuz.
Hangi ve neyin algotitması anlayamadım?
Kaçırdığım bir şey mi oldu?
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son mesaj yanlış mı geldi acaba?
Hâlen merak ediyorum bu algoritma olayını?
sanırım baymetin başka bir konudan bahsediyordu.
Bir daha uğrarsa sorarız.
Niye böyle dert edindin ki üstadım, senin canın sıkılıyor galiba :)
İşte bu yüzden emekli olamıyorum. Yahu emekli olsam ne iş yapıcam be deyip düşünüyorum. evde otursam hanım 2 günde beni kapının önüne koyar. ona karışma buna karışma, orda oturma, kalk ordan. Git mutfağın musluğunu tamir et, banyoda sabun yok, git al. hieeeyt derim diye düşünüyorum. Emeklilik zor zenaaat :)
Rabbim kimseyi işsiz güçsüz meşgalesiz bırakmasın
Gerçi sizin durum biraz farklı, en azından siz kendinize meşgale yaratabiliyorsunuz.
Bakın sayın bilgem kaç gündür bizim köye uğramıyor bile. Sağ mı değil mi haberimiz bile yok. Hiç olmazsa arada gelip bir seri fırça kayıyordu. Hani alışınca da insan bi tuhaf oluyor, arıyor. Eksikliğini farkediyor.
Gelir herhalde diyorum. Ne diyeyim.
Dediğin gibi, ben evde olunca zamanı yetiştiremiyorum...
Fakat haftada 1 gün temizlik bahanesi ile genelde yarım gün mecburen dükkana gidiyorum...
Orada biraz boş kalıyorum ama evde olunca yazılım ve borsa tüm zamanımı alıyor...
Ayrıca bilenler biliyor benim Ekşi Mayalı Ekmek sitem ve köşem de var...
Orası da zaman alıyor. Stres için en güzel şey hamurla oynamak ve ekmek yapmak. Bir nevi terapi..
Şimdi gidip yeni bir ekmek yapayım da biraz stres atayım... :)