1 seneden onceki bultenlere bakin. 2. Asamanin bukadar uzun surdigu baska ornek var mi. Var sa ne iyi
Printable View
1 seneden onceki bultenlere bakin. 2. Asamanin bukadar uzun surdigu baska ornek var mi. Var sa ne iyi
Kalemi iyu olan benim gibi zurvalamatan biri bi metin yazsin noldu bu 2.asana babinda. Bimere cimere copy paste hep beraber atalim. Feto meto osleride varken daha da ciddiye alinir. Belki spk sikisik yetismio dicam kac haftadir obur basvuru onaylari nie yerisio. Pesine duselim bu isin. 8
Sayın yetkili;
Yatırımcısı olduğum TRANSTÜRK A.Ş nin 13.04.2017 tarihli kap haberine göre spk ya sermaye azaltım eş-anlı tahsisli sermaye artırımı için başvuruda bulunmuş olduğu belirtilmektedir. Spk haftalık bültenlerinde 1 gün önce sermaye artırımı yapmak için başvuru yapmış şirketlerin bile bültende yeni başvuru kısmında adı duyurulmaktadır. Yatırımcısı bulunduğum şirketin başvurusu 13.04.2017 olmasına ve üzerinden 3 tane haftalik bülten geçmesine rağmen henüz yeni başvuru kısmında adı anilmamasi biz yatırımcılarını acaba yeni bir oyun var ve yeniden mağdur mu edilecegiz düşüncesine itmektedir. Malumunuzdur ki kasım 2015 sonunda acun ilicalinin şirketi almak istemesiyle baslayip 10 kat değer kazanan ve sonucu hüsran olup kalktığı yere düşen şirketimiz bir sürü yeni magduriyetlere sebebiyet verirken bu konu da olayın faillerinden hiçbir açıklama gelmemiş ve devlet kurumumuz olan küçük yatırımcıların haklarını sirketlere ve patronlara karşı koruması gereken yatırımcının tek desteği olması gereken spk da ne hazindir ki sadece seyirci kalmıştır. Sn basbakanim ve sn. Cumhurbaşkanım bizler mağdur edilmiş küçük yatırımcılar olarak verilen sözlerin ve yerine getirilmesi gereken vaadlerin biran önce yerine getirilmesini sirketten beklerken şirket üzerine düşeni yapmış ve spk ya gerekli muraacatlarda bulunmuştur. Ne hazindir ki önceki olayda sessiz kalan spk acaba bu seferde işimizi uzatmaya mi çalışıyor. Bugün spk ya yapılan feto operasyonlarıyla belkide geçmişte bize yaşatılan magduriyete sessiz kalanlarin da aralarinda bulunduğu temizliğe sevinirken sirketimizin bu garip başvuru belirsizliği halinin giderilmesini ivedi bir şekilde talep ediyoruz. İlgileriniz için teşekkür ederiz.
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyle mu isac. Yazmaktan kacirmisim. Incelicam. Lutfen bu 2.asana gecikmesine ya da 1.asanadab direk 3.asamaya atlamaya dair badka ornekler varsa bulan paylassin. Isac on bunu bulmasi super. Rahatladim. Zaten hissedi delillendi. Bomba buyuk olaca insallag ytd
Bazılarınız sunu da eklesin başvuru yapan firmanın haftalık bültende yeni başvuru kısmında çıkması yasal bir zorunlulukmudur yoksa yeni başvuru kısmında çıkmadan onay şeklinde bültende yer alabilir mi öğrenmek istiyoruz diye bi ekleme yapilabilr
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Volla gurur zamani degil. Ne yazikki bazi tiplerle ayni gemideyim. Arasira cikip girsemde en eskilerdenim. Demem o ki borsadan amlamasan da kalemin kuvvetli. Super yazmissin aitforce. Feto baglantisi atiflar falan vollaha bukadar dakkada harika eser. Aynen copy paste yapiom. Akli olan yapar. Tabi benim dusuncem ytd