Ben de 9.05 ten aldım hala bekliyorum.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben de 9.05 ten aldım hala bekliyorum.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben spek olsam 9.16 yı bugünki yazılanların hatrına gösteririm 2 3 günde.
Günaydın.Rezil kağıttaki karamsarlığımız üzerine birde sayfada kimseleri görmeyince iyice sıkıntılar başlamıştı doğrusu.Akşamdan sabaha ortaklarımızın mesajları moralimi yerine getirdi . burdaki beraberliğimizin temelinde maddi menfaatler yatıyor olsa bile zaman içinde bu beraberliğin dertlerimizi sevinçlerimizi paylaştığımız dostluklara dönüştüğüne inanıyorum.Dolayısıyla en azından nmesajlarınızı görmeyince meraklanıyorum.SARARAN YAPRAKLARIN YEŞİLLİĞİNİ SOLAN ÇİÇEKLERİN GÜZELLİĞİNİ HİÇBİRŞEY GERİ GETİRMEZ AMA HERŞEYE RAĞMEN HAYAT ÜZÜLMEYE DEĞMEZ Yeni günde herşey gönlümüzce olsun dostlar.
kap ta haber ver
Çalışanların zam oranı belli olmuş bize yine bişey yok
Abi ben geçen ay özellikle Fethiye’ye giderken gittim baktım fabrika var baca tütüyo kamyonlar abartısız söylüyorum bir gün sırada bekliyor işçiler vardiyalı mesaili çalışıyor işçi kazanıyor yönetim iyi kazanıyor çimsa daha iyi kazanıyor sabancı hepsinden fazla kazanıyor fabrikadaki kediler bile yemeklerin artıgından topalaga dönmüşler onlar bile kazanıyor ama iş yatırımcıya gelince kemal Sunal gibi sen gelme lan ayı diyolar ama kaçarı yok tahviller tepetaklak oldu çimento ve enerji şirketleri gitmek zorunda afyonda sıkıştı 8.30 denemek zorunda
İnşallah sevgili TOPRAk 71.Bu arada apırsakda köpürsekde tahta yapıcılar bildiklerini oynuyorlar.Aşağı çekmekte ısrarlılar.