Kısa vade yükseliş trendi 1.94 te destek attı gibi ancak endeks ve hava puslu kalıcı bir yükseliş için desteklerin sağlamlığı test edilecektir.
Printable View
Borsada işlem yapıyorsan risk almışsındır. Geçen de söyledim çoluk çocuğun rızkı borsaya yatırılmamalı. Para bağlı kalabilir. Kumarhane de değil borsa. Ittifak'ta 5.500 TL zarardayım bazıları rahat eder belki.
Ben hiç bir hissede böyle baskı görmedim adam üstleri oyle bir dolduruyorki piyasa artıya geçerken bile 2 kademe zar zor kalkıyor ilk düşüşde de basıyor malı gelen geri basıyor adam 1.95 geldi bir hafta da nerdeyse yüzde 20 düştü hisseyi şurdan biraz alıp tutuyum diyen yok şaka gibi
Ne desteği ne direnci ne tekniği var. Göstergeler 15 gün önce çok iyiydi, profesyonel birileri alır uçururdu, ama adamın aklında sadece dağıtmak var.
(Tüm yazdıklarım benim görüşümdür,yatırım tavsiyesi yapmamaktayım)
kimse yazmaz oldu ucubeler herkesi hisseden tiksindirdiniz bu ne garip pis yönetimdir pis oyunlarınıza size inananları kurban ettiniz şimdi çıkar birileri yazar bura ağlama duvarına döndü diye sizinde umutlarınız çalınsa sizde böyle konuşurdunuz birsürü ünsanın umudunu çalan holdinge sahip çıkmayan şirket yöneticileri kendinizi nasıl savunacaksınız???
Yükseliş trendinde grafik ucu geçen sene 6 TL, bu sene 5 TL gösterirken aşağı kestiler, yani borsanın en lanet kağıdı bu. Jet Fadıl 2 bu. Amerika borsası da çakıldı bu akşam, yarın Avrupa da kötü olursa kınayı yakarlar artık.
Para bazılarını bozar arkadaş sakallı sakalsız Müslüman kafir fark etmez işin trajik tarafı yönetim bu kötü gidişatın içinde Ben yalnızca Şuna üzülüyorum bu şahısların yüzünden insanlar dine ve müslümanlara laf ediyorlar ya işte bana dokunan bu
Sorsan Herkesten fazla Müslümandırlar namazda kılarlar ama velakin hoca camide safları sıklaştıralım deyince bunlar safları s..... m anlıyor herhalde