Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Cam kenarı olmaz o zaman, duvara sırtınızı vereceksiniz. Hocam, Mekanın bir tarafı uçurum, diğer tarafı deniz olarak görüyorum. fazla mı içtim nedir. :whistling: o yüzden köşeye geçmiştim.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Viski, bol buz, bir avuc cerez ve az cikolata!:yahoo: OAK adasından boru hattı çektiniz sanırsam. Hiç bitmiyor mu bu whiskey. :drunk:
Alıntı: Originally Posted by Zagor Tenay Hocam, Mekanın bir tarafı uçurum, diğer tarafı deniz olarak görüyorum. fazla mı içtim nedir. :whistling: o yüzden köşeye geçmiştim. Aşağıya uçmayın sakin!:he:
Alıntı: Originally Posted by paRs OAK adasından boru hattı çektiniz sanırsam. Hiç bitmiyor mu bu whiskey. :drunk: Tekelci amcam eski OAK adası kazicilarindan, bittikçe getiriyor viskiyi!:oleyo:
Bir sarısın atayım...
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Aşağıya uçmayın sakin!:he: Cüzdanı masaya bıraktım Hocam, uçarsam, hesabı içinden alırsınız. :)
Alıntı: Originally Posted by Zagor Tenay Cüzdanı masaya bıraktım Hocam, uçarsam, hesabı içinden alırsınız. :) Hesabi aldıktan sonra cüzdanı ne yapalim, arkanızdan atalım mi, yoksa ailenizden gelenlere mi verelim?:notr:
Alıntı: Originally Posted by Zagor Tenay Cüzdanı masaya bıraktım Hocam, uçarsam, hesabı içinden alırsınız. :) Meyhaneciden Hoca mı olur! :kahkah: Cüzdanı bırakmakla kalmaz bu işin sonu:kahkah: