çok acı bir durumdayız gibi hissediyorum.
endeks 1101 bin vesbe diplerde
arçelikte öyle ve bir zamanlar tofaş ile kafa kafaya idi ama ne yazık ki şuanda %60 geride kalmış
Printable View
çok acı bir durumdayız gibi hissediyorum.
endeks 1101 bin vesbe diplerde
arçelikte öyle ve bir zamanlar tofaş ile kafa kafaya idi ama ne yazık ki şuanda %60 geride kalmış
bu kadar rezil yönetilen endex çıkarken baktırtan hisse ileride kim alır merak ediyorum speğin son oyunudur bu yaptıkları ileride kendi çalar kendi oynar.
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umarım bizden tırtıkladıklarını yemek nasip olmaz
Kutumda büyük hissediyorum bugün :)
KAP *** VESTEL BEYAZ EŞYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. *** VESBE *** Özel Durum Açıklaması (Genel)
SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15.1) 23. Maddesinin 7. Fıkrası Gereğince
20.10.2017 Tarihli Özel Durum Açıklamamıza İlişkin Güncelleme
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : 27.12.2016, 24.02.2017, 25.04.2017, 23.06.2017, 22.08.2017 ve 20.10.2017
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
20.10.2017 tarihli özel durumaçıklamamıza istinaden İtalya'nın İhracatKredisi Kuruluşu Sace S.P.A. sigortası altında
imzalanacak25 milyon Avro tutarındaki kredinin imza süreci devam etmekte olup, kredi sözleşmesi
imzalandığındakamuoyunaayrıca duyurulacaktır.
-KAP-
dostum bildiğim kadarıyla bu kredi , yürütülmekte olan yatırımlar için... ama sonuçta çamaşır makinası ve kurutma makinası kapasiteleri artırıldığına göre , mutlaka bir plan ve stratejileri var....
Yani son çeyrek bilançosunda iyice artmış finansal kredilerle karşılaşırsak sürpriz olmaz.... bu esnada ilişkili taraflardan alacaklar yine artarsa , SPK ve hukuk nezdinde buradan hepimiz örgütlenip azınlık haklarımızın korunması için müracat ederiz.... ilişkili taraf alacaklarına mahsus TEMETTÜ talebinde bulunuruz. böylece ilişkili tarafdan alacağı inmiş olur , biz %5 azınlık dilimin haklarıda böylece korunmuş olur !!!!!
------------------------------------------------------
Yatırım tavsiyesi değildir...