Her şey son halini alsın öyle gönderelim. Hem spk hem iş bankası kozlarını bir açsın bakalım. Adil değerleme konusunda umutluyum , dinsizin hakkından imansız gelir demişler.
Printable View
Her şey son halini alsın öyle gönderelim. Hem spk hem iş bankası kozlarını bir açsın bakalım. Adil değerleme konusunda umutluyum , dinsizin hakkından imansız gelir demişler.
Teşekkürler karabaht34 Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisselerde kendimi batirdik. Lanet olsun. Tavan olmayan hisse kalmadi nerdryse. Kan emici serefsisler.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel kurul 26.03.2020 yarın saat 14 'de idi dostlar doğrumu hatırlıyorum
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eksi kapatirlarsa sasmam.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrılma hakkına sahip olmama rağmen zor dayanıyorum küfretmemek için, ben şişe grubu kadar adice yönetilen hisseler görmedim. Dün açıklama yapıyor şirket etkilenmeyeceğiz diye artmıyor bile, ulaştırma sektörü kadar düştük onlar bile tavan tavan gidiyorlar. Bunlar belini doğrultamadı yazıklar olsun. Ayrılma hakkıma kavuştuktan sonra daha da şişe veya şişelerle işim olmaz
Aslında sürecin netleşmesine aşağı yukarı bir haftalık bir süre kaldı. Ama psikolojiyi sağlam tutmak çok zor. Deneyeceğim.
Evet malesef eksi kapatması muhtemel:Sad: