Çok fazla yatırımcı olmadığı için kağıdı fazla germeye de gerek olmadığını düşünüyorum...Zaten alanlar finansal okuryazarlığı olan minik bir kitle...Kime ne sattırıp da aşağıdan alacaksın...:)
Printable View
Çok fazla yatırımcı olmadığı için kağıdı fazla germeye de gerek olmadığını düşünüyorum...Zaten alanlar finansal okuryazarlığı olan minik bir kitle...Kime ne sattırıp da aşağıdan alacaksın...:)
Fade Gıda/Demir: Wall Mart'tan farklı market zincirleri ile deneme de imalatları ve deneme satışları yapıyoruz, 2025 yılı içerisinde satışlar bekliyoruz- Bloomberg HT
3.02.2025 14:29:57 Fade Gıda/Demir: Wall Mart'tan farklı market zincirleri ile deneme de imalatları ve deneme satışları yapıyoruz, 2025 yılı içerisinde satışlar bekliyoruz- Bloomberg HT
3.02.2025 14:29:00 Fade Gıda/Demir: 2025'in olumlu bir yıl olacağını düşünüyorum - Bloomberg HT
3.02.2025 14:26:56 Fade Gıda/Demir: Mevcut işimizde iklim şartlarına daha dayanıklı bitkiler, çeşitler yetiştirmek ana amacımız- Bloomberg HT
3.02.2025 14:23:51 Fade Gıda/Demir: Hedefimiz katma değerli, planlı üretim- Bloomberg HT
Sayın patron 2026 yılının "dolu dolu" geçeceğini söyledi...Adamcağız daha ne desin...Bırakın, salın şu tahtayı yahu...:)
AVM'nin doluluk oranı % 99 dedi, yani o taraftan da beklentinin üzerinde bir kâr gelirse şaşırmamak lazım...Tüm faaliyetlere hakim, gayet donanımlı birisi olarak gördüm...Umarım hem kendisini hem de bizi mahçup etmez...Konu beklemek ve sabır ise onda sıkıntı yok...Yeterki bu vizyonu devam ettirsinler, fiyatlama illaki olur...
kaçırdık izleyemedik...Youtube da kısa sürede yayınlanır inşallah