Bu muhterem gercekten halka arz gelirini 7.80'den dolara mı dönmüş?
Burhan Başar'ı da zaten pek gözüm tutmadı.
Printable View
Bu muhterem gercekten halka arz gelirini 7.80'den dolara mı dönmüş?
Burhan Başar'ı da zaten pek gözüm tutmadı.
aynen döviz almışlar.bu kagıdın gitmemesinin tek nedeniolabilir pahalı arz etmişlerdir. yoksa neden gitmesin kagıda giren spek yok
Kervannn yemezler
1 uye sıfır ziyaretcı arzum tavan oldu dıye buna gelırler bırazdan burası dolar demedı deme:)
Pehh, gelseler ne olur! İşi bilmeyen bir sürü insan mevcut bu hissede. Haftalardır izliyorum, haftalardır tokat yiyenin haddi hesabı yok. Ayrıca, bu tahtada bariz filler tepişiyor, bu resmen belli. Dolayısıyla, karıncalarda arada eziliyor. Şuna bak, alan kurumlar küçük yatırımcıların kümelendiği aracı kurumlar olan HALK YATIRIM, ZİRAAT YATIRIM, VAKIF YATIRIM. Tokat yemeyi alışkanlık haline getirmiş kurumlarda yok değil, INTEGRAL YATIRIM, INVESTAZ, OSMANLI, ALAN YATIRIM, STRATEJİ MENKUL. Uzun lafın kısası, bu tahta henüz dengesini bulamadı. Dengeyi bulana kadar da, al-sat yapayım diye düşünürseniz tokadı yersiniz. Ha unutmadan, takas dağılımında birinci saırada EMEKLİLİK YATIRIM FONLARININ olduğu bir hisse ne yapar eder onu da size bırakıyorum (sakın bana emeklilik fonları uzun vadeli yatırımcıdır martavalı okumayın, gördük CIMSA' da ne kadar uzun vadeli olduklarını :one:).
Kervannn filleri de hizaya getirir elbet bu devran.
İşi bilen MAHİR kişileri gıpta ile bakmamak ne mümkün. Benim gibi 17.48+2 den yapışırsan her yerden tokadı yersin. :agla: Akıl kıtlığı
zor zanat vesselam.