-
Benim XJO nun toplam market değeri 4000 dolar filandı. Çöp coin olarak ismi geçiyordu. Şimdi 750.000 Dolar. Bu farkı bir kaç kişi özellikle ben forumunda bitmez tükenmez ayakta tutma gayretleri ile yaptık. Yoksa kimsenin XJO ile şeker filan sattığı yok.
-
We are delaing with an Software Developer about adding an Android wallet to Smart Phones. Anyone can able to sen XJO between smart phones including IOS each other.
Yok öle bişi.
He istersek yaptırırız adamın biri (programcı) 1 BTC istiyor.:oleyo:
-
Altcoinlere girmeye başladılar yazmıştım. Hep aynı şey. BTC düşmeden önce görülüyor bu hareket.
Yatırım yaptığın coin BTC düşerken yükselmez ise bak neler oluyor.
-
Türk/yabancı sitelerde BTC, TL tutmayın. Sonra bana dua edersiniz.
Isterse 2FA, Email ile Confirmation, Sms OLSUN.
Her BTC düşüşüş dünyada bir sert hack vakası geldi, gelir, gelecek.
Cold wallet HÜPLETME bir private keyi kopyala yapıştıra bakar.
BTC, TL, coin tutma sitelerde. TUTMA. Aklına yaz. Secbul yazmıştı dersin.
-
Türk/yabancı sitelere coin göndermeden önce bitcointalk da forum başlığına girip son yazılanları okuyun. Sitenin son durumu hakkın bilgi sahibi olun.
HACK lenen site hemen cıkış yasağı koyarken geliş yasağını hemen koymaz. OKUSAYDIM keşke demeyin.
-
en çok işlem yapan ve güvenilir sitelerden bitfinex yer alıyor. ancak yeni üyelik için davetiye kodu istiyor. bu sitede kayıtlı olan arkadaşlardan davetiye konusunda yardım alabilir miyim?
-
davetiye kodu
fazla varsa bana da
lazım
Şimdilik PARİBU dan
İşlem yapıyor .
Ne kadar güvenli bilgisi
Olan varmı.
Lenovo K33a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
sabah, bch +%60 dan btc ye geçiş yapıldı. tam bir win win olayı. şimdi birazda btc çıkarken kazanacağım böylece bch poz. 3 günde %70 kazanca bak.