Cümleten bayramınız mübarek olsun...
Printable View
Cümleten bayramınız mübarek olsun...
Bu toprakların kadim tarihinde savaş merkezi olması gerçeği var sayın abim...
Bir merkez olacaksak dünyaya kafa tutacak ekonomik-askeri-siyasi gücün elimizde olması şart...
Bunun ilk ve en basit yolu ancak şu an için en önemli yolu BM 5 daimi temsilcisinden biri olmamız olacaktır...
Ya da bu ekonomik sömürü düzenini kökünden yıkmamız gerekecek ...
Ne zaman bu ikisinden biri gerçekleşirse bu dediklerin o vakit anlam kazanacaktır sayın abim ...
Hani reis diyor ya "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz..."
Ben de yaptıklarına bakıyorum, sözlerine değil...
Gerisi laf-ü güzaf...
Yaptığı şeylere bakıyorsan doğru yoldasın, bakıp ta görmüyorsan diyecek bir şey yok..!!!
Fazla değil üç vakte kadar görmeyenlerin de gözüne sokacaklar zaten..;-))
Elin yunanı bile gördü bizdeki Yunanlılar üç maymunu oynuyor, yapacak birşey yok..!!
Savaş Türk'e düğün bayram olur ancak..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Özak Gyo en yüksek teklif verdiği son emlak konut projesi ile gelecek 5 yılını garantiye almıştır. Ancak en az bu kadar büyüklükte daha da sansasyonel bir yer alıp , kendi projeleri ile harmanlayıp hedeflediği dev olacaktır. Kasada döviz tutmaktansa enflasyonist ortamda gayrimenkulde olmayı yeğlemiştir patron .
Gayet de akıllıca olduğunu düşünmekteyim 👍
İhale alamayınca da hep çakıyordu, alınca yine çakıyor.
Bukelamunus tahtacikos.
Projenin konumu mu beğenilmedi yoksa:) dağın başındakilerde yer bulmak imkansızken, TEM ve E5 arasında iyi konumda bir yer beğenilmez mi.
Her yerin bir satış değeri, bir de emlak konut oranı var. Bence gayet karlı satılabilir bir proje.
Üzerine dediğim gibi kaymak bir proje ekleyip süreci yönetmek kalıyor geriye 😉
Büyükyalı satışları ilk 6 ayda beklendiği ölçüde gelecek ve her ay en azından yüzde 5 fiyat güncellemesi de olacak bu ay olduğu gibi ...