Dün Ayrton Senna belgesel filmi izledim.
Bir yerde rakibi Alain Prost röportaj veriyor. Ayrton Tanrı'ya inandığını söylüyor ve ölümsüzlüğe inanıyor, yarışlarda riskli hareketler ile diğer sürücülerin hayatını riske atıyor dedi, ilginç buldum.
Printable View
Dün Ayrton Senna belgesel filmi izledim.
Bir yerde rakibi Alain Prost röportaj veriyor. Ayrton Tanrı'ya inandığını söylüyor ve ölümsüzlüğe inanıyor, yarışlarda riskli hareketler ile diğer sürücülerin hayatını riske atıyor dedi, ilginç buldum.
Sindoma 53 efendi hazretleri pirim padişahım
sırf sana bunu yazmak için zabah namazını müteakip laptopu açtırttın.
dayı
gundwane e çok benziyorsun sen. bir versiyonu gibisin.
neyse dayı bu grafiği printer dan çıkart. duvarına as. dayi. sonra 6 7 8 9 10 11 diye gideceğini düşünüyorsan üstüne eklersin.
grafiğe baktıkça buna grafik çizdikçe kendinle yüzleş dayi.
https://i.hizliresim.com/mgs9eqx.png
VOB YAPMAYIN HAYATINIZ 1 GÜNDE BİTER.
PARABOLLERDE grafik çizmeyin birisinin aklına girer hayatını söndürürsünüz.
VOB YAPMAYIN.. ASLA BİLEMEZSİN..
İnsanlara bence BU İŞLERLE UĞRAŞMAYIN HAYATINIZIN NASIL MAHVOLACAĞINI ANLATIN. SAĞA SOLA FLAMA BAYRAK SAP ROKET ÇİZMEYİN.
HAYATINI BİTİRİRSİN..
sEN BİLİRsin dayi.
VOB YAPMAYIN.
pARAbOLLerde tam noktasal neresinin neresi olduğunu bilemezsin.
ParaboLün neresi noktası tam tutturamazsan işaretlediğin nokta ikiye katladığında hayatın söner veya parabol kırılacağı tutar.
->5 dediğin yer 3 olabilir. 3 mü 5 mi her zaman karışır. asla başaramazsın.
TEKNİK ANALİZ DİYE BİR ŞEY YOKTUR KİTABIMDAN ALINTI.
bu lafım da dayı teknikÇilere.. İşi bu olanlara.
hayatınız biter.
VOB YAPMAYIN UYARIN.
dayı sana 100 yıllık tecrübemle grafik koyuyorum.
https://i.hizliresim.com/phtc07x.png
bak her yere ? koyacaksın.. NEDEN =? ÇÜNKÜ geleceği bilemezsin.
2 Mİ 4 MÜ KARIŞIR !!!
3 MÜ 5 Mİ KARIŞIR !!!
MELT UP 3 DE 5 ZANNEDERSİN HAYATIN FİLM ŞERİDİ GİBİ GEÇER
bu eğitimi sana kmse vvermez dayi.
VOB YAPMAYIN ASLA BAŞARAMAZSIN.
2 3 4 5 HER ZAMAN KARIŞIR. MELT UP da 5 sanarsın 3 melt updır.
bilemezsin çok büyük disipLin ister asla başaramazsın. bişey olmaz dersin hayatın biter paçal ile.
VOB YAPMAYIN..
veya gerçekten dalga açılmaz 5 sonlanır. terse döner. melt up sanırsın. bilemezsin dalgayı görmen gerekir.
VOB YAPILAMAZ. ÇÜNKÜ GELECEĞİ BİLEMEZSİN OLABİLİR...
Teknik analiz yoktur diyemeyiz, vardır.
Sadece şu testi yapın ve iyi bir piyasa gözlemcisi olup olmadığınızı anlayın: Büyük tahtalardan birinin 60dk grafiğini açın ve grafiği en sola kaydırın, sonra da yavaş yavaş sağa doğru kaydırarak fiyatların nereye gideceğini tahmin edin. Ne kadar tutturabiliyorsunuz?
Teknik analizle rahatlıkla %60 ihtimalle doğru tahminde bulunabilirsiniz ama %40'lık ihtimali asla unutmamak ve riski yönetmek lazım.
Kademeli pozisyon açın ve kademeli kapatın, kademeler arasında mesafe olsun, art arda açmayın. Kaldıracı düşük tutun; yüksek kaldıraç en kral oyuncuyu bile "kesinlikle" bir gün batırır. Bu şekilde piyasa üstü getiri mümkün ama zengin olma hayali kurmayın. Bu hayali kurduğunuz an battığınızı ilan edersiniz.
gunaydın bugün endexin kaderini sasa belirleyebilir...