Alfas panelleri güneş görmeyen yere kurmuş galiba
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Alfas panelleri güneş görmeyen yere kurmuş galiba
değerli arkadaşlar bilanço tarihi ne zaman bilen varsa bilgi verebilir mi?
belki bilançodan sonra beklenen hareket olur,bilemiyoruz tahta yapıcı hangi yöne isterse...
Hedef katılım ciddi alfas almış takip ettinizmi bilmiyorum, denizden aldılar sanırım
onun için hala aşağı basıyolar ..ne mal alması yan cepten yan cepe ,konken masasını kurmuşlar ..yazık çok yazık ..
Bu beni batırmaya and içmiş heralde
Hala taban yapmadı, akşama saklıyor heralde
Ekleme yapma gereği duyduğum birkaç husus var
Bedelsiz sermaye artırımı gelebilir (Kayıtlı sermaye tavanı 200 milyon ve sermaye 46 milyon. % 334 mümkündür. Kaldı ki kayıtlı sermaye tavanını artırmak ve bedelsiz yapmak aynı anda olursa eğer % 750 mümkündür. Zira halka arzdan 345 milyon liralık emisyon primi oluştu. Emisyon primi sadece BEDELSİZ SERMAYE ARTIRIMI olarak kullanılabilir)
Satışların % 65 ini oluşturan FASON ÜRETİMLER hakkında açıklama gelecek muhtemelen bilanço döneminde. Bu çok çok önemli olacak. Zira gerçek ciroya ışık tutacak bu açıklama
Şirket 5 milyon doların altında kalan siparişler için KAP açıklaması yollamıyor (birçok şirket çok küçük siparişleri dahi bildiriyor). Bence kendilerine güvenin yansımasıdır bu davranış
Gerçek anlamda tam kapasite üretimin yansımasını 3. çeyrek bilançosuyla görebiliriz kanaatimce
Mayıs ayından başlayarak 1 yıllık periyodda 1.100/1.200 mw. arasında üretim/satış beklerim
Kasada çok para var an itibariyle (bilançoda görülecek tam miktarı). Bu bağlamda; ATILIMLAR beklemek akla yatkın olur
Ülkemiz'i derinden yaralayan deprem felaketinin yansıması nasıl olur?
Bence; yeni yapılarda Güneş panelleri çokça kullanılacaktır
Bölgeye teşvik gelirse eğer; şirket oralarda yeni fabrika/santral yatırımı yapabilir
Asla ve kata yatırım tavsiyesi değildir. Şahsi öngörülerimdir
ne oldu öyle son dakika gider ayak ? pasta atabilecek varsa mutlu olurum. teşekkürler