Ben o kadar istemem şahsen. Nisanda verdiğini versin yeter. Nakit akışını bozmasın.
Printable View
Arkadaşlar hem fon yöneticis hem ekoğnomişst gçinenelrin yorumalrını ben şahsen yarı ciddi dinlerim içindeki nbilgilerden faydalanır mıyım elbette ama eleştirel bir süzgeçten geçirdikten sonra güngör uras abimiz vardı Allah rahmet eylesin işte bu tarz ekonomist bulmak çok zordur yani objektif verilere dayalı yazabilen ayşe teyzeyi ali rıza amcayıda düşünüp onlara göre yazan ayşe teyzeyi ali rıza amcayı küçümsemeyen aksine onlar kurda kuşa yem olamsın diye 30 sene uğraşan güdümlü ya da yönettiği fona göre getirisni düşünerek yorum yapmayan fon da yönetmeyen ky yemlemeyen yani çıkarı menfaati olmayan hakiki insanlardan hakiki ekonomistlerden bahsediyorum lakin onlarda malsef yok denecek kadar az gitgide de tükeniyorlar herkese kolaylıkalr diler bol kazançlar dilerim
Piyasalar kötüyken kaçtı gitti demesinler diye bakasım geldi gene oralet.
O ortaklıkta vakfın ortaklıgı da vardır.yüzde 5 in altında oldugu için de yazmamıslardır büyük ihtimal.
Ama ara şirketi öğren bakalım derim.
Gecmişte ifade ettik şimdi de ifade edelim fikrimizi.
Ne uçar ne göçer bu şirketler büyük şirketler büyümeye paralel maliyet düşürücü operasyonlarla temettü akışıyla büyümelerini devam ettirirler.
Kimseye kulak asmayın.
Risklerinizi dagıtın sosyal medyaya bakmayın.
Yatırımda patron gözüyle bakın.
Ara ara ihtiyac gördüğümde gelir yazarım.
Piyasalar düzelince hiç yazmam gerçi ona da kulp bulurlar.
Ben dahil kimsenin etkisinde de kalmayın baskasının söylediği daima size para kazandırmaz.
İtalya dan selamlar.
Burdaki kıskanc bir iki kişi va onlara selam yok.
Kapattım mail geldi.
Dostum diğer ksımının içinde degerlendirmişlerdir.
Yüzde 5 altında vakfın ya da ailenin ortaklıgı varsa diğer e atıyordur.
Eşit oranda ortaklıgı var orda.
Diye tahmin ediyorum.
Sevgiler saygılar selamlar.
Moral bozmak yok.
Patron hisse mi sattı diye düşünüyorsan koçlar yapmaz öyle şey.
Maillere geç cevap verirler burası Türkiye.
Telefona cıkmazlarsa holdingi ara.
Holdinge ulaşamazsan Ali ye telefon et.
Sen yatırımcısın abi patronsun sen.
Ytd
Ak yatırım tiyo mu aldı da 68 tl temettü bekliyor Ekim-Kasım arasında
60 tl bile verse çok ters parende attırır